Zanima me sta mislite o pomenutom filmu Gorana Markovica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me sta mislite o pomenutom filmu Gorana Markovica?
Da ne zaboravim i fantasticnu numeru Zorana Simjanovica koja je kao porucena za ovakav film. Prelepa melodija, sa puno variacija i tonskih prelaza. Prelepa za slusati.
Slazem se. Pomenula sam da je meni strasan jer me i plase bas filmovi sa psihicki nestabilnim likovima, onima koji vuku traume iz proslosti (jer je to realno i moguce, a ne pokusaji da se maskama i izmisljenim bicima izazove strah). Da je sjajan, jeste. (Slicno je na mene delovao i film "Lazar"(cesto snimanje iz zablje perspektive, muzika,...- stresla sam se).)
Aha,a sto se "Lazara" tice,o cemu se radi?
Jedina stvar koja mi je bila pomalo nelogicna jeste ta da Mihajlo nije svirao klavir sve vreme,i dobar deo filma govori o tome da ili nemoze da svira ili mu ne ide. Na pocetku filma on prosto super svira melodiju koji kao mladji nije uspeo. To mi je malo nelogicno bilo u filmu i to je moja jedina zamerka.
dobar..mustafa nadarevic za oskara a anica mmm
Mustafa je po meni br.1. I za komedije i za tragedije... Cula sam da je takav profesionalac, da je za jednu scenu ceo dan nosio vezan jastuk za glavu, jer je trebalo da izgleda kao da je tek ustao, pa je zeleo da ima otisak od jastuka...
Drugi utisci o filmu? :-)
Nisam jos,moracu da ga skinem sa neta,posto ga koliko vidim nema na Youtube-u. Jer ima jos jezivih filmova koje preporucujes? :-)
To je stvarno vrhunski film, Markovićev najbolji.
Tesko da je ista vise jezivo, ali npr. "Dosije pacov" (sama Eva Ras ostavlja takav utisak). To je sa srpskog festivala fantastike. Verovatno si gledao "Sveto mesto", "Kicma", "Pun Mesec nad Beogradom".
+ "Sabirni centar", po meni...
Gledao sam sve te sem "Kicme", i mogu slobodno priznati da sam je "Sveto Mesto" uz Vec Vidjeno i Leptiricu nas najbolji horor. Da ne zaboravim "Sticenika" i "Devicansku zurku", to su takodje filmovi koji trebas pogledati. :-)
zar nisi gore rekao da ga nema na youtubu?