Menora
Primećen član
- Poruka
- 717
imas bre puno o tome na sve strane, mrzi me da ti kopiram linkoveОћемо ли добити одговор?
imas bre puno o tome na sve strane, mrzi me da ti kopiram linkoveОћемо ли добити одговор?
Рекао Вучић ? Не сећам се нешто, да ниси погрешила ?svake godine druze se izdvajaju milioni
Нико од свештенства не добија плате ни од Цркве ни од државе.nemas pojma. naravno da imaju platu, ne placaju cak ni zdravstveni ni penziono, a ovo sto si naveo je pride.
pricamo sta se desava u nasem dvoristu.pitam još jednom
jel se ovde radi o spc ili uopšte o religijama?
Ово није саопштење Вучића већ писање новина.Samo u posljednje tri i po godine iz državne kase za izgradnju Hrama Svetog Save uplaćeno je najmanje 43 miliona eura, a enormnim iznosima iz tekućih budžetskih rezervi država pomaže obnovu i drugih crkava i hramova Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Srbiji i van nje, piše portal Nova.rs.
Анонимни извори ово тврде ? Ово је као да је писао Српски Телеграф.Sagovornici Nova.rs navode da na ovaj način vlast Aleksandra Vučića kupuje mir i tišinu oko Kosova.
onda izaberipricamo sta se desava u nasem dvoristu.
Promeni u finasiranje SPConda izaberi
ili zaključavanje ili promena naziva teme u "finansije/ranje spc"
Смрдуцка на Чивутску сектицу...Мислим да ова лупа као максим по дивизији. На конкретна питања одговара е мој ти, издвајају се милиони, држава гради оно због овог. Ако оћеш да те неко озбиљно схвати, одговори аргументима поткрепљеним доказима. Овако испадаш смешна.
A извор је сајт коме је Мираш Дедејић појам вере, части и поштења. Тј. удружење грађана које је основано у МУП-у. Па таквима је посао да траже што горе вести о СПЦ и преносе на свом сајту. Увек је добро као ограда "нисмо ми писали, само преносимо вест".Овде се ради о прочитала сам негде, и морате да ми верујете на реч.
Crnogorske lopine i narkodileri preko svojih medija kritikuju SPC....šta tu ima čudno,meni su gori ovi naši sektaši i fukara.Ово није саопштење Вучића већ писање новина.
Могу да су дали 10 или 20 или 30 милиона еура, новине могу да напишу коју год хоће бројку када не знају тачно већ пишу коме шта падне на памет.
Анонимни извори ово тврде ? Ово је као да је писао Српски Телеграф.
Овде пише о једнократној уплати СПЦ, а не о редовним милионима који се уплаћују сваке године како си ти рекла да се ради.
Irinej je bio udbas. gde ti zivis?A извор је сајт коме је Мираш Дедејић појам вере, части и поштења. Тј. удружење грађана које је основано у МУП-у. Па таквима је посао да траже што горе вести о СПЦ и преносе на свом сајту. Увек је добро као ограда "нисмо ми писали, само преносимо вест".
ma svake godine sakom i kapom se uplacuje. Pa jel je moguce da mislis da se s neba finansira crkva? ti ne razumes da sve to kosta, svaki pop, svaka crkva kosta drzavu, pa onaj njihov vozni park, pa sastanci u Hiltonu. Jesi ti jeo bunike ili se pravis lud?Овде пише о једнократној уплати СПЦ, а не о редовним милионима који се уплаћују сваке године како си ти рекла да се ради.
Ако си то прочитала на сајту где пише да свештеници добијају плату, онда те разумем. Промени начин информисања, читаш превише трачева Марка Радосављевића и осталих недобронамерних "поштењачина" као Дејана Виловског који је побегао у Грчку да студира (иначе бивши познати монах под јурисдикцијом тадашњег Артемија каснијег Марка Радосављевића).Irinej je bio udbas. gde ti zivis?
Колико ?ma svake godine sakom i kapom se uplacuje.
Држава не плаћа плату свештеницима, не знам да ли смо то разјаснили ?ti ne razumes da sve to kosta, svaki pop, svaka crkva kosta drzavu, pa onaj njihov vozni park, pa sastanci u Hiltonu. Jesi ti jeo bunike ili se pravis lud?