Filmovi koji su prediktivno programirajuci nas...najavili Kovid...godinama unapred...jer cela Kovid agenda je planski puštena od N.W.O. zlotvora...

Moja rodjena sestra je doktor molekularne biologije i virologije, radi u jednom renomiranom institutu u Nemackoj i ako mi ona kaze da je SARS-CoV-2 stvaran, opasan, da nije kreiran u lsboratoriji vec nastao prirodnom mutacijom - nemam trunku sumnje da je to istina.
Šta tvoja sestra zna kad ovde imamo prave doktore sa WC školjke, Tvitera i Fejsbuka.
Tu je mnogo teže doktorirati, a oni ponosno nose svoje teško stečene diplome.

To je ono čuveno stanje kad ti nijedan argument koji znaš ne ide u prilog.

Ganfi domatjine, pa to nie u redu.

big brother pop GIF by Big Brother After Dark
Sve si u pravu

Da li su u Srbiji te greske visestruko vece nego u nekoj normalnoj drzavi? Pa naravno.

Greške:rotf:
Misliš na onu grešku kad proredili javni prevoz da bi se što više njih napakovalo unutra jer epidemiološke mere?
Il kad ono prvih dana organizovali po gradovima patrole sa dugim cevima koji plašili već prestravljene i van toga radili tačno ništa jer epidemiološke mere?
Il kad potpuno ukinuli javni prevoz i npr insistirali da ljudi idu na testiranja koja su 50% precizna?
Il kad su oni sa radnom obavezom morali da putuju u pretrpanim autobusima jer epidemiološke mere?
Il kad sa različitih letova trpali ljude u isti autobus i vozali satima da bi ih strpali u isti karantin jer epidemiološke mere?
Il kad potpuno zabranili starijima od 65 izlazak, al im nedeljno organizovali dva sata šoping tajma u tri jutrom gde se na dva sata svi nabiju u jedan market jer ljuta borba protiv epidemije?
Il kad su punili halu 1 vašara na osnovu testova koji su 50% precizni jer epidemija, strašno?
Il kad vadili seljake iz traktora i hapsili što krše pandurski čas i dvočas, tako što obrađuju zemlju i nema nigde nikog okolo, čime su se direktno pokakili na ljutu borbu protiv epidemije?

Na dnevnom nivou je bilo tih debilnih "grešaka", realno, kretenizama koje deca iz obdaništa ne bi pravila. To samo od strane nazovi stručnih koji imali očajničku potrebu da se vidi kako oni nešto razmišljaju i odlučuju, da ne ulazimo sad u greškice koruptivne prirode.
Po tadašnjim vestima iz normalnih država, da se zaključiti da ih na čitavoj planeti ima jednocifren broj.

Poslednja izmena od moderatora:
Zanimljivo je da sada kada su i oni najsiromasniji mozgom ukapirali da je sve bilo prevara vecina ljudi ne govori o tome :O
Zbog cega smo terani u banovinu mi koji smo govorili istinu koristeci mozak i zdravu logiku gledajuci lazi u oci i podizuci glas za istinu ?

Kod mene na poslu svi sem mene i koleginice se vakcinisali i ono...mi smo kao smatrani budalama...

Takodje s najuzom familijom se gotovo posvadjao, jer su oni navaljivali za vakcinisanje, ali majka i ja se nismo vakcinisali...srecom...

Sada i jedna i druga skupina kaze "Eh...da smo znali..."

A ja sam samo prosto indikativno osecao da tu nesto nije OK...
I da...ako je od pomoci osoba sam koja nije ocima vezana za TV...tacnije skoro pa bezveze placam pretplatu...jer godinama fakticki ne gledam TV...Dakle nisam toliko bio izlozen medijskom ispiranju mozga...
Ali ne gleda ni @Jugoslav Čvarak pa se bockao 😃

...

Kod mene na poslu svi sem mene i koleginice se vakcinisali i ono...mi smo kao smatrani budalama...

Takodje s najuzom familijom se gotovo posvadjao, jer su oni navaljivali za vakcinisanje, ali majka i ja se nismo vakcinisali...srecom...

Sada i jedna i druga skupina kaze "Eh...da smo znali..."

A ja sam samo prosto indikativno osecao da tu nesto nije OK...
I da...ako je od pomoci osoba sam koja nije ocima vezana za TV...tacnije skoro pa bezveze placam pretplatu...jer godinama fakticki ne gledam TV...Dakle nisam toliko bio izlozen medijskom ispiranju mozga...
Ali ne gleda ni @Jugoslav Čvarak pa se bockao 😃

...
Bockao sam se nakon što mi je bratić skoro zaglavio grobaru na lopati, dan danas o tome ne voli pričati.

Prvo i pre svega, ja ne teoretisem ja navodim cinjenice !

Jel ti znas sta je fakt ?
Ne zna.
Tj, za to je fakt ono sto kaze CNN.
Mozga nema.
Ti ne koristis znanje
ti koristis fragmentalno upitno znanje odnosno reprodukujes slepo podatke koji su ti servirani.
Ignorise i zanemarije Njutnove Zakone fizike, dok za nesto moze da kaze da je kvazinauka, a "teoreticar zavere" lepi i gadja sve i svakoga.
Za to je i L.H.O. pogodio metu u prednji deo lica, pucajuci od pozadi...

Ne zna.
Tj, za to je fakt ono sto kaze CNN.
Mozga nema.

Ignorise i zanemarije Njutnove Zakone fizike, dok za nesto moze da kaze da je kvazinauka, a "teoreticar zavere" lepi i gadja sve i svakoga.
Za to je i L.H.O. pogodio metu u prednji deo lica, pucajuci od pozadi...
Opet curica ne sme da taguje.

Ne boj se, neću ti ništa.

Greške:rotf:
Misliš na onu grešku kad proredili javni prevoz da bi se što više njih napakovalo unutra jer epidemiološke mere?
Il kad ono prvih dana organizovali po gradovima patrole sa dugim cevima koji plašili već prestravljene i van toga radili tačno ništa jer epidemiološke mere?
Il kad potpuno ukinuli javni prevoz i npr insistirali da ljudi idu na testiranja koja su 50% precizna?
Il kad su oni sa radnom obavezom morali da putuju u pretrpanim autobusima jer epidemiološke mere?
Il kad sa različitih letova trpali ljude u isti autobus i vozali satima da bi ih strpali u isti karantin jer epidemiološke mere?
Il kad potpuno zabranili starijima od 65 izlazak, al im nedeljno organizovali sva sata šoping tajma u tri jutrom gde se na dva sata svi nabiju u jedan market jer ljuta borba protiv epidemije?
Il kad su punili halu 1 vašara na osnovu testova koji su 50% precizni jer epidemija, strašno?
Il kad vadili seljake iz traktora i hapsili što krše pandurski čas i dvočas, tako što obrađuju zemlju i nema nigde nikog okolo, čime su se direktno pokakili na ljutu borbu protiv epidemije?

Na dnevnom nivou je bilo tih debilnih "grešaka", realno, kretenizama koje deca iz obdaništa ne bi pravila. To samo od strane nazovi stručnih koji imali očajničku potrebu da se vidi kako oni nešto razmišljaju i odlučuju, da ne ulazimo sad u greškice koruptivne prirode.
Po tadašnjim vestima iz normalnih država, da se zaključiti da ih na čitavoj planeti ima jednocifren broj.
Kad se neko u relativno normalnim okolnostima ponaša ovako kako se ponaša, šta se može očekivati u nekim zaista vanrednim trenucima?
A kako si ovo sve upamtio, ja nekako nesvesno valjda potisnem ono loše, nekako zaboravim, valjda odbrambeni mehanizam...

opet ista prica o NWO i "programiranju ljudi kroz filmove"… ti si bas neumoran!
kao i uvek, to su sve klasicne teorije zavere bez ijednog dokaza.
A šta bi za tebe bio dokaz?
korona nije nikakav plan nekih "zlotvora", nego virus koji je dosao iz Kine, tako sto im je "pobegao" iz laboratorije u kojoj su istrazivali viruse,
I iz Kine se proširio na ceo svet za par meseci?
Mora da je baš dobar letač.
A baška što je "pobegao".
Kako to virus može da pobegne iz laboratorije?
pa su smislili pricu sa pijacom, slepim misevima i sl. virusi su inace prirodna stvar, bili su i pre nas i bice i posle nas.
Virusi su sastavni delovi živih bića.
Neće ih biti posle nas, nisu to bakterije.
Bila Gatesa (koga verovatno smatras za predvodnika NWO, ili sigurno jednog od odgovornih) je nekoliko godina pre korone govorio o mogucnosti globalne pandemije. pogledaj ovaj video:
nije to om pricao zato sto je "znao tajni plan", jel smatras da je tolika budala da javno pricao o "tajnom planu kako hoce virusom da pobije milione ljudi" i sve to detaljno objasnjava na TED konferenciji?!
Sve što planiraju - monstrumi koji vladaju svetom javno objave.
Naravno, ne u drugom TV dnevniku, ali u izveštaju sa nekog sastanka svetskih glavonja - da, u knjigama njihovih ideologa - da.
pricao je zato sto su epidemiolozi godinama upozoravali da je svet nespreman na novi virus i globalu pandemiju, sto se i pokazalo kao tacno :rtfm:
Nikakva pandemija nije postojala, samo globalno trovanje ljudi.
Inače bi i Čika Bil i njegove gazde mogli da umru u toj pandemiji, a kao što vidiš - nikom od njih nije falila ni dlaka s glave.
Mora da su Supermeni?

Španska groznica 1918-te je bila slična situacija, umrlo je oko 50 miliona ljudi, a trećina čovečanstva je bila obolela. Isto je sve to trajalo oko tri godine dok se nije stekla masovna rezistencija i dok ljudi kao biološki organizmi nisu naučili da se izbore sa virusom, slično kao u slučaju COVID-a.

Zahvaljujući napretku medicine i procedura, a možda i same prirode virusa, COVID je imao manje žrtava. Istina je da neke stvari nisu urađene kako treba, ali svi ljudi su u tome bili prvi put, niko nije bio živ u doba Španske groznice pa da mu sve to bude poznato.

A teoretičara zavere je bilo tad, ima ih danas, a biće ih i za sto godina. To je zabavno.
Španska groznica je prva smrtonosna epidemija respiratornog virusa u istoriji planete Zemlje.
Nikada pre takve epidemije nisu postojale.
A znaš šta još nije postojalo do tada?
Bojni otrovi.
To je prva virusna epidemija od koje je umrlo više mladih nego starih ljudi i najviše onih u blizini fronta.
Prva i jedina takva.
Znaš li koliko je bogataša umrlo od Španske groznice, koliko bankara?
Isto pitanje važi i za Koronu.

Kad su politicari slusali naucnike...

Да, у корони смо видели да политичари не слушају научнике.
Научници су говорили да су мере против короне које политичари спроводе потпуно сулуде, али политичари се нису ни најмање обазирали на то.

Moja rodjena sestra je doktor molekularne biologije i virologije, radi u jednom renomiranom institutu u Nemackoj i ako mi ona kaze da je SARS-CoV-2 stvaran, opasan, da nije kreiran u laboratoriji vec nastao prirodnom mutacijom - nemam trunku sumnje da je to istina.
Na osnovu čega to tvoja sestra tvrdi?
Treba li da verujem njoj, ili Nobelovcu koji kaže da su u Korona virus ubačene sekvence Sida virusa?
Veštački, naravno.
Kada i gde je ona izolovala ovaj Korona virus i na osnovu čega tvrdi da su promene na njemu prirodne, a ne veštački izvedene?
Da li su napravljene greske u menadžovanju cele situacije?
Naravno.
Da li su u Srbiji te greske visestruko vece nego u nekoj normalnoj drzavi? Pa naravno.
Koje su to greške, po tvom mišljenju?

Jesu li izjave "groblja ce nam biti mala" bile idiotske?
Pa koja to izjava od umobolnog Vucica nije bila idiotska, LOL :D
Vučić je samo pričao ono što mu je rečeno da kaže.
Isto tako je izjavio: "ne smemo pobiti više ljudi nego što je planirano".
Koje je tvoje objašnjenje za ovu rečenicu?

Te njegove bolesne izjave su pod svom tom panikom i opštim haosom svuda postale još bolesnije.
Bilo je potrebno dosta vremena da i normalne zemlje stanu na noge i krenu razumno.
Koje su to "normalne zemlje" i na koji način su "krenule razumno"?
Ovde su problem (a i ne samo ovde) ljudi koji ni dan danas ne priznaju postojanje virusa.
Virusi postoje i sastavni su delovi živih bića.
Probleme za vreme Korona farse nije izazivao virus - već trovanje ljudi bojnim otrovima.
Izuzimam zimski period i uobičajeni broj obolelih od prehlade.

On je bio samo jedan od mnogih glasnogovornika, epidemiolozi konstantno pricaju vladama da se spreme za takve scenarije, ali vlade brinu o rejtingu, izborima i ostalim politickim budalastinama.
A kako se priprema za takve scenarije?
Konkretno?
Nije on jedini koji je na to upozoravao, ali njega citiraju i prenose jer za njega je cula i baba iz Tutina.

Mnogo pre ove njegove izjave se pricalo o tome.
I sad se prica o sledecoj mutaciji i sledecoj panedmiji.
To je prirodan ciklus koji mora da se desi.
Navedi mi jednu smrtonosnu epidemiju respiratornog virusa u istoriji planete Zemlje, a pre otkrića i upotrebe bojnih otrova 1915. godine?

Dobro, Lukašenko je ukinuo pedere državnim dekretom, to je već next level razumevanja Univerzuma na koji mi još nismo kročili.
Jel' ukinuo dekretom i epidemiju korone?
Jesu li Belorusi desetkovani epidemijom?
Ima li još koji živ, iako nisu imali apsolutno nikakve spasonosna mere, a vakcinisao se samo ko je hteo, bez ikakve državne agende?

Back