"Фигаро" уклонио информацију о дозволи Француске за ударе на Русију

Casual Observer

Legenda
Poruka
67.555

„Фигаро“ уклонио информацију о дозволи Француске за ударе на Русију​

Понедељак, 18.11.2024. у 09:28​

У тексту је првобитно писало: Французи и Британци су дали дозволу Украјини да изврши удар дубоко у руску територију користећи своје ракете Скалп/Сторм Шедоу

6F95225B-8BA2-4284-8C40-F08925B8679F.png

Принтскрин
Француски лист Фигаро, који је јуче писао да су Париз и Лондон дозволили Кијеву да гађа руску територију ракетама дугог домета, уклонио је информацију о томе из чланка на свом сајту, пишу РИА Новости.

У тексту је првобитно писало: „Французи и Британци су дали дозволу Украјини да изврши удар дубоко у руску територију користећи своје ракете Скалп/Сторм Шедоу. После ажурирања, наводи се само уз позивање на Њујорк тајмс и агенцију Франс прес да је амерички председник Џозеф Бајден овластио Украјину да користи америчке ракете дугог домета за удар дубоко у руску територију.

Како су претходног дана за Њујорк тајмс рекли неименовани представници америчке администрације, Бајден је одобрио употребу америчког оружја дугог домета од стране Украјине. Према саговорницима, амерички председник је предузео овај корак након извештаја о „доласку војног особља из ДНРК у регион Курск“ – претпоставља се да ће Оружане снаге Украјине нанети ударе на руске и севернокорејске борце који су наводно присутни у овом делу.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...maciju-o-dozvoli-Francuske-za-udare-na-Rusiju

Kao da se baš i nema volje za izazivanjem sudbine…

Наравно да не смеју да ударе на Русију. Русија има толико јако наоружање да може све да их спали. Зато сада гледају како да се извуку из онога у шта су се упетљали.
Европа да је паметна склопила би пакт са Русима да истера Амере са својих огњишта. Али, њоме владају поткупљени политичари који служе глобалистима и који убеђују наивне Европљане да им је Русија највећи непријатељ на свету.

Ništa mi to ne znači, ne pratim polu-informacije i natezanja.

Kao što sam više puta rekao, u ovom sukobu do rešenja mora da se dođe kompromisom. Ni jedna od strana neće dozvoliti da ispadne gubitnička.

A kompromis znači: rusiji teritorije, ukrajini nato.

I to je jedini način. I dok se to ne desi, verovatno će se odnosi zatezati a naredni korak je svakako gađanje ruske teritorije. Po meni je to ok, ako rusi gađaju ukrajinsku teritoriju, onda je logično da ukrajinci mogu rusku, nema tu razloga za ljutnju, sve je pošteno. Sad je samo pitanje kad će se to desiti, da li sada ili u budućnosti. Pre ili kasnije to će biti iznuđeni potez zapada koji neće dozvoliti da izgubi a sve je teže i teže braniti se ako ukrajina ima vezane ruke.

Kao što sam više puta rekao, u ovom sukobu do rešenja mora da se dođe kompromisom. Ni jedna od strana neće dozvoliti da ispadne gubitnička.

I to je jedini način. I dok se to ne desi, verovatno će se odnosi zatezati a naredni korak je svakako gađanje ruske teritorije. Po meni je to ok, ako rusi gađaju ukrajinsku teritoriju, onda je logično da ukrajinci mogu rusku, nema tu razloga za ljutnju, sve je pošteno. Sad je samo pitanje kad će se to desiti, da li sada ili u budućnosti. Pre ili kasnije to će biti iznuđeni potez zapada koji neće dozvoliti da izgubi a sve je teže i teže braniti se ako ukrajina ima vezane ruke.
Руси враћају територије (добијају Крим), а Укри се обавезују да не улазе у НАТО.

Kompromis je; Rusiji teritorij, a Ukrajini Slava.

Zaslužili su je;)

Украјина у НАТО-у је и био један од повода за рат, дакле то не да није компромис него није ни тема за преговоре. Ни Украјина, ни Украјиница.

Украија у НАТО-у је и био један од повода за рат, дакле то не да није компромис него није ни тема за преговоре. Ни Украјина, ни Украјиница.
Šta misliš šta bi bilo da smo mi recimo zabranili Hrvatskoj da postane član NATO-a?

Back