Zanima me samo da li neko zna koliko para dobijaju. Nisam siguran da li ima 5 ili 6
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je tu i katolicka,evandjelisticka,jevrejska koji su se pre par godina potukli u sinagogi zbog toga i jos nekeTreba finansirati jedino pravoslavlje.
100 milijardi evra mjesecno dobija SPC.Zanima me samo da li neko zna koliko para dobijaju. Nisam siguran da li ima 5 ili 6
2018 je bilo 920 000 evra100 milijardi evra mjesecno dobija SPC.
Da li ti je cifra dovoljna da nastavis ili da je uvecamo malo?
Kol'ko tvoji dobijaju?2018 je bilo 920 000 evra
Meni penzija 20 500 dinKol'ko tvoji dobijaju?
Ne znam sto si se okomio na koje moje?Kol'ko tvoji dobijaju?
Malo.Meni penzija 20 500 din
Moji su SPC,pa te pitam koji su tvoji.Ne znam sto si se okomio na koje moje?
Nemam verskog staresinu i ne pomaze drzava,moram da imam dopunski posao da bi platio sve rezije i hranuMalo.
Pomaze li ti drzava ili tvoj vjerski starjesina ista?
Sta cemo vam mi pored toliko vjenika coc-a.Treba Srbija finansirat Crnogorsku pravoslavnu crkvu
Samostalna,pojedinacna i privatna veroispovest, ti imas posrednika izmedju tebe i duha Bozijeg ja nemamMoji su SPC,pa te pitam koji su tvoji.
Jesi li lijen da potrazis pomoc od drzave ili su te odbili?Nemam verskog staresinu i ne pomaze drzava,moram da imam dopunski posao da bi platio sve rezije i hranu
Mozes li nam otvoreno reci cilj tvojih tema?Samostalna,pojedinacna i privatna veroispovest, ti imas posrednika izmedju tebe i duha Bozijeg ja nemam
Nemam zakonski okvir da bi dobio pomoc drzaveJesi li lijen da potrazis pomoc od drzave ili su te odbili?
Kako na nebu tako i na zemlji bez posrednikaMozes li nam otvoreno reci cilj tvojih tema?