Filmove koje niste...

Za sada samo 1... uglavnom dobro procenim da li je film totalna glupost pa ih preskacem, uglavnom Americke teenage nazovi komedije, neke filmove se pomucim da odgledam do kraja, ali ovom bas nije bilo pomoci... Angel of Death

Imam osecaj da ce sad mnogi na mene "drvljem i kamenjem"ali jednostavno ja ove filmove nisam uspeo nikad da ogledam,neke sam i vise puta pokusavao ali bez uspeha

Heat
The Godfather
2001: A Space Odyssey
Apocalypse Now

to je lista poznatijih,a poduzi je spisak filmova koji su prekinuti na pola i momentalno brisani da ne bi zauzimali dragoceni prostor hard-diska..

Poslednja izmena:
Ju, ja sve to odgledao i skoro sve mi se dopalo.
Nikada nisam odgledao do kraja:
"Ovo nije glupi tinejdžerski film", zato što jeste;
"Tomb Raider 2", uvek odustanem kod udaranja ajkule, ali jednog dana ću pretpostavljam uspeti da pređem preko toga...
"Grinch", zato što je jedino što vredi u ovom filmu gluma Džima Kerija, ali nije vredno tolike muke..

"Tomb Raider 2", uvek odustanem kod udaranja ajkule, ali jednog dana ću pretpostavljam uspeti da pređem preko toga...
"Grinch", zato što je jedino što vredi u ovom filmu gluma Džima Kerija, ali nije vredno tolike muke..

:zcepanje:

1. :hahaha:
2. Ni ja nisam odgledao do kraja, niti ću
3. Ja jesam, nije to za 10+ :mrgreen:

a'e i ovde da postujem.
nisam odgledala Gilles Wife (Zilova supruga, bio je sinoc na pinku)
ne zato sto je smor, shtavishe, odlican je, nema dijaloga skoro uopste a ja vec pospana i uspavah se 20 pred kraj :dash: :dash:
Zna li neko kraj?? da mi ispishe?

lisabonska pricha,nebo nad berlinom,dogvil 1,2,3,4,5,6...bla bla
gledao sam mozda onako iz vishe delova ukupno zasebno sklepano i sve celo
al u jednom zalogaju jednostavno odgrizao bi sebi nogu od doasade

Back