Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zanima me koji je program najbolji za konvertovanje DIVX ili DVD filmova tako da mogu da ih gledam na mobilnom. I koji player je najbolji za gledanje ovih filmova na mobilnom?
Naravno da moze da se gleda film i to sve sa prevodom a ti u programu sam biras koliki ce fajl biti sto naravno utice i na kvalitet slike,ja skroz opusteno gledam na 6600 imam 128MMC a film u glavnom kompresujem na 80-88MB.Program je SmartMovie Converter (Series 60)ako ga ne nadjes ostavi poruku sa e-mail adresom pa cu ti ga poslati.
ako znas sajt gde se moze skinuti taj program hvala a ako ne naravno ako ti zelis dami posaljes na email adresu jer i meni je potreban za motorolu A1000 a mislim i da sonyericsonuZ1010 postoji ta mogucnost gledanja filmova?ovo je email poklanjam_ticvet@yahoo.it,unapred hvala
Naravno da moze da se gleda film i to sve sa prevodom a ti u programu sam biras koliki ce fajl biti sto naravno utice i na kvalitet slike,ja skroz opusteno gledam na 6600 imam 128MMC a film u glavnom kompresujem na 80-88MB.Program je SmartMovie Converter (Series 60)ako ga ne nadjes ostavi poruku sa e-mail adresom pa cu ti ga poslati.
Kad smo vec kod filmova na mobilnom preporucio bih vam ovaj ruski sajt gde ima filmova kompresovanih za gledanje na mobilnom. Osim toga ima dosta programa i igrica.
Xilisoft 3gp converter...pretvara recimo avi file od 400 mb u 3gp file od 7 mb koji mozete da ubacite u mobilni...ja konkretno koristim motorolu v980 sa 256 mb memorije
JA KORIstim tel motorola a1000,i prebacivao sam na mmc u formatu wmv ali nemoze ih ocitati pa bih te zamolio ako imas neki od spotova vec prebacen ili bilo sta u tvojoj motoroli(film,spot),da mi posaljes na ovu adresu unapred hvala puno imas veceru.zivotpise_romane@yahoo.it