Film decenije

Vidim vec par puta se provlaci Blue Jasmin... To je ok film, dobar, ali nikako medju najboljima, barem sto se mene tice...
Midnight in Paris mi ovih dana stize na red, pa videcemo, jos jedan film Vudi Alena iz ove decenije..
Ali ocekivanja nisu bas prevelika, jer koliko je Blansetova bolja glumica od Wilsona toliko ce film biti bolji, mada opet ne mora da znaci...

Spomenut je ovde i Parazit, i Limitless... Ma ima dobrih filmova, sa dobrim pricama...
Source Code takodje dobar..

Uh uh uh...
Duke of Burgundy, Portrait of a Lady on Fire, Amour, La vie d'Adele, Beyond the Hills...Fury Road zbog cele koncepcije iako ne volim takve filmove...setiću se još nekog, mada je ovo decenija serija

+ Carnage i Django od pomenutih...

Setila se jednog gej - Stranac na jezeru

Pogledao sam Get out, ok je ali daleko od filma decenije,
a danas pogledao i Ad astra bas mi se dopao, odlican.

The Gentlemen sledeci vikend, ako je kao roken rola ili dve cadjave extra.

Jagten/ The Hunt
Perfetti Sconosciuti/ Perfect Strangers

Wild Tales
Green Book
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Goksung/ The Wailing
Interstellar

Shutter Island
Melancholia
Levijatan

Jel samo ja mislim da šater ajlend nije ništa posebno, pogotovo za bilo koga ko je gledao šesto čulo ili dežurne krivce?
Mislim, visoki su standardi postavljeni za žanr za preokretom tipa 'šta kojikurac?!?' što se otme na kraju svakom poštenom gledaocu

Inače Tri bilborda su moj favorit

Jel samo ja mislim da šater ajlend nije ništa posebno, pogotovo za bilo koga ko je gledao šesto čulo ili dežurne krivce?
Mislim, visoki su standardi postavljeni za žanr za preokretom tipa 'šta kojikurac?!?' što se otme na kraju svakom poštenom gledaocu

Inače Tri bilborda su moj favorit

Tu je Lighthouse obrnuo igricu i obesmislio filmove tipa Shutter Island, Fight Club, Sixth Sense, itd.. da vise nije ni bitno sta je zaista, nego se prepustis i uzivas u tudjim imaginacijama

Back