cvr-cvr
Početnik
- Poruka
- 20
hvala puno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto kulirate ljude koji pitaju za anglistiku???????!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
mooolim vas, bilo ko...
omg!
biiiiilo sta za anglistiku...
Interesuje me test sposobnosti koji oni imaju, da li ima nekoga ko je na tom fakultetu (iz psihologije preferirano) ? Da li neko moze tacno reci odnos vaznosti testova, posto koliko sam videla ima test znanja test opste kulture i test sposobnosti. Ima li mozda neko primere istih? Da li se testovi znanja i opste kulture razlikuju po necemu od onih sa Beo-faksa? Txs
Pozdrav svima...
Nadam se da ce neko moci da mi pomogne, jer nigde na netu ne mogu da pronadjem informacije.
Zanima me smer srpska knjizevnost...
Procitao sam sve postove ali me zanima kakav je sam prijemni.
Sta nas pitaju na prijemnom, da li se radi pismeno ili usmeno?
I koje zvanje studenti imaju posle zavrsetka studija?
Hvala unapred...
e jel zna neko nesto o engleskom jeziku? kakva je konkurecija?
godinu i po dana sam bio ubedjen da ću upisati FAM-odsek za medije, ali sam na kraju odustao iz prostog razloga što je odsek za medije u Sremskim Karlovcima. A već sam 4 godine u Karlovačkoj gimnaziji, i jednostavno ne mogu više da idem tamo. Znam da je većini ovo glup razlog, ali samo ja to mogu da razumem. Anyway, nije mi bitno da li ću upisati privatni ili drzavni fakultet,samo želim da studiram ono što mi se svidja. A to jesu mediji! Pa me sada zanima koliko je teško položiti prijemni vezan za srpski i književnost, i neka se jave oni koji znaju nešto o svemu ovome, koji studiraju medije itd.
Pišite sve o medijskim studijama na Filkozofskom. Hvala.
I da, srećni vam praznici !!!
Primaju 80oro, od toga 35 na budzet. Kad sam ja upisivala prijavilo se oko 400 ljudi, dosta je jaka konkurencija. Meni prijemni nije bio nesto tezak, mada cujem da su ga od tada dosta izmenili, cini mi se da su izbacili pisanje sastava,sto je olaksavajuca okolnost. Nesto sam nacula, mada ne znam koliko je to tacno, da ce se ubuduce na prijemnom bodovati i FCE, CAE i CPE sertifikati. Ako vas jos nesto zanima, tu sam, pitajte
Mene zanima dooosta toga sto se tice engleskog na filozofskom fakultetu.. pa da pocnem. Zanima me bilo koje iskustvo sa prijemnog ispita iz engleskog.. Gde mogu da nabavim neku knjigu koja obuhvata veci deo engleske i americke knjizevnosti?? (posto se to sve polaze, a u literaturi za prijemni nema nijedne knjige koja to obuhvata).
Da li postoje neke tehnike kako da razgovaram na usmenom ispitivanju? Hvala unapred..
Ljudi ja stvarno ne mogu da verujem da se prijemni iz engleskog u Novom Sadu toliko razlikuje od istog u drugim gradovima.Najveca zelja na svetu mi je da odem da studiram u Novom Sadu ali mislim da je prosto nemoguce da se spremi ta engleska knjizevnost i kultura??????!!!!!!!!!!!Kad smo mi nesto o tome spomenuli tokom cele gimnazije...Molim bilo koga da ako moze da mi pomogne i da mi kaze da li ove godine mozda ima nekih izmena,dakle,sta se tacno polaze,koliko primaju i bilo kakve druge korisne informacije.Unapred puno hvala svima koji pomognu!
Ljudi ja stvarno ne mogu da verujem da se prijemni iz engleskog u Novom Sadu toliko razlikuje od istog u drugim gradovima.Najveca zelja na svetu mi je da odem da studiram u Novom Sadu ali mislim da je prosto nemoguce da se spremi ta engleska knjizevnost i kultura??????!!!!!!!!!!!Kad smo mi nesto o tome spomenuli tokom cele gimnazije...Molim bilo koga da ako moze da mi pomogne i da mi kaze da li ove godine mozda ima nekih izmena,dakle,sta se tacno polaze,koliko primaju i bilo kakve druge korisne informacije.Unapred puno hvala svima koji pomognu!