Veceras u 18 h u Nišu, Partizan - Vojvodina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto to,bilo je elemenata za 6 minuta,valjanja i odugovlacenja koliko hoces...igra se dok Partizai ne pobedi, uvek bilo
A ciganije...
Gol pavlovica cudo bozje, je cist ko suza. U cetvrtom petom nadoknade. Nadoknada opravdano na izmene i sve. Isli u nadoknadu da padaju po terenu odugovlace da krenu u kontru i da ide uz aut liniju ne zeleci da idu ka golu vec gradi loptu da vreme tece...
I u iducem napadu ubace loptu unutra i golcina i tad lalat cigan krece sa protestima da glume zrtvu...
Partizan bolji, lale se brane grcevito i uz dve kontre dali golove... I stativa za partizan...
Kukavicluk im se obio o glavu. Nije gotovo ali bolje i da uzmu ovi cigani nego da kmece posle protiv udbe cie bie...
Ne kmeci. Cisto ko suza.igra se dok Partizai ne pobedi, uvek bilo
Najverovatnije da je belo u pitanju....Na kojim drogama je ovaj Lalatović? Bolesnik
Debil. Nikad nista od njega.Najverovatnije da je belo u pitanju....
Nije mi najjasnije to njegovo ponasanje,ali kao trener sasvim dobar za nase uslove.Debil. Nikad nista od njega.
Otice negde u Moldaviju, Kazahstan Kipar voditi neke domoroce i to je to...
Nevidjen debil
Protiv ovakvog fudbala ne moze da se igra sporo i visokim loptama...Moralo se dotuci grogiranog protivnika u pola sata produzetka.
Na kojim drogama je ovaj Lalatović? Bolesnik
Ma daj...Nije mi najjasnije to njegovo ponasanje,ali kao trener sasvim dobar za nase uslove.
Mislim da bi za Zvezdu bolje bilo da su ga vratili na klupu nego sto su doveli Stankovica.