Evo nama jedne vrlo ozbiljne teme od koje nam zavisi opstanak. 8)
Da li volite da putujete i kako putovanja utiču na vas? Koliko stvari nosite sa sobom i kad ste zadnji put kupili nove kofere, koje marke
?
Pitam vas filosofski zašto žene nose puno stvari na put, zašto se deca brčkaju u vodi i neizlaze iz nje, da li vodite i kućne ljubimce, koja vrsta kučeta
...
Da li vas je zavrnula neka Agencija i koliko? I konačno, vaše omiljene destinacije i zašto
?
p.s. ja uskoro palim odavde, a vi... 8)
Da li volite da putujete i kako putovanja utiču na vas? Koliko stvari nosite sa sobom i kad ste zadnji put kupili nove kofere, koje marke
?Pitam vas filosofski zašto žene nose puno stvari na put, zašto se deca brčkaju u vodi i neizlaze iz nje, da li vodite i kućne ljubimce, koja vrsta kučeta
...Da li vas je zavrnula neka Agencija i koliko? I konačno, vaše omiljene destinacije i zašto
p.s. ja uskoro palim odavde, a vi... 8)

, tačnije kad nađem pare. Nemam problem sa nostalgijoj, nosim uvek pun kofer stvari (koji jedva podižem, ali imam sreće pa se nađe neki momak da pomogne :wink: ). Najbolje je, što na putovanjima se upozna mnogo zanimljivih ljudi. BTW, što više sedim ovde, nešto sam sve ubeđenija da ću se uskoro preseliti na jedno egzotično ostrvo kod frendova