gost 420053
Domaćin
- Poruka
- 4.950
Zikina dinastija vec ko zna koliko godina .
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma odlican je akcioni, kapiram da mnoge hvata nostaligija za Gibsonom ali film nije bio dosadan ni u jednom deluOvaj film kada sam gledao, kao da su mi silovali djetinjstvo.
Ma nisu akcijeske scene problem, vec sto umjesto ovakvog frajera:ma odlican je akcioni, kapiram da mnoge hvata nostaligija za Gibsonom ali film nije bio dosadan ni u jednom delu
sta znam, meni se nekako i dopalo to sto je Maks ostao u drugom planuMa nisu akcijeske scene problem, vec sto umjesto ovakvog frajera:
u remakeu u prvi plan guraju neku jednoruku, celavu zenetinu.
Tim filmom su mi nevino djetinjstvo izjebali uzduz i poprijeko.sta znam, meni se nekako i dopalo to sto je Maks ostao u drugom planu
Postavlja se pitanje - zasto je bas Road Warrior izvrgnut ruglu u remakeu?onaj bard gitarista ja najveci highlight filma
Ultimativni heteroseksualac, frajer, pozitivac, koji je izgubio zenu i dijete, tamani copor divljih pedera.izvini kako mislis izvrnuta ruglu?
@Sotir zvani djubre nema te nesto si se ucutao
Немаш Џокера на листи?
Можда сам субјективан, јер сам одувек обожавао суперхероје, а Џокер ми је био невероватан лик и пре овог филма. Филм сам очекивао још док су највљивали рад на филму. Дочекао сам и превазишао је моја очекивања.
Nabrojali ste sve filmove koje ste odgledali. Naslov je "Film decenije".
Da dodam onda još neki na listu.Forum za filmofile, da gledamo recimo film dnevno, to je za deset godina - preko tri hiljade filmova. Da ne kažem da nas ima koji gledaju i nekoliko filmova dnevno. Ne može odmah da se iznedri taj jedan jedini najbolji, moramo malo da se preslišamo, uporedimo sa mišljenjima i idejama drugih filmofila itd. Ima fore do decembra 2020...