Filozofski: Maskirani batinaši prebili studente

Prilozi

• filozofski.jpg
    filozofski.jpg
    32,8 KB · Pregleda: 11
Poslednja izmena:
Pa za sledecu godinu da se ne sete vise da ih zaplasi. Svako ce rezonovati kao ti ali vucici razmislja dalje on je supermen

Ма дај.........

будимо озбиљни.

- - - - - - - - - -

studenti su napadnuti zato što su "levičari", to je jasno i mojoj babi, tako je bilo i prošli put.

......од стране истих левичара..........

Ne podrzavam da treba tuci bilo koga ali mi se gade "studenti" kojima treba 8 i vise godina da zavrse fakultet.

narocito oni koji su proveli neku godinu po americkim univerzitetima........................................
inace, te naivne i banalne studenstke demonstracije mogu biti prethodnica "obojene revolucije" koja bi trebalo da krene 16. oktobra..................uz mahanje americkim zastavama.

Kada su se borili za vlast u Vrbasu pa prebili onog DS-ovca :lol: Pa su u Zajecaru prebili DSS-ovce, pa u zemunu pretukli radikale itd :roll:

А то...Млатила се багра међусобно....... на изборима. То су и остали радили (пример ЛДП прекида трибину Николе Милошевића у НС пред неке од избора)...Промашио си питање. А за Врбас, СНС је оптужио ДС.

И на Врачару су се макљали активисти који лепе плакате...за те идиоте ме баш брига.

Када је СНС организовао "нападе" на обичан свет који протествује против нечега?

А то...Млатила се багра међусобно....... на изборима. То су и остали радили (пример ЛДП прекида трибину Николе Милошевића у НС пред неке од избора)...Промашио си питање. А за Врбас, СНС је оптужио ДС.

Када је СНС организовао "нападе" на обичан свет који протествује против нечега?

Nisu ljudi ni protestovali da bi mogli biti napadnuti... Pitao si kada su poslednji put nekog prebili, dao sam ti primere da prebijaju..
Mozda i drugi to rade, ali su SNS sampioni u tome ;)

Da bi prebacio krivicu na nacionalisticke stranke..koliko vidim pise da su imali nacisticka obelezja...to je toliko glup potez,ali ajde sad..nije ni prvi ni poslednji...

на идемо у теорију завере....... Да ли си ИКАДА видела неког да шета улицом са фантомком на глави а на грудима шете свастику?

Ценим да је ово само туча припитих студената

Какви црни студенти, студирају цео живот и шверцују се по студентским домовима, ае да студирају електро медицину машинство ил грађевину, него филозофски фпн фон и сличне ствари

Ja sam svoje studiranje placao od prve do zadnje godine, nisam se hranio u menzi niti bio u domu. Ne vidim da sam ista ostetio drzavu. A ovi sto su apsolventi i traze da budu na budzetu su budale.

Nisu ljudi ni protestovali da bi mogli biti napadnuti... Pitao si kada su poslednji put nekog prebili, dao sam ti primere da prebijaju..
Mozda i drugi to rade, ali su SNS sampioni u tome ;)

Питам за обичан свет који протестује....
А свака странка има своје шампионе.

А "нападнут" је лик из екипе која протестује на филолошком.

:D

Пола сата после поноћи... а студенткиње сликају?

Да нису спремали колоквијум?
:hahaha:

Poslednja izmena:

Back