Fidel Kastro: NATO planira "rat istrebljenja" protiv Rusije

Fidel Kastro je:

• Potpuno lud

• Skroz zaslepljen Komunizmom kao Utopijom

• Senilni starcic

• 50/50

• Imam neki predosecaj da ima tu i tamo istine u Kastrovim recima

• Da, Kastro je uglavnom u pravu

• Kastro je Bog i Batina

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
Lunatic or Prophet?!:
Fidel Kastro: NATO planira "rat istrebljenja" protiv Rusije

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/fidel-kastro-nato-planira-rat-istrebljenja-protiv-rusije/

HAVANA - Bivši kubanski lider Fidel Kastro optužio je danas NATO da planira "rat istrebljenja" protiv Rusije.

Kastro je u tekstu, objavljenom u više državnih medija, posebno označio novog generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, kog je optužio za "gajenje mržnje" prema Moskvi i ruskim saveznicima.

"Slušao sam juče saopštenja novog generalnog sekretara NATO. Takva mržnja na njegovom licu! Kakav izuzetan napor on preduzima protiv Ruske Federacije", napisao je Kastro.

U tekstu pod nazivom "Neizvesna budućnost", Kastro (88) je nazvao Severnoatlantsku alijansu "ekstremnijom čak i od fanatika Islamske države".

Od kako je napustio funkciju predsednika 2006. godine, Kastro slobodno vreme provodi pišući knjige i članke za državne kubanske medije, navodi AFP.

Je li to moguce??? :mrgreen: :smeker:

_nobody_

Je li to moguce??? :mrgreen: :smeker:

_nobody_

A, zašto ne bi bilo moguće ?
On je stari, iskusan lisac !
Jer, da nije, da li bi izbegao više od 60 atentata.
I to ne bilo kakvih, već onih koje su smišljale američke tajne službe.
.............................
Da, bez rezerve veruhem Kastru !
Pre godinu, dve, slušao sam njegov poduži intervju, dat NBC - u.
Klikeri šljakaju da sve pršti !

Jeste, Vronski... Donald, Gary i Thomas su ga zestoko precerali. Pokusavaju da od USA naprave IVti Reich, sa svemirskom tehnologijom pa da sve prsti. Pomocu nje oni bi hteli da kontrolisu ceo svet. I zato su i napravili Septembar, jedanaesti. Juce sam konacno nasao neosporive dokaze da je ceo 11.09.2000te bio okrestriran od strane grupe slobodnih americkih gradzana, da ih tako nazovemo. :whistling:

Njih 25, ako te neko pita, Vronski (nisam ti ja rekao). :smeker:

ESTABLISH 4 CORE MISSIONS for U.S. military:
• Defend American homeland against terrorism;
• Fight and decisively win multiple, simultaneous major theater wars;
• perform the “constabulary” duties associated with shaping the security environment in the critical regions;
• transform U.S. military forces to exploit the “revolution in military affairs;”

Well... Na dobrom sam putu da dokazem i vise... :D

_nobody_

Nece na dobro da izadje... Od tih 25 slobodara, ima i Bushovih, ima i Donalda Rumsfelda... Ima i, zamislite, Dick-a Cheney-a. Toliko o tome. Ceo USD Govt. je inficiran Novim Americkim 3im Milenijumom. I IVim Recih-om, based upon beyond Technology. Pitam se, pitam... :think:

III Svecki je neizbezan. Ako se u USA ne desi komjunisticka Revolucion, slicna onoj 25 oktobra 1917te, gde ce nove americke proleterske snage alles likvidiert Front End USA govt-a u senci... Za Back End ce vidimo u dogledno vreme. :whistling:

_nobody_

Poslednja izmena:
A, zašto ne bi bilo moguće ?
On je stari, iskusan lisac !
Jer, da nije, da li bi izbegao više od 60 atentata.
I to ne bilo kakvih, već onih koje su smišljale američke tajne službe.
.............................
Da, bez rezerve veruhem Kastru !
Pre godinu, dve, slušao sam njegov poduži intervju, dat NBC - u.
Klikeri šljakaju da sve pršti !

Kastro je najobrazovaniji drzavnik na svetu.

Фидел јесте стар ал није излапео, права седа глава. Искусан.

Prica se da je rekorder po poiebanim ribama... Bije ga glas da je razvalio 20.000+ ribljih vadzajna... Par hiljada vise nego Wilt Chamberlain. Ali Fidel je qarao samo i iskljucivo pionirke Qubanke, A Wilt i niggerke, i Qubanke, ali i white whore americanke, i pohotne Srpkinje, a i Bosanke, pa i Ruskinje, Ukrajinke (izbio im krajnike), a bogami i Nemice, I Dankinje, svakako Svedzanke, ali i Italijanke... I Turkinje... I sve stilove/chokoladice iz Latinske Amerike. :smeker:

Iskusan, ali rekao bih, epite ide Wiltu (Chamberlainu)... Indeed! :lol:

_nobody_

Nato je penicilin za rulje..kao sto je bio za ove nicim izazvane:hahaha:..ne boji se celavi idiot od amerikanaca ili engleza..nego se boji NATO ALIJANSE koja bi obrisala dupe sa ruljama

- - - - - - - - - -

Nato je penicilin za rulje..kao sto je bio za ove nicim izazvane:hahaha:..ne boji se celavi idiot od amerikanaca ili engleza..nego se boji NATO ALIJANSE koja bi obrisala dupe sa ruljama

Живи су и Кирк Даглас и Оливија де Хевиленд с 98, што не би био и Кастро с десет мање?

Fascinantan je Kirk !

Odrastavao u teškom siromaštvu.
I šta sve nije radio u životu !?
Postigao je da stoji na samom vrhu filmske umetnosti.
Borio se i izborio,
Sam samcit !
Biografija dužna svakog poštovanja.

I, gura da sastavi vek....

Back