Fiat 500 - Da li valja?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
79.179
Sve bih da ga zavolim iz patriotskih razloga ali gde god čitam, narod nije baš zadovoljan. Ima li neko iskustva?

1695274503067.png

a to za sedenje.. pasat mi takodje ne odgovara. kao da sam seo sa pola dupeta na sedište, sve kao da visim. kad se kao udobno namestim u sedište, volan mi dodje nekako u stranu a ne direktno ispred mene. Ušao sam, seo, i odmah izašao, nisam hteo ni da ga palim

Sve bih da ga zavolim iz patriotskih razloga a
U naslovu teme ti je "Fiat 500", a to je mali auto sa dvoja vrata koji se proizvodi u Poljskoj.

Na slici si stavio "Fiat 500X" koji je sasvim drugi auto, crossover sa četvora vrata, i pravi se u Italiji.

Iz patriotskih razloga možeš jedino voleti Fiat 500L koji se pravi(o) kod nas u Kragujevcu, a on je sasvim različit auto od ova dva prethodna.

U naslovu teme ti je "Fiat 500", a to je mali auto sa dvoja vrata koji se proizvodi u Poljskoj.

Na slici si stavio "Fiat 500X" koji je sasvim drugi auto, crossover sa četvora vrata, i pravi se u Italiji.

Iz patriotskih razloga možeš jedino voleti Fiat 500L koji se pravi(o) kod nas u Kragujevcu, a on je sasvim različit auto od ova dva prethodna.
Dobro, probao sam 500 (kažeš poljski), Abart i 500L (naš).
500L mi se svideo, ali nema dobru reputaciju ni on

Back