- Poruka
- 13.394
Verujem da ne vidimo kod ociju sta rade filmovima, plasiraju nas za trece trziste, ali ja o tome nista ne znam, a vi?
Samo sam poceo ovu temu u nadi da neko zna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem da ne vidimo kod ociju sta rade filmovima, plasiraju nas za trece trziste, ali ja o tome nista ne znam, a vi?
Sve sto je snimljeno na video traci, zatim montirano, UVEK JE LAZ. Cak i ako je snimak autentican. Zato sto je film sam po sebi kao fenomen - laz, odnosno ILUZIJA![]()
Ako je nešto montirano, onda znači da je namešteno.
Ako je snimak autentičan, onda ne može biti lažan.
Dokumentarni film koji je autentičan, ne može biti lažan, jedino što nijedan film ne može doneti punoću doživljavanja nekog dogadjaja, kao prisustvo tom dogadjaju, zbog same ograničenosti prikazivanja svih aspekata tog dogadjaja.
Dakle laz
Ako je snimljen dogadjaj (istinit,autentican) zatim montiran(seceno, dodavano, menjano) je laz i mora biti laz, i ako opisuje autentican dogadjaj jer nije ekvivalentan izvornom dogadjaju
Video snimak - ziva slika, ustvari nije ziva jer prikazuje staticne fotografije, opet laz
U jednoj sekundi se prikazu 24 fotografije(staticne), izmedju svakog prikazivanja se pusti crna slika (tajlung) i tako zavara mozak gledaoca i ima osecaj da je slika pokretna - iluzija citaj LAZ
Sud (pravedan) ne priznaje montirane snimke!
Mozda je autor teme hteo reci da poruke koje salje film su ustvari istinite ili tako nesto
Ovde nije jasno na šta je mislio postavljač tema - na koje filmove, ili na kakav postupak u filmovima,....?
Potpuno nerazumljiv post. Šta je korisnik hteo reći?
ovoŠta si hteo da kažeš ovim postom?
kada vam tolikim montažama zatupe mozak bespotrebnim i otežavajućim informacijama uzurpirajući moždane sinapse
vi postajete tupi za nove momente
ja sebi nikako da izbacim iz glave, a zauzima mi megabajte u mozgu ono:
"malo selo zelen lug
kraj Morave disko klub
Pa me zove svaki čas
Ajde maa u diskać
ajde mala u diskaaaać
Mile voli disko, disko
a ja kolo šumadisjko
da budemo blisko blisko
armonika svira disko
"
eto...
ne znam ali neko ih zove najmocnije americko oruzije, filmovi.
ne znam ali neko ih zove najmocnije americko oruzije, filmovi.
ti spavas, ti spavas, hahaOcito je da nesto ne stima cim je skoro svaki film nafilovan nasiljem, krvlju i ubistvima.
- - - - - - - - - -
Volja vecine nije nasilje, tako da je u pitanju neka vrsta kolektivne hipnoze.
Ko ti to?Negde sam citao da je zejnep po istinitoj prici.
Jer moguce to?
a pa da vidis ti glumila je da se razvela od nnega a krava pobegla sa drugim u vjencanju mog najboljeg drugaPotpuno nerazumljiv post. Šta je korisnik hteo reći?
Citirao si moju poruku staru 10 godinaa pa da vidis ti glumila je da se razvela od nnega a krava pobegla sa drugim u vjencanju mog najboljeg druga