- Poruka
- 5.268
Pipni nam cose, pipni nam cose.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa vidi, nismo mi toliko daleko od animalnog. Na pr kad god ti neka kaze: mogli bi da se uzmemo/ozvanicimo, ti njoj reci: vazi samo da se popiskim po tebi.pa ona nije pas da se upiski od srece sto te vidi![]()
Нене, него сам се сад досетио и запитаоBernardo juce otkrio internet.
И пекарка пропева гарантJa sam ti Tabe toliko ljubavan kad udjem u pekaru tamo lebovi na rafovima uzdahnu, znas?
Pitam posto, propevaju: nije bitno kolko samo me uzmi, uzmi uzmiu.
Odvoji to je li leba ti i poboljsaj te kambekove.Нене, него сам се сад досетио и запитао
А јели мугату, колко већ дуго гледаш девојке како пишке и дрпаш питона?![]()
Знам ја и за је ли и за да ли, опушти се, некад брзо куцам па не потрефим слова, или спејсOdvoji to je li leba ti i poboljsaj te kambekove.
Ма то они обележавају територије тако - ђе Срб запиша, то је србска земља.Mislim da nase drustvo ima fetis na muskarce koji zapisavaju javne povrsine, cim je to toliko rasireno.
Mislite o tome
Мали сам био и питам маму, у нека срећнија временаMislim da nase drustvo ima fetis na muskarce koji zapisavaju javne povrsine, cim je to toliko rasireno.
Mislite o tome
На једну* мада јел без и може дс се пише и заједноOd svih reci u recenici bas na te dve, jbg.
Тужи ме. Ако се не буни дотична госпођа, што би се ико други бунио?zabranjeno je iznošenje privatnih prepiski
Прихватљиво само у случају ако ми нишани на ножне прстиће.a šta mislite o fetišu na ribe koje pišaju dok puše krac
Priznaj da se dopisujes sa dzeg
Тужи ме. Ако се не буни дотична госпођа, што би се ико други бунио?![]()
Ako je 69 poza onda mu pisa po faci a ako nije, onda pisa po tepihu etc.a šta mislite o fetišu na ribe koje pišaju dok puše krac
Хоћу, чим ти признаш да ти то није први налог. Пошто је већ одавно очигледно да си присутан одавно на форуму, вероватно и пре него што сам се ја регистровао.Priznaj da se dopisujes sa dzeg
Време ће показати, или ћу добити пријаву или пп.možda se buni