Finansijska konstrukcija + ulaganja u budućnost

pazi ovog araona.................

sto se godina tice,verujem da ovde mnogi izigravaju mladje nego sto jesu kao sto ima i onih koji su matori ko biblija al glume mladjane

ko ima problem sa godinama obicno ima problem sam sa sobom.

godine kazes ili ne.ako hoces kazes ako neces ne.

ali kad se pocne sa pravdanjem zasto se godine ne govore onda to mnogo govori

E, nek si nam rekla.

Verovatno sam i ja bedan. Inače, vi niste na ovom forumu, to su sve hologrami. Vodićemo se onim pravilom "svi su sra*e, samo smo mi super" :cool:

- - - - - - - - - -

slazem se, dakle predloge za clanove komisije saljite meni na pp :aha:

- - - - - - - - - -

u sektu mi ne diraj :rtfm:

hahaha, kako naivno sa tvoje strane :D

Samo se ti zezaj, kad izvrše pritisak na tebe zbog ovih tvrdnjii, moraćeš da vratiš sve te novce uložene u tebe! :D

E, nek si nam rekla.

Verovatno sam i ja bedan. Inače, vi niste na ovom forumu, to su sve hologrami. Vodićemo se onim pravilom "svi su sra*e, samo smo mi super" :cool:

- - - - - - - - - -

hahaha, kako naivno sa tvoje strane :D

Samo se ti zezaj, kad izvrše pritisak na tebe zbog ovih tvrdnjii, moraćeš da vratiš sve te novce uložene u tebe! :D

nista ne vracam, pa nisam se ja dzaba mucila :rotf:

opa araone neke ekipe ..........vi,mi ,oni.............

slusaj mali za sebe znam da sam super ali ne super...ne,ne,ne......zestoko sam najbolja ego mi ide do malo vise od boga znaci pazi sta radis

ili je u tebi mnostvo? sta je od toga?

nemam pojma da li si bedan.nemam pojma bre ko si,al vidim da uskaces sa opravdanjima

Vidim da postoje neka šizofrena cepanja pa se zaboravlja da si malopre generalno pisala u množini po forumu, gde je zahvaćeno više ljudi. Naravno, ti si super, žestoko si najbolja. Ali ok, miiislim, što normalno, bolje da paranoišemo sa klanovima.

Vidim i da je nov nalog, verovatno neki klon pošto je glavni dobio ban, kao što sam primetio i da si nagazila/o egonu par puta bez nekog razloga, što verovatno znači da si od nje popio/la ban.

Tačno, ne znam ni što uopšte govorim vama bilo šta, jedina stvar koja na svetu nije moguća to je glupoj osobi objasniti da je glupa. I nije meni problem da izvršim nuždu po vama, ali ću biti toliki džentlmen i pustiću da na vas danas samo kiša pada.

Sve ovo ti je suptilno prozivanje Perlice/Shechine.

Ozbiljan umni rad si očigledno uložio da bi došao do ovog zaključka, zaista fascinantno, kako si to samo shvatio?

Miiislim, meni pokušavaš da uradiš ono što sam ja tebi uradio... Samo što ja nemam potrebu da se ljubakam i ližem sa svima ovde kao ti, čak i po cenu ponižavanja nećeš da uđeš u konfrontaciju sa njima.

Ozbiljan umni rad si očigledno uložio da bi došao do ovog zaključka, zaista fascinantno, kako si to samo shvatio?

Miiislim, meni pokušavaš da uradiš ono što sam ja tebi uradio... Samo što ja nemam potrebu da se ljubakam i ližem sa svima ovde kao ti, čak i po cenu ponižavanja nećeš da uđeš u konfrontaciju sa njima.

pa da, samo sa mnom...to je pravi muskarac :zaljubljena:

Mani me se jeftinih i tupavih prozivki o umnom radu.:roll:

Ne znam o cemu pricas. Trenutno ne vidim ko me ponizava i sa kim treba da udjem u konfrontaciju. Ja sam se dovoljno ovde svadjao sa nekima i nemam potrebu za besmislenim dokazivanjem.

Ne vidim zasto ne bih samo kulirao i ignorisao dosadne trolove koji nesto seruckaju u prazno i ustvari sada cu upravo to da uradim.:D

Mani me se jeftinih i tupavih prozivki o umnom radu.:roll:

Ne znam o cemu pricas. Trenutno ne vidim ko me ponizava i sa kim treba da udjem u konfrontaciju. Ja sam se dovoljno ovde svadjao sa nekima i nemam potrebu za besmislenim dokazivanjem.

Ne vidim zasto ne bih samo kulirao i ignorisao dosadne trolove koji nesto seruckaju u prazno i ustvari sada cu upravo to da uradim.:D

Ne, ne, sve na stranu ali zaista kako je samo to mudro zaključeno sa tvoje strane.

Jao, kako si ti samo za*eban tip

Kao "ne znam o čemu pričaš", hahaha ženice jedna malena hahaha.

ne jurim ih, dodju sami :lol:

a nekad mi se omakne i da se zaljubim, ali to samo kad naletim na pravog muskarca, a oni uglavnom imaju prazne dzepove :lol:

Kod mene ovaj fazon:

kasica-prasica.jpg

:lol:

Nije mnogo, ali možemo prošetati zajedno i podeliti lepe trenutke? :finger: (ovo je nekad bio smajli tipa koji se zacrveneo, sada je samo :finger: ) :D

Back