Firefly - odlicno sci-fi ostvarenje koje nije dozivelo svoj vrhunac zbog novca

...sedim i gledam ovu izvanrednu seriju po ko zna koji put i kao i uvek u glavi jedno te isto pitanje, zasto su je prekinuli snimati. I tako nakon odgledane poslednje epizode odlazim na google i trazim razlog prestanka snimanja.

Tu me ocekuje jos vece iznenadjenje, jer kako se ispostavilo ni jedan jedini komentar ni na jednom sajtu koji sam posetio nije govorio o tome kako je serija losa, cak ni osrednja, nego su svi komentari bili na fazon: zao mi je zbog prestanka snimanja, snimajte opet, napravite remake, zasto zasto, itd. dok nisam ugledao jedan komentar koji mi je izazvao u glavi onaj AHA momenat i upalio sijalicu :D

Kako se ispostavilo, serija se prestala snimati iz razloga zato sto je FOX okarakterisao seriju kao neprofitnu te je okoncao seriju drugom sezonom. Daljim pretrazivanjem foruma dosao sam do saznanja da je serija imala los rating u vremenu kada je izlazila na TV te je i to bio jedan od razloga.

firefly.jpg

Ovde mozete pogledati i trenutni rating:

Firefly | IMDb

I tako, nama svima sada ostaje da cekamo da se neko smiluje i mozda nastavi snimanje ili osmisli nesto sto ce ponovo probuditi onu istu tematiku koju Firefly ima, ali...to povlaci sa sobom i nova pitanja, da li ce to biti isti kvalitet ili samo snimanje zbog novca...ko zna mozda i saznamo :D

Svima vama koji niste pogledali ovu seriju toplo preporucujem. Ne znam da li je dozvoljeno ali cu ipak pokusati ostaviti link:
Firefly (Tv series)

Pozdrav svima i nadam se da sam podelio zanimljive informacije sa vama! :bye:

Back