Ne znam, mozda su tebi smesne nuklearne bombe, meni nisu i mislim da je bi to bio sulud potez pa i Rusije, za koji ocigledno sama navijas da se desi.
Osim nuklearne bombe koja je mac sa dve ostrice, ne znam da li stvarno mislis da Rusija moze da pobedi ceo (zapadni) svet? Pa ne moze ni jednu Ukrajinu kojj taj zapadni svet pomaze.
Unapred se izvinjavam što će ovo biti dugačak odgovor. Ako nećeš da čitaš, nemoj mi odgovarati jer nećeš imati na šta. Ok?
Prvo mi reci ko se stalno k.urči nuklearkama, a ko je taj ko stalno govori da to ne želi? Ko stalno gađa on nuklearku u Zaporožju? Oh, Rusi bacaju bombe sami na sebe?
Neću se izjašnjavati ko može koga da pobedi. Samo ću reći da su Amerikanci pobegli iz Avganistana (to nije bilo kontrolirano povlačenje, već bežanija, ako si gledao snimke video si koja je to sramota bila) i da njihovi generali nose šminku, suknje i štikle iako su muškarci. Misliš da to nema veze? Ok. Ja tvrdim da ima. Takvi generali ne dobijaju ratove, to je prost fakt. To što im vojno-industrijski komplex kuka da nema više oružja ne znači ništa, osim da žele još para od kongresa. Međutim, fakt je da je Amerika sebi ušiljila u glavu da je vladar celog sveta, i ima jedno milion baza duž planete, koje moraju biti opremljene, i takođe je fakt da Amerika hoće rat s Kinom - tako da ne mogu baš sve da bace na Rusiju. Još niko nije smislio način da se nuklearke i uopšte bombe štancaju u sekundi, 24/7, pa nisu ni Amerikanci. Oni se JESU očistili od mnogo oružja, i TREBA im izvesno vreme da dopune zalihe - pogotovo ako hoće rat s Kinom, a čini se da to hoće - tako da bih ja Ukrajinu - kao američki satelit - otpisala. Amerika je već postigla s tim ratom šta je htela - skroz je s.****** Evropu i uvukla je Rusiju u rat. Nemaju više razloga da se zahebavaju Ukrajinom koja ih nikad i nije zanimala. Ne misliš valjda da Amerikance boli srce za stradanje Ukrajinaca? Što bi deca rekla: lol?
Po mojem mišljenju, svako iole razuman bi morao biti protiv globalizma. Ako to podrazumeva biti na strani Rusije, ok. Hebote, ako to podrazumeva biti na strani Kine - opet ok. Mada je Kina već uvela svoju verziju te priče, i uopšte mi se ne dopada. Međutim, pošteno gledajući, mi, obični mali ljudi možemo suditi samo na osnovu onog što vidimo. A ono što vidimo jeste da nas zapad ucenjuje raznoraznim odvratnostima - bez da nam uopšte garantuje čak ulazak u EU (u šta mislim da niko s iole pameti odavno više ne veruje, da će nas primiti, sve i da priznamo Kosovo i da uradimo još ko zna šta. EU nikad nije htela da nas primi, to su bile bajke za Srbe, za narod) - dok Rusija, naprimer, ne radi ništa od toga. Još nisam čula ruskog ambasadora da zahteva paradu, ili da stavljamo transdžendere u udžbenike ili štagod - što su sve stvari koje američki ambasador želi. Pa hebote američki ambasador je pogazio naš sud koji je rekao da parade neće biti. To je ponašanje gospodara kolonizatora.
Ja nisam feminista, nisam ni politički korektna, i meni je u toj priči Amerika veće zlo od Rusa. Ne volim Ruse, obzirom da ih nekoliko lično poznajem i svi su mi se zamerili - ali ovo nije pitanje mojeg ličnog dopadanja. Možda ti nemaš problem s celom tom ludačkom lgbt+ agendom - ali ja imam. Poenta je da Amerika zahteva da ih po tom pitanju slušamo, a Rusija ne (zasad). Meni je to dovoljno.
Osim toga, prirodno ne volim Amerikance (ne znam koliko lud moraš biti da ih voliš posle svih ratova koje su vodili u zadnjih ni sto godina) jer su nas bombardovali. Baš me briga za Miloševića - oni su bombardovali NAROD, ne njega. I to bombama s osiromašenim uranijumom. I danas seru Rusima da je ratni zločin što gađaju ukrajinske trafostanice - A ONI SU GAĐALI NAŠE. NI u ludilu ne mogu da budem na strani te odvratne sorte ljudi.
Nuklearke su mi smešne u kontextu da ja od 2011. pozivam na Ragnarok, na svom bivšem i sadašnjem blogu, obzirom da smatram da je svet otišao u onu stvar. Smešne su mi jer nisam to tako zamišljala - ali čovek treba da pazi šta želi, jel.
I da, kad smo već kod toga. Ipak ću reći. Mislim da Rusija može da pobedi. Ljudi stalno misle kako je Zapad ceo svet, kompletna planeta - što nema veze s mozgom. Zapad čini manje od 40 posto planete. Najveći deo zemalja na planeti ili nije uveo nikakve sankcije Rusiji, ili je otvoreno pomaže, ovako ili onako. Ne znam gde živiš i koje medije pratiš, ali ja znam čak i zapadnjačke medije koji to otvoreno priznaju. Zapad može da pobedi Rusiju jedino ako je Putin deo cele priče i ako je ovo namešten rat (što ne isključujem, čudno taj rat ide - ali NE jer je Rusija slaba) i ako pristane da pregovara. Zapad će ga pregovorima uništiti, čak i ako on nije deo njihove elite i ako rat nije namešten. Ako Rusi ne nasednu na to - dobiće rat, naravno. Amerika je izgubila sve ratove - iako su napravili spin da bude kako su ih dobili ili se bar časno izvukli a što nije tačno. Izgubili su u Vijetnamu, izgubili su čak i u Iraku, pobegli su iz Avganistana itd itd. O mitu moći američke armije najbolje pričaju sami Amerikanci, ima ih nekoliko na jutjubu, i sve ih je više. Ok, možda je i to spin, reći ćeš? Ali ja ne mislim tako. Ko će majke ti od Amerikanaca ići da ratuje protiv Rusa? Dok ima Ukrajinaca (što je žalosno ali to je druga priča) i Poljaka, njima super. Pitanje je koliko je Ukrajinaca ostalo i koliko je Poljaka voljno. Sami Amerikanci, osim oficira, ni u ludilu neće ić da ratuju s Rusijom.
Zašto bi MENI bio bolji odgovor da Rusija pobedi? Zato što još uvek nisam videla da Rusija otvoreno promoviše transdžender gadosti i Švabov novi svetski poredak. Kad bi sutra to počeli, mrzela bi ih ko i ove divljake zapadnjake. Možeš me sad okriviti za homofobiju i reći sve one tviteraške gluposti: da sam desničar, fašista, nacista... Ali ja sam i dalje protiv blokatora za pubertet i onoga što Trudo radi u Kanadi a što je da psihijatri mogu da odobre eutanaziju depresivnim ljudima. ŠTO je samo vrh ledenog brega. Ti ljudi su bolesni i opasni. Ne razumem kako IKO može da podržava zapad KOJI podržava takve ideje. Koje argumente imaš da podržavaš zapad? Ja nemam nijedan. Bogati su? Nemačka je 40 posto svoje industrije već prebacila u Ameriku. Ok, podržavaš Ameriku. Zašto? Zbog njihove lgbt+ agende? Zašto, šta nalaziš dobro u njoj? Podržavaš ih zbog sto i nešto ratova koje su vodili od drugog svetskog naovamo? Zbog sve dece koje su po tim zemljama pobili? Jer su bombardovali nas? Jer su ubijali našu decu? ZAŠTO podržavaš Ameriku?