AristotelSRB
Aktivan član
- Poruka
- 1.362
Kakav je vaš stav zašto je recimo filozof bolji od Matematičara,Hemičara....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сва срећа па ћеш ти раѕмрсити ту дилему, трилему, квадрилему...Dobro u redu je ne poznaju svi stvari kao ti.
Сва срећа па ћеш ти раѕмрсити ту дилему, трилему, квадрилему...
Мало је шта уѕалудније од филоѕофије.Moraš razumjeti i nas sitne duše koje se bave Filozofijom.
Нисам ја иѕбедачио тако апсурдну тему/тврдњу.Moraš razumjeti i nas sitne duše koje se bave Filozofijom.
- - - - - - - - - -
Neka prepustiću tebi
Scio me nihil scire.
Не смеш доѕволити да те ПМС преуѕме...Pa to ti pričam aj sad marš na rješavanje jednačina.
Ебте колико си ти зглајзао кад тролујеш властиту тему.Koliko možeš sklekova uraditi?
Čekajući Ozimana.....
Čuvajte se naučnika! Mrze vas: jer oni su neplodni! U njih su hladne isušene oči, pred njima svaka ptica leži očerupana.
Fridrih Ниче
po mom stepenovanju estetske vrednostiDa ali recimo naučnik je izmislio vakcinu, i mnogo drugih stvari koje su korisne za život, dok mi samo pretpostavljamo.
Bezvezno pitanje,još bezveznija tvrdnja...(Da jedan čovek bolji od drugog...U čemu?)
Da ali recimo naučnik je izmislio vakcinu, i mnogo drugih stvari koje su korisne za život, dok mi samo pretpostavljamo.