Gizmo
Zainteresovan član
- Poruka
- 122
Konacno je izasla verzija 1.0.
Mozete je skinuti sa
http://www.mozilla.org/products/firefox/index.html

http://www.mozilla.org/products/firefox/index.html
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji btw kod mene ne radi.stemark:Ili u najnovijem broju Mikra na pretećem CD-u![]()
stemark:Ili u najnovijem broju Mikra na pretećem CD-u![]()
Agent Orange::shock:
Jel ja nesto greshim ili u FF nije rad sa vishe prozora kao u Operi?
a, ne! FireFox bez extenzije nema PUN tabbed browsing! Neke strane mu se i dalje otvaraju u novom FFu, a ne tabu! Glupi FF!Incognito:Ctrl + klik na link i eto ti novog tab-a... Ili middle mouse button... Ili ctrl+enter u address field-u...
Mozilla (i derivate iste) koriste ljudi koji znaju razliku izmedju browsera i znaju sta je trenutno najnaprednije...
Simple as that...
ZoNi:a, ne! FireFox bez extenzije nema PUN tabbed browsing! Neke strane mu se i dalje otvaraju u novom FFu, a ne tabu! Glupi FF!Incognito:Ctrl + klik na link i eto ti novog tab-a... Ili middle mouse button... Ili ctrl+enter u address field-u...
Mozilla (i derivate iste) koriste ljudi koji znaju razliku izmedju browsera i znaju sta je trenutno najnaprednije...
Simple as that...![]()
zato ljudi koji znaju kako izgleda ozbiljan i kvalitetan surf koriste Maxthon, najnapredniji browser danasnjice!
jednostavno...
1. hehe... porsupuesto komprende!Incognito:1. Pa logicno je da nece otvoriti u novom tab-u - _blank means new window... comprende?
2. Medjutim, ako ti uradis ctrl+click (ili middle click) na link koji ima target="_blank", otvorice se u novom tabu umesto u novom prozoru...
3. (mada kako sam nacuo iz pouzdanih izvora, u sledecim verzijama dolazi group tabs i colored tabs, tako da mozes da grupises par tab-ova koji ce se pretvoriti u 'subtab-ove' odredjene grupe, a moci ces i da setujes boje za svaki tab kako bi se jos lakse snalazio u njima)...
4. Sto se Maxthon-a tice, to je samo IE sa sminkom (i to losom)... Ako tvrdis da je IE bolji, brzi, da postuje vise W3C standarda od FF-a, moram da ti kazem: NEMAS POJMA!...
5. ko tvrdi da je IE bolji od FF-a zasluzuje svaki demanti...
6. Sto se Yahoo webmail-a tice, FF sasvim odlicno radi sa njim sem sto oni ne prikazuju 'editor' u Mozilla browserima - to je problem sa Yahoo-om a ne FireFox-om -
7. GMail (za koji se stavise preporucuje FireFox jer je IE isuvise slab i bagovit, a Opera i ne moze da prikaze sve ono)...
8. vecina ljudi koji kritikuje Mozilla/FireFox nije provela ni 5 minuta s' istim, niti zna mnogo o web-u, tako da zaista nisu kompetentni za takvo pitanje...
9. Trenutno je FireFox najbolji browser - ako ga IE ikad stigne (u sta cisto sumnjam) nece mi biti problem da kazem da je IE najbolji browser
tigi:pojavi mi se greska i pise "The connection was refused when attempting to contact www...com".
valjda 1.01 :wink: zbog nekih sigurnosnih problema, FF 1.1 ce verovatno izaci tek za par meseci...DabaMAN:Nedavno izašla i verzija 1.1.![]()