Finansijska konstrukcija + ulaganja u budućnost

jel ovo nekom interesantno?

mislim sta je autor hteo ovom zanimljivom doskocicom sa kolopletom reci koje kao da pod teskom mukom pokusavaju da stvore saroliki daleki svet nevidjenih mogucnosti u beskraju zanosnih intelektualno emotivno samozadovoljnih pokusaja stvaranja sveta koji bi trebao da odise lakocom i glatkim klizenjem u tako zeljenu mudrost,a nikad docekanu i rodjenu jednostavnost istine i reci koje paraju i dizu u zivot onog sto jeste.

daklem,kako baja resava problem vlastite gluposti i nedostatka zelje? ajd da vidim.

Tebi, jer ostavljaš podrobnu analizu teme, aktera, naravno i postavljač-čica :manikir: teme je dobila po repu kao neozbiljna, nesuvisla ili ne znam šta već...
:zkez:

Kupim mu poklon za rodjendan, donesem s putovanja..ako sam bila,
napravim nesto kreativno ako me inspirise :lol:

Smatram da najvise ulazem sebe i svojih osecanja kada sama napravim neku cestitku,recimo...
iako kosta minimalno.

Kada izlazimo, najbolje da delimo racune....

Jedan je zaradjivao suvise, da mu racuni u restoranu nesto predstavljaju...
ali nisam dozvoljavala da mi placa neke skuplje stvari.
Kada nam je rezervisao aviionske karte, i nije hteo da uzme lovu,
ja sam mu ih krisom ostavila u fioci radnog stola.
Ti si totalno korektna, mnogi muškarci bi te poželeli, čini me.:zper:

Egona, koliko ti imas godina ??

Mislim, znam da si neudata, ali ne znam koliko si stara tj. mlada ..... ?

Ne znam ni za Zabicu...ali njenu sliku sam vec videla, pa mogu da pocenim od prilike ^^
Treba da skeniram ličnu kartu, napišem status i okačim fotku?
Ako već dobijaš info o meni, možda ti neki pošalju i fotku, šta znam, samo ne kapiram kakve veze ima sa temom, to što sada tebe zanima.

Pitam da vidim da li smes da kazes.

Svašta.........
Nisi pomislila da ovde pišu i neki ljudi koji me poznaju (ne igram na kartu mističnosti, ali imam neki odabir)? Kojima nisu nepoznate moje godine, izgled,zanimanje,itd... Nisam otvorila temu da bih pisala literarni rad o sebi i zadovoljila tvoju puku radoznalost, ali zato ti slobodno okači svoju fotku, ako želiš :) mada se ne sećam da me zanima kako izgledaš i koliko imaš godina.

Svašta.........
Nisi pomislila da ovde pišu i neki ljudi koji me poznaju (ne igram na kartu mističnosti, ali imam neki odabir)? Kojima nisu nepoznate moje godine, izgled,zanimanje,itd... Nisam otvorila temu da bih pisala literarni rad o sebi i zadovoljila tvoju puku radoznalost, ali zato ti slobodno okači svoju fotku, ako želiš :) mada se ne sećam da me zanima kako izgledaš i koliko imaš godina.

Zvucis kao devojka koja je ogorcena svojim statusom neudate i neskrasene zene,
i koja ima potrebu da zajedljivo komentarise one mladje.

A u stvri, tako samo otkriva svoju bedu.

e vidis, one cesto imaju problem da javno kazu svoje godine.

Živeo govornik, sve si 100% tačno procenila. Inače si zaboravila da dodaš kako imam grbu na leđima, 100kg, veštačku vilicu i 2 leve noge :zaljubljena:
Valjda sada svi znaju i bez fotke da si ti ta mlada, lepa, devojka kojoj ja zavidim.:heart:
I ne spamuj mi više temu.:heart:

Da li si ti svesna da je šugenzi mrtav čovek ako ovo pročita? Pa, ćao.

:brus:

cao :rumenko:

ma neka zna kakvo se sve zlo krije u nama zenama :malav:

- - - - - - - - - -

Egona, koliko ti imas godina ??

Mislim, znam da si neudata, ali ne znam koliko si stara tj. mlada ..... ?

Ne znam ni za Zabicu...ali njenu sliku sam vec videla, pa mogu da pocenim od prilike ^^
samo ti nemoj nas da procenjujes :dash:

Živeo govornik, sve si 100% tačno procenila. Inače si zaboravila da dodaš kako imam grbu na leđima, 100kg, veštačku vilicu i 2 leve noge :zaljubljena:
Valjda sada svi znaju i bez fotke da si ti ta mlada, lepa, devojka kojoj ja zavidim.:heart:
I ne spamuj mi više temu.:heart:
Stoo lazessssss balerinu, sram te bilo, kada imas duplu grbu na ledjima..cccccc....:rotf:

btw..tema

Volem kada investira u mene...:mrgreen: vraca mu se sa kamatom...:lol:

A nisi nikad pomislila na to da žena jednostavno ne želi da maše nepoznatim ljudima ispred nosa svojim godinama, bračnim statusom, profesijom, potrebama?

I još povuče tezu o bedi... : )

Nije bolest sve što boli, ova izreka je majka ove situacije.

A nisi nikad pomislila na to da žena jednostavno ne želi da maše nepoznatim ljudima ispred nosa svojim godinama, bračnim statusom, profesijom, potrebama?

I još povuče tezu o bedi... : )

Nije bolest sve što boli, ova izreka je majka ove situacije.

nema pravo na to, ili si nevina ili nisi i to jasno mora da se naglasi na forumu....ima ispod nicka svi da turamo taj status, a ne da se neko prevari :rtfm:

Back