Film Djordja Balasevica - Prica o Vasi Ladackom

Beladona

Obećava
Poruka
58
Zasto ljudima smeta sto Balasevic snima film? Kaze moj drugar zato sto oseca kao da Balasevic nije vise nas Don Kihot od onog koncerta u Madlenianum-u na koji smo hteli ici ali ga nismo mogli platiti. Kazem mu ja takav ti je studentski zivot. A on mi se smeje kaze od kad si ti postala apologeta Balasevica ima on ko da ga brani. Ma dugujem Balasevicu, nakad smo u studentskoj sobi po celu noc bili samo ja tuga i Balasevicev glas sa diska. I zato necu da budem ljuta na njega. Znam dobro Gorane da mi moj tata nikad nece moci snimiti film, da nikad necu ni upoznati Serbedziju, Predraga Bjelca,dragog Zijaha te koji su odlicni glumci a koji su uz to i tamo negde ,ali ne da ne mogu, ja necu da se ljutim, ne na njega . Jeste malo je deplasirana ta prica o Don Kihotu i vetrenjacama ali takvo je vreme doslo, sta tu mozes, sad ionako svako ide kako mora i kako vetar duva. Ali i dalje cu ja da slusam njegove pesme, da zamisljam svoj privatni Holivud, a to ko je nas ili ko nije ne mogu vise da razmisljam jer se onda bas osecam kao luzer.

Back