Filip Karađorđević: Kako je moguće da nećemo dobiti pouzdane preliminarne rezultate sa izbora

Sto lepo ne kazes da si kompleksas, jer to je uocljivo ne iz aviona, vec iz kosmosa, prosto sine postedi sebe dalje patnje...To je jasno i pticama na grani.
A ko je kompleks a ujedino se bavi politikom, zavrsi kao predsednik, pa si malcice kontradiktoran. ;) :cool: Ajmo sada na spavanje, jutro je pametnije od predaka.
Kaze da je organski Srbin. Mozda je odrastao u Jovanjici, tamo sve organsko.
 
Види да ти нешто објасним. Мене не можете да изнервирате тиме када ми кажете да "нисам Србин" јер сам ја Србијанац то јест прави, органски Србин, пореклом из самог срца Србије. Ако ниси знао, срце Србије није Зубин Поток или Косовска Митровица, већ Параћин (ипак погледај мапу) одакле су моји стотинама година уназад. За разлику од вас ја знам шта сам, капираш? То "ниси Србин" може да изнервира само вас политичке, измишљене "Србе" из пасивних крајева бивше Југе који су "Србима" постали деведесетих или, ако се ради о млађима, на интернет форумима попут овог.
Naravno da znaš šta si, najveći gubitnik izbora. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
 
Princ zivi ovde i nije shvatio da je sve moguce. 😂

Naravno da jeste, a bar u monarhiji ne bi bilo moguće. Ako bi se i dogodilo nekim slučajem, ovakav cirkus, onda bi kralj ponovio izbore, jer RIK se ne bi tako zvao. Neke stvari su prekomplikovane u tzv. banana republikama. Zato je Kralj dobar u ovakvim situacijama, jer nema interesa da se petlja na izborima i suzbija divljanje ruljokratije po institucijama.
 
1649054666709.png





Ćuta: Što se Ekološkog ustanka tiče – vidimo se na ulici


Aleksandar-Jovanovic-Cuta-foto-Beta.jpg


Aleksandar Jovanović Ćuta iz koalicije Moramo izjavio je da će „sačekati da RIK oživi“, kao i da će braniti svaki glas na ulici.

„Sačekaćemo da RIK oživi sutra, da počne da radi ono zbog čega postoji, sačekaćemo da nam kaže kakva je izlaznost i sve podatke koje su prikupili, da vidimo koliko je ljudi izašlo i ko je za koga glasao. Ako budu razotkriveni, a biće da jeste, branićemo svaki glas na ulici“, rekao je Jovanović.
Pozvao je sve ljude da „budu strpljivi do sutra“.

„Da vidimo šta će se dešavati večeras i sutra, ali budite spremni što se Ekološkog ustanka tiče, vidimo se na ulici. O tačnom vremenu bićete obavešteni“, rekao je on.

(N1, Foto: Beta)
 

Pogledajte prilog 1130682

Filip Karađorđević: Kako je moguće da nećemo dobiti pouzdane preliminarne rezultate sa izbora


Filip Karađorđević: Kako je moguće da nećemo dobiti pouzdane preliminarne rezultate sa izbora 1


Beta danas 23:34

Princ Filip Karađorđević upitao je kako je moguće da večeras građani Srbije neće dobiti pouzdane preliminarne rezultate sa predsedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora.

„Kako je moguće da nećemo dobiti pouzdane preliminarne rezultate večeras“, napisao je Karađorđević na svom nalogu na Tviteru.
Republička izborna komisija (RIK) nije večeras saopštila ni preliminarnu izlaznost na predsedničkim i vanrednim parlamentarnim izborima održanim danas u Srbiji, na poslednjoj planiranoj konferenciji za novinare održanoj u zgradi parlamenta.

Posle sednice koja treba da bude tek u ponedeljak u 20 sati RIK će saopštiti preliminarne rezultate izbora, a do tada neće držati konferencije za novinare.

link


Ваше принчевско Величанство, обавестите премијера Џонсона да су избори у Србији покрадени! Гротексно је саопштење РИК-а да оставља за сутрадан да нам саопшти прелиминарне резултате. Очигледно је да анти-Србијански режим замењује листиће са онима које су раније спремили пошто су напредњаци наштампали на стотине хиљада листића више. Као Петог октобра, Србијански народ мораће да на улици одбрани своју изборну вољу!
e ta su vremena prosla..........kada je amerika na raznim Majdanima rusila neposlusni sistem.
KGB je odavno u Beogradu. Svaki americki agent je pod prismotrom i nesme pomoliti glavu na ulicu sa transparentima.
 
Kraduckalo se malo, što je i normalno, ipak je ovo Srbija, ali to teško da ima bitnog uticaja na rezultat.

Važno je da Precednik ima ovoliku podršku naroda za teške odluke koje će uskoro da donese.

A važno je da ih baš on donese...
Није се овде крадуцкало већ се овде замењује стотине хиљада листића са раније припремљеним, са циљем да се изборна слика потпуно промени, а да би онда одговарала пројекцијама режима.

Највише је покрадена коалиција Moramo чији су гласови отишли лажним опозиционарима како на београдским тако и на председничким и парламентарним изборима. Наравно, нису смели да коалицију Moramo покраду толико да их оставе изван републичког парламента пре свега јер Moramo имају изразиту подршку немачких Зелених који су сада тамо власт и министарка ино-послова Немачке је из редова Зелених, али и због тога што су НМДБГД, Еколошки устанак, "Акција" и још шезедесет грађанских покрета широм Србије, који сви заједно чине коалицију Moramo, једини који данас могу да организују масовне протесте због изборне крађе. Па као, дај им нешто "да се Власи не досете".
 
Није се овде крадуцкало већ се овде замењује стотине хиљада листића са раније припремљеним, са циљем да се изборна слика потпуно промени, а да би онда одговала пројекцијама режима.

Највише је покрадена коалиција Moramo чији су гласови отишли лажним опозиционарима како на београдским тако и на председничким и парламентарним изборима. Наравно, нису смели да Moramo покраду толико да их оставе изван републичког парламента пре свега јер Moramo имају изразиту подршку немачких Зелених који су сада тамо власт и министарка ино-послова Немачке је из редова Зелених, али и зато што су НМДБГД, Еколошки устанак, "Акција" и још шезедесет грађанских покрета широм Србије који заправо чине коалицију Moramo, једини који могу да организују масовне протесте због изборне крађе. Па као, дај им нешто "да се Власи не досете".

Onda na ulicu, nema šta da se misli.

Čisto sumnjam da su mogli zameniti listiće na glasačkim mestima, to može u Donjem Pičkovcu kod Crne Trave, teško da može u Beogradu, pa samim tim postoje zapisnici sa glasačkih mesta, tj. dokazi.
 
Onda na ulicu, nema šta da se misli.

Čisto sumnjam da su mogli zameniti listiće na glasačkim mestima, to može u Donjem Pičkovcu kod Crne Trave, teško da može u Beogradu, pa samim tim postoje zapisnici sa glasačkih mesta, tj. dokazi.
Не замењују их на бирачким местима. Замењују их у магацинима где се џакови са листићима одлажу. Раније, када су сви чланови бирачких одбора добијали сваки по карбонску копију записника [био сам давно контролор на једном бирачком месту, па то знам одлично] која је била званични документ, то није било могуће. То правило је измењено, нема карбонске копије записника коју по затварању бирачког места и пребројавања листића носиш у странку, а која онда збраја резултате са свих тако сакупљених записника, и тај резултат онда мора да се у глас поклапа са оним подацима које после износи РИК. Карбонска копија записника је укинута, и зато ´ладно могу да се у магацину замене листићи са раније припремљеним, нарочито сад када представници странака и организација које су учествовале на изборима више немају приступ РИК-у.
 
Poslednja izmena:
По оној нардмој " ћерку кара , снаји приговара" комшија злоуптребљава текст Принца Филипа да би потурио своју причу која нема никакве везе његовим текстом пратећи своје менторе из ДАНАС -а који су упрпали као и он.
 

Back
Top