Fijat 500l 2017 godiste upalila su mu se svetla sama od sebe...zasto? Hvalaa

Dobar dan,
Samo da pitam kako je moguce da se upale svetla na autu sama od sebe, ako auto stoji parkiran 10 dana ispred kuce? Fijat 500L 1.4 benzin, plin.. 2016god. ...hvala veliko :)
Kod njega ne bi trebala da mogu uopšte kad je kontakt oduzet čak i ako ti sam uključiš. Mislim na farove, pozicija može.

Dobar dan,
Samo da pitam kako je moguce da se upale svetla na autu sama od sebe, ako auto stoji parkiran 10 dana ispred kuce? Fijat 500L 1.4 benzin, plin.. 2016god. ...hvala veliko :)
bag u softveru. Nasa astra 2020. tek sto smo je kupili, nije ugasila svetlo, a moze samo automatski i ispraznio se akumulator.
Zena je sad oprezna da proveri svetlo kad god izlazi. No kod tebe je jos veci bag, da se spontano pale svetla...

Eto čovjek uzme kola na plin da uštedi, ali ima nešto i štedljivije od kola na plin, kola na plin koji se i ne voze, uštedi će čovjek i ponosno će gledati u dvorištu svoja besposlena kola i osjetiti sreću zbog neutrošenog goriva...

Jedan put razgovora s jednim čovjekom o prijeđenoj kilometraži, kaže on da prijeđe oko 2000km godišnje, kola stara 10 godina. Meni to smiješno, što će mu uopće auto za te udaljenosti, i još je u gradu a ne u nekoj zabiti. I naleti ja na njega dva tri nakon tog razgovora vuče puste stvari iz dućana otprilike kilometar udaljenog, vidim da mu je teško, uspuše se i oznoji. Veli on meni kako ima odličnih akcija u tom dućanu, ja ok ali zašto nije išao autom, upitan ga ja. On mi odgovori da ne želi izgubiti parkirno misto koje zauzme, blizu ulaza u zgradu, osvjetljeno i vidi ga s balkona, kazao da ga planira držati barem 10 dana na tom "elitnom" mjestu🤔🙂

Back