Finally i ja ... U better stop doggin' around 8) ...

Cao ... danas , tj. juce mi je receno da bi trebalo nesto lose da se desi ... na jedan jako hladnokrvan i krajnje pokvaren nacin ...
Ono sto nikada necu moci da razumem je to da kada ljudi pricaju o necemu misle samo na sebe ... kao da je sva nasa ljubav izmedju ljudi nestala ... sebicnost uzasno manipulise nama ... mrzimo ljude koji nisu kao mi ... zasto ? Odakle ta mrznja dolazi ? Dolazi iz nase nesigurnosti ... niko ko je svestan svojih kvaliteta i ko ih zapravo ima nece ici okolo i pricati neistine o drugim ljudima i omalovazavati ih ... ali mi smo sebicni i da bi samo nama bilo dobro mi moramo da idemo i sirimo mrznju koja opravdava nase nedostatke ... "Hvala Bogu" ... koji je tvoj problem ? Da nisi toliko je.beno sebicno dete pomislila bi i na druge ljude na ovom svetu !!! Da li ti znas kako je sedeti svaki dan u svojoj sobi , sam i odbacen znajuci da ce zivot da ti bude totalno sra.nje zbog toga sto ti je nesto zabranjeno ... zabranjeno zbog gloope sebicnosti i nesigursnosti koja se resava na pogresan nacin... i onda kazes "Hvala Bogu" ... Da , na tebe mislim ...
Naravno treba shvatiti da niti jedna strana nije savrsena i da ne generalizujem kada pricam ovako ... sta vise kada jedna strana zeli da pokaze da je bolja od druge ovakve se stvari desavaju ... isti smo svi ... i ne dao Bog da ja to zelim , da pokazem kako je nesto bolje od vas koji vredjate ...
Ja samo vracam sebe na nivo na kome bih trebao da budem , isti kao ostali , gde sam i bio dok niste poceli da me spustate svojim nesigurnostima ... ali ima i onih koji ne rade to kada ih neko vredja , vec vracaju istom merom , to ne opravdavam ...
Jer ... zasto mrzimo ? ... zato sto jesmo nesigurni u sebe ... zato sto nam to nesto preti i pravi nas manjima , u tom slucaju radite na sebi deco , postanite bolji , a ne pricajte zlo o drugima ... jer pricanjem lose o drugima pricamo jos losije o sebi ...
8) :-o :eek:

Razumjem sta si htjeo da kazes o tome sam i ja pisala skoro , ali moram ti reci da ne vrjedi pokusavati promjeniti ljude oko sebe, ono na cemu trebas ustrajati je promjena tebe kao licnosti , upravo zbog toga da ne bi ubrzo podlegao carima ovog monstruozno iskvarenog drustva i da bi mogao stati iznad svih i ponosno reci " da to sam ja "!

Slazem se , ali eto , malo sam se branio ovime ...
Dao neki mali savet na kraju ... rekao svoje misljenje u vezi ovakvih stvari ... a slazem se , na sebi cu i raditi , i kada kazem to : " Da , to sam ja" bice jos ovakvih primera , mozda je cilj da ne obracam paznju na to , ali nekako jedino sto uvek radim u zivotu jeste to da napravim od sveta lepse i bolje mesto ...
8) :o :eek:

Poslednja izmena:
Immph, budi ponosan na sebe, ne stidi se onog sto jesi, meni drugarice kazu da ne treba da se stidim, da je 21. vek i da je vreme da se predrasude i stereotipi odbace, a ne da neke osobe vredjaju druge i govore im "da crknu" samo zato sto je to drugacije i sto njihov maleni mozak to ne moze da skonta! Ja sam sebe prihvatio ovakvog kakav jesam, treba i ti sebe!

Kako se samo dva drugara bodre medjusobno, ju ju ju...
Ma samo napred ;)
I samo da pojasnim da se ono cuveno "crkni" odnosilo na smaranje sa Britni, Justinom, Kristinom i co.
Bila sam zesce iznervirana i reagovala sam kao svako normalno bice, a to sto vi mislite da sve moze lepo da se resava to je drugi problem u koji necu zalaziti. Na kraju, u sledecem postu stoji izvinjenje, koje ocigledno nisi ni video, tako da sam sada mirne glave, posto sam ti objasnila (tj, pokusala da objasnim "crkni")...

To crkni ja nisam ni spomenuo ovde uopste ... mislio sam na jedan drugi post , ali nije ni bitno ...
I naravno da cemo da se bodrimo , mozda je tebi zezanje ili ne znam ni ja sta , ali je nama tesko i ovo je nas zivot i lako moze da ispadne sr.anje zbog ovoga sto se desava ... kada me ti nazivas pogrdnim imenima i zelis mi lose (ne mislim na to crkni , vec na komentar sa druge teme) , koja si mi drugarica i sa kojom se druzim , sta trebam da ocekuje od drugih ljudi , ovaj blog uopste nije samo o tebi ... ja sam inace pisao sta mi se motalo po glavi zadnjih dana , ne znam zasto se pravdas za to crkni , ali ako si se ti pronasla u ovome , sooper ... ali poenta je u tome da sam ovime zeleo da kazem nesto malo dublje , neka moja razmisljanja i ne verujem da si trebala da se pravdas u vezi bilo cega vec ako si htela , mogla si da napises nesto u vezi mojih razmisljanja ...

Poslednja izmena:
Jest' da se ne slazemo bas najbolje... Ali zasto te je briga sta drugi misle o tebi... Pogotovu na Forumu...
Ako stvarno imas cilj i zelis da ga izguras do kraja... uradices to bez obzira na tudje komentare...
Ja da sam slusao druge oko sebe... i njihove "dobronamerne" savete... nista zivo ne bih postigao...

Samo znaj jednu stvar... Svojim misljenjem i stavom zauzimas jednu stranu... I niko nikada ne moze biti kool sa svima... Znaci biraj stranu koja ti odgovara i guraj do kraja... Nema ti druge... Al' znaj da posle na kraju nema vracanja... zato biraj pazljivo...

Pozzzz

Ako nije problem, volela bih da znam kojim sam te to drugim postom uvredila??Jer, koliko vidim, u blogu si naveo da ti je neko rekao da treba da ti se desi nesto lose...ne secam se nicega sem c...
Sto se tice mrznje, licno mislim da postoji kao osecanje i da bez mrznje ne mozemo zamisliti svet. Jer uvek postoje negativne i pozitivne strane, u svemu!!!!!Treba teziti ka tome da mrznje bude sto manje, da bi nama samima bilo lepse...ali zaista mislim da je nemoguce skroz otkloniti. Svet je skroz s,jeban i za ovakvu misiju su potrebna sva ziva bica sa ove planete, tj. kada bi se svacija misljenja o ovom fenomenu poklopila, mozda bismo i mogli nesto da uradimo...

A jel , pa zato ne treba ni da se pokusa ?
To ti je samo gloopi izgovor ...
Wow , ti ko da ne slusas MJ-a ... pa dobro , mozda ga neki slusaju zbog loknica samo i zato sto je kvalitetna muzika , a ne zbog poruke koju nosi ... kako god ... jesi , uvredila si me postom i ne samo uvredila ... i obo nije blog uopste o tebi , vec o svima koji tako ponasaju , ali ako te zanima sta me je uvredilo , evo saljem ti pp ...

Poslednja izmena:
Eto, sad radis upravo ono sto je Billie rekla. Odma napadas druge kako slusaju Majkla zbog nevaznih stvari, samo zato sto si ti drugacije shvatio njegove pesme.
Ja ga inace slusam iz vise razloga.
I ono sto sam rekla nije izgovor, vec stvari tako stoje. Samo ljudi kojima je stalo do boljeg zivota ce uciniti tu promenu, ali nema mnogo takvih...Zivoti su razliciti i komplikovani i ne mogu svi da razmisljaju kako bi ti voleo. Ja recimo mislim da je Majkl u svojim pesmama ostavio poruku onima koji mogu da ga shvate i koji su spremni da promene sebe, kako bi kasnije sa drugima pokusali da promene svet i one oko sebe...jer ne osecaju se svi tako, kao sto Majkl predlaze da bi trebali da budemo....

Sad citam ovo i toliko mi je smesno ... naso se ko da mi prica o napadanju drugih zato sto se ne slaze sa njima i nesto je shvatio drugacije , roll ...
A spominjes u postovima da nam mrznja ne treba i da je treba manje , a onda kada ja nesto kazem o tome da je pogresno ti me gledas kao budalu ... I da , oni spremni ce se boriti da je ima manje , a ako nisi spremna , posto izgleda nisi , nemoj da me gledas kao budalu kada to radim jer ja spremniji ne mogu biti ...
"Samo ljudi kojima je stalo do boljeg zivota ce uciniti tu promenu, ali nema mnogo takvih..."
Dakle , tebi onda nije stalo , ali nemoj da me posmatras kao loodaka ako meni jeste stalo , radim lepu stvar ...

Poslednja izmena:
Niti sam igde pomenula da ne zelim, niti slicno tome.
Jel ti shvatas sta si citirao???
"Samo ljudi...ali nema mnogo takvih"....To ne znaci da ne spadam u manjinu...ali, dobro...
Ono sto si "izneo misljenje" nisi dobro mislio, decace, shvati da ne mozes znati zbog cega slusam Majkla...ali, eto...postujem ga iako ne mislis dobro ;)
I, na kraju...super immph, samo napred, menjaj svet (na bolje, naravno)...;)
Za one reci iz mojih postova koje su te uvredile, stoje izvinjenja...tako da We've had enough ;) peace V

И за крај ми само наведи разлоге због којих мислиш да нисам покушала???
Јер од како знам за себе, ширим позитивну енергију, то могу да ти потврде сви моји искрени пријатељи. Ове наше расправе илити свађе немој ни да покушаваш да стављаш као разлоге...

Back