Finansijska konstrukcija + ulaganja u budućnost

ma gde bez sisa i dupeta da postavlja..nece se udati .ovako jos nekako moze i da prodje:lol:
pa kada baja krene posle svadbe da trazi sise i dupe..bice kasno..sto nije gledo pre svadbe.....:rotf:

aaaa ubice me egona..:rotf:

posle svadbe ima odmah da zavrsi na vitrini :rotf:

- - - - - - - - - -

Pomeri se s' mesta hahaa

Mislim, ovo prvo ok, ali ovo drugo neeemoj... :lol:

aha,odao si se, ti hoces samo kres a ja sam mislila da je nasa ljubav prava...ona do smrti :rotf:

Kada vidim kolicinu suptilnih provokacija upucenih Perlici bas pomislim da je Sugenzi zapravo zensko, jer mi se cini da tolika mrznja i ona bolesno-sasavo-zabavna prica o gnjiloguznim i sisovislim, busnim i matorim polovnjacama nije nesto sto bi muskarac smislio.:lol:

Naravno ja tu pricu smatram odvratnom zbog cega sam i trazio da se svaka upotreba takvih termina sa ciljem vredjanja nekog strogo sankcionise.

Slatki su mi zenski konflikti. Toliko su sofisticirani za razliku od konflikata koje balkanski balvani umeju da priuste.

Poslednja izmena:
Kada vidim kolicinu suptilnih provokacija upucenih Perlici bas pomislim da je Sugenzi zapravo zensko, jer mi se cini da tolika mrznja i ona bolesno-sasavo-zabavna prica o gnjiloguznim i sisovislim, busnim i matorim polovnjacama nije nesto sto bi muskarac smislio.:lol:

Naravno ja tu pricu smatram odvratnom zbog cega sam i trazio da se svaka upotreba takvih termina sa ciljem vredjanja nekog strogo sankcionise.

Slatki su mi zenski konflikti. Toliko su sofisticirani za razliku od konflikata koje balkanski balvani umeju da priuste.

aj da te pitam, odakle tebi uopste ideja da je ona toliko bitna pa da ce nju iko da provocira ovde? nebitnim likovima se ne bavim, ni u zivotu pa tek necu ovde...a ti prestani da izigravas nekog random Robin Huda na forumu jer tvoja percepcija iscitanih postova nema veze sa stvarno napisanim :)

Back