- Poruka
- 33.100
Grad Anđela definitivno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
azdajica:Je li neko gledao ljilja 4 ever? e to je tuzna prica, ne izlazi mi iz glave danima...volela bih kad bi ovde neko to pogledao pa rekao da li se slaze sa mnom...i naravno imitacija zivota, mator film ali kad god ga vidim ja placem...
azdajica:Je li neko gledao ljilja 4 ever? e to je tuzna prica, ne izlazi mi iz glave danima...volela bih kad bi ovde neko to pogledao pa rekao da li se slaze sa mnom...i naravno imitacija zivota, mator film ali kad god ga vidim ja placem...
Sasha85:Jaoj, taj film je bas za plakanje... Pola filma sam preplakala...
Dobro, ne placem bas cesto uz filmove, ali ima ih nekoliko...
Zmajevo srce... Zelena Milja... Tu je pre bio i Lavlji Kralj crtani... Kada umire Mufasa...
Poslednji koji sam gledala i ubila se od plakanja bio je Men on fire... Nisam nikako ocekivala takav kraj...
Da i to se zaista desava svaki dan pa je jos bedacnije, muzika u filmu je sjajnaSasha85:Nisam gledala, ali ono sto sam procitala o filmu bilo je dovoljno da se izbedacis...![]()
Definitivno jedan od najtezih filmova za gledanje...Nisam mogla da se smirim ni nedelju dana nakon gledanja. Negde sam procitala da su ga nazvali "film bez nade"...azdajica:Je li neko gledao ljilja 4 ever? e to je tuzna prica, ne izlazi mi iz glave danima...volela bih kad bi ovde neko to pogledao pa rekao da li se slaze sa mnom...i naravno imitacija zivota, mator film ali kad god ga vidim ja placem...
Filip_Kraljevo:A Pravna Plavuša 2 je za extra plakanje kada bacite kintu na kartu za bioskop![]()
Jeste. Rađen je po njegovom delu.maniaccc:Jel taj film "Ne bojim se" radjen po knjizi Nikola Amanitija, jer sam citao knjigu u svidela mi se, pa bi da odgledam i film, ako je to taj?