Gizmo
Zainteresovan član
- Poruka
- 122
Konacno je izasla verzija 1.0.
Mozete je skinuti sa
http://www.mozilla.org/products/firefox/index.html
http://www.mozilla.org/products/firefox/index.html
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koji btw kod mene ne radi.stemark:Ili u najnovijem broju Mikra na pretećem CD-u![]()

stemark:Ili u najnovijem broju Mikra na pretećem CD-u![]()

Agent Orange::shock:
Jel ja nesto greshim ili u FF nije rad sa vishe prozora kao u Operi?
a, ne! FireFox bez extenzije nema PUN tabbed browsing! Neke strane mu se i dalje otvaraju u novom FFu, a ne tabu! Glupi FF!Incognito:Ctrl + klik na link i eto ti novog tab-a... Ili middle mouse button... Ili ctrl+enter u address field-u...
Mozilla (i derivate iste) koriste ljudi koji znaju razliku izmedju browsera i znaju sta je trenutno najnaprednije...
Simple as that...
ZoNi:a, ne! FireFox bez extenzije nema PUN tabbed browsing! Neke strane mu se i dalje otvaraju u novom FFu, a ne tabu! Glupi FF!Incognito:Ctrl + klik na link i eto ti novog tab-a... Ili middle mouse button... Ili ctrl+enter u address field-u...
Mozilla (i derivate iste) koriste ljudi koji znaju razliku izmedju browsera i znaju sta je trenutno najnaprednije...
Simple as that...![]()
zato ljudi koji znaju kako izgleda ozbiljan i kvalitetan surf koriste Maxthon, najnapredniji browser danasnjice!
jednostavno...

1. hehe... porsupuesto komprende!Incognito:1. Pa logicno je da nece otvoriti u novom tab-u - _blank means new window... comprende?
2. Medjutim, ako ti uradis ctrl+click (ili middle click) na link koji ima target="_blank", otvorice se u novom tabu umesto u novom prozoru...
3. (mada kako sam nacuo iz pouzdanih izvora, u sledecim verzijama dolazi group tabs i colored tabs, tako da mozes da grupises par tab-ova koji ce se pretvoriti u 'subtab-ove' odredjene grupe, a moci ces i da setujes boje za svaki tab kako bi se jos lakse snalazio u njima)...
4. Sto se Maxthon-a tice, to je samo IE sa sminkom (i to losom)... Ako tvrdis da je IE bolji, brzi, da postuje vise W3C standarda od FF-a, moram da ti kazem: NEMAS POJMA!...
5. ko tvrdi da je IE bolji od FF-a zasluzuje svaki demanti...
6. Sto se Yahoo webmail-a tice, FF sasvim odlicno radi sa njim sem sto oni ne prikazuju 'editor' u Mozilla browserima - to je problem sa Yahoo-om a ne FireFox-om -
7. GMail (za koji se stavise preporucuje FireFox jer je IE isuvise slab i bagovit, a Opera i ne moze da prikaze sve ono)...
8. vecina ljudi koji kritikuje Mozilla/FireFox nije provela ni 5 minuta s' istim, niti zna mnogo o web-u, tako da zaista nisu kompetentni za takvo pitanje...
9. Trenutno je FireFox najbolji browser - ako ga IE ikad stigne (u sta cisto sumnjam) nece mi biti problem da kazem da je IE najbolji browser
medjutim, ja kad koristim tabbed browser, ja hocu da on BUDE TABBED! Potpuno i sasvim! Bez izuzetaka!
a Netscape sam koristio od verzije 2... FireFox koristim jos od kad je bio Phoenih (mozda 0.2, ne garantujem)... Mozillu koristim od samog pocetka... eto, pomalo sam kompetentan... Nego, koliko ti koristis Maxthon, pa znas da je tako los? 

tigi:pojavi mi se greska i pise "The connection was refused when attempting to contact www...com".
Čisto ako nekoga zanima...valjda 1.01 :wink: zbog nekih sigurnosnih problema, FF 1.1 ce verovatno izaci tek za par meseci...DabaMAN:Nedavno izašla i verzija 1.1.![]()
Mali korak za Firefox, ali velik za nas surfere.