- Poruka
- 79.179
Sve bih da ga zavolim iz patriotskih razloga ali gde god čitam, narod nije baš zadovoljan. Ima li neko iskustva?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste ali njega bi i kupio bar onog S jer ce imati vrednost ..Doduše i Abart je takav ali njih nema punomeni se ni mini kuper ne svidja kao auto (tu je negde ista klasa). kad sednem u njega kao da sam u tenk seo, nisko sedište prozori visoki... fiat mi je udobniji. A čujem da je i kuper nepouzdan
meni ne. Probao sam nov i jedan i drugi. Iz minija sam izašao posle par minuta a fiata sam hteo još da vozimMini se lepse vozi.
E, Abart me loži, da budem iskrenJeste ali njega bi i kupio bar onog S jer ce imati vrednost ..Doduše i Abart je takav ali njih nema puno
Ti si vozio obican mini cooper S je nesto drugo.meni ne. Probao sam nov i jedan i drugi. Iz minija sam izašao posle par minuta a fiata sam hteo još da vozim
Ne mogu da se zakunem da li je bio S ili običan ili čak clubman ili countryman. Iz pozicije vozača je prilično isti utisakTi si vozio obican mini cooper S je nesto drugo.
Countryman je veci.Ne mogu da se zakunem da li je bio S ili običan ili čak clubman ili countryman. Iz pozicije vozača je prilično isti utisak
A bogami i clubman nije mali.
ma jeste ali kad sedneš kao vozač isti je osećaj. Meni je sedište nekako nisko a šoferšajbna visoko, a nisam baš nizak.A bogami i clubman nije mali.
a ja baš ne volim to sedenje na patosuMini ima malo vise mesta I vise je okrenut sportskoj vožnji..sedi se na podu sto se meni sviđa.. sa turbo motorom od 180-190ks ide ko mecava ..
U naslovu teme ti je "Fiat 500", a to je mali auto sa dvoja vrata koji se proizvodi u Poljskoj.Sve bih da ga zavolim iz patriotskih razloga a
Dobro, probao sam 500 (kažeš poljski), Abart i 500L (naš).U naslovu teme ti je "Fiat 500", a to je mali auto sa dvoja vrata koji se proizvodi u Poljskoj.
Na slici si stavio "Fiat 500X" koji je sasvim drugi auto, crossover sa četvora vrata, i pravi se u Italiji.
Iz patriotskih razloga možeš jedino voleti Fiat 500L koji se pravi(o) kod nas u Kragujevcu, a on je sasvim različit auto od ova dva prethodna.
Meni lepo izgleda, još ne mogu da prežalim što su prestali da proizvode Fiat 500 L.Sve bih da ga zavolim iz patriotskih razloga ali gde god čitam, narod nije baš zadovoljan. Ima li neko iskustva?
Pogledajte prilog 1413938
Računali su na strano tržište, Ameriku pogotovo, ali nije se primio. Tamo ne veruju italijanima (sa razlogom)Meni lepo izgleda, još ne mogu da prežalim što su prestali da proizvode Fiat 500 L.
Meni se sviđao zbog svog neobičnog dizajna. Samo su mogli neki redizajn da odrade da zakrive malo zadnji deo da ne bude kockast sa te strane.Računali su na strano tržište, Ameriku pogotovo, ali nije se primio. Tamo ne veruju italijanima (sa razlogom)
Ma ja nisam imao zamerke na dizajn. čak je i lepo išao i bio udobanMeni se sviđao zbog svog neobičnog dizajna. Samo su mogli neki redizajn da odrade da zakrive malo zadnji deo da ne bude kockast sa te strane.
Ma i meni se sviđao, nego vremenom tržište samo zahteva redizajn.Ma ja nisam imao zamerke na dizajn. čak je i lepo išao i bio udoban