Fešta u Federaciji

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Tuča Hrvata i Bošnjaka, potezani noževi! Ponedeljak, 20. jul 2009. 13:13

U centru Stoca tokom vikenda došlo je do masovne tuče hrvatskih i bošnjačkih mladića, pri čemu je bilo i povređenih.

Kako piše "Večernji list" incident se dogodio u nedelju rano ujutru, ispred diskoteke "Amadeus" gde je maloletni Bošnjak šakom udario mladića Hrvata, što je izazvalo otvoreni sukob dve grupe.

List prenosi da je ovaj ugostiteljski objekat potpuno demoliran, jer su u tuči letele stolice, flaše, čaše i drugi inventar, a bilo je i potezanja noževa i metalnih šipki.

Jedan od mladića Hrvata koji je učestvovao u tuči i tom prilikom ozleđen, rekao je da je maloletni Bošnjak ušao u diskoteku i pozvao njihovog kolegu napolje "da mu nešto kaže", što ovaj u početku nije hteo da učini, a kada je ipak pristao, Bošnjak ga je udario šakom.

"Nastao je metež i veći sukob u kojem su Bošnjaci bili u većini, pa smo jedva i izvukli živu glavu'', rekao je za "Večernji list" ovaj mladić, koji je sa još nekoliko povređenih pomoć potražio u Domu zdravlja.

U obračunu nije bilo teže povređenih, a brzom intervencijom policajaca u Stocu sprečeno je širenje sukoba u druge delove grada.

U Policijsku stanicu u Čapljini nakon incidenta privedeno je više mladića koji su ispitani, te nakon zadržavanja pušteni kućama.

Protiv učesnika ovog incidenta biće podnesena prijava nadležnim institucijama.

http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=141437

Ako vam zatreba nozeva, samo zovite...:super:

U centru Stoca tokom vikenda došlo je do masovne tuče hrvatskih i bošnjačkih mladića, pri čemu je bilo i povređenih.

Kako piše "Večernji list" incident se dogodio u nedelju rano ujutru, ispred diskoteke "Amadeus" gde je maloletni Bošnjak šakom udario mladića Hrvata, što je izazvalo otvoreni sukob dve grupe.

List prenosi da je ovaj ugostiteljski objekat potpuno demoliran, jer su u tuči letele stolice, flaše, čaše i drugi inventar, a bilo je i potezanja noževa i metalnih šipki.

Jedan od mladića Hrvata koji je učestvovao u tuči i tom prilikom ozleđen, rekao je da je maloletni Bošnjak ušao u diskoteku i pozvao njihovog kolegu napolje "da mu nešto kaže", što ovaj u početku nije hteo da učini, a kada je ipak pristao, Bošnjak ga je udario šakom.

"Nastao je metež i veći sukob u kojem su Bošnjaci bili u većini, pa smo jedva i izvukli živu glavu'', rekao je za "Večernji list" ovaj mladić, koji je sa još nekoliko povređenih pomoć potražio u Domu zdravlja.

U obračunu nije bilo teže povređenih, a brzom intervencijom policajaca u Stocu sprečeno je širenje sukoba u druge delove grada.

U Policijsku stanicu u Čapljini nakon incidenta privedeno je više mladića koji su ispitani, te nakon zadržavanja pušteni kućama.

Elem, ovako....Govorim Vam ovo pošto sam ja u tom kraju odrastao i živeo: muslimani i Hrvati su se vazda mrzeli u donjoj Hercegovini. Srbi, su po pravilu, gotovo uvijek bili ili aktivno držali stranu Hrvatima. Za vrijeme II svjetskog rata ustaše koje su klale Srbe i bacali ih u jame i vrtače bili su 80-90% muslimani, domoroci, a ostatak su činili muslimani iz ostalih dijelova Bosne ili Hrvati iz Hrvatske. Jedini zločin Hrvata-Hercegovaca je rušenje saborne Crkve u Mostaru i manastira Žitomislić..Ali, veliki je broj Srba koji su ti isti Hrvati spasili sigurne smrti od mudžahedina i džihadlija..:sad2:

ja ovdje navijam za krv !!!! :per::per::per: :D

S druge strane lijepe njihove....
Vodičani se još u travnju zakleli da će "ovo lito mlatit purgere radi osvete"

U Osijeku se 5. travnja ove godine igrala utakmica Osijek-Hajduk, na kojoj je bilo oko 2.000 pripadnika Torcide. Skupina od sedam ili osam Bad Blue Boysa napala je tom prilikom četvoricu mladića na jednoj benzinskoj postaji na putu prema Slavoniji.

Vodičani su stali na benzinskoj postaji kako bi popili nešto i nalili gorivo u automobil, a maskirani huligani su ih okružili palicama. Svjedok događaja ispričao je kako su Vodičani napadačima tad rekli: "Nemojte biti *****, ionako vas je više, ajmo na šake", a ovi su rekli: "Ma kaj na šake, mater vam ***** tovarsku" i počeli ih mlatiti teleskopskim i bejzbol palicama.

Kad su ih prebili, jedan od huligana je kleknuo na prsa dečku koji je ležao na podu ošamućen od udaraca i bengalku mu ugasio na jagodičnoj kosti! Mladić je zamalo izgubio oko, a na licu su mu i dalje vidljivi tragovi travanjskog okršaja.

Nakon što se za taj napad pročulo na tribini u Osijeku, odmah su neki dečki iz Vodica rekli kako će "ovo lito mlatit purgere radi osvete". Doznajemo i da se neki od lokalnih Torcidaša po Vodicama hvale prijateljima kako u posljednje vrijeme svakodnevno tuku Zagrepčane.

Vrelo lito....:think:

dosta sam se palio na takve price ;-)

Не очајавај брате мој. Не падај у гнев и мржњу(осветољубиву) то је особина слабих хришћана. Устани када паднеш. Да си имао среће да лично упознаш истинско и нелицемерно православље остао би у причи. Веруј ми твоје, хлађење у вери је од кваритеља вере проистекло, саблазнио си се о њих, њима је то и циљ да људи изгубе веру. Са вером се губи и нада и љубав. Моли се за несрећне јевроунијате и потурице, њих су кукавичлук и непобожност која рађа мржњу, начинили непријатељима Бога и Истине.

Не очајавај брате мој. Не падај у гнев и мржњу(осветољубиву) то је особина слабих хришћана. Устани када паднеш. Да си имао среће да лично упознаш истинско и нелицемерно православље остао би у причи. Веруј ми твоје, хлађење у вери је од кваритеља вере проистекло, саблазнио си се о њих, њима је то и циљ да људи изгубе веру. Са вером се губи и нада и љубав. Моли се за несрећне јевроунијате и потурице, њих су кукавичлук и непобожност која рађа мржњу, начинили непријатељима Бога и Истине.

još se nisi sexao, vidim...:sad2:

S druge strane lijepe njihove....

Vrelo lito....:think:

elem..."razgovori" na forumu....

vi bi pljuvali po Dalmaciji, pivali "jebi se Splite", stavljali osmrtnice Hajduku... i onda došli ljetovat na more i da budete toplo primljeni... ne ide to tako... u Grčku, Tursku

zato vozim palicu u autu. ne diram te, ne diraj me

***** ti mater dvoličnu. pljujete po zagrebu, a tu radite i školujete se. gamad

šta su purgerčići kurčeviti po internetu hahahahahahaha... ne natežite se puno, usrat ćete se

***** blitvarske, svoju mudrost iskazuju divljanjem! I pazi, primili se maltretiranja dviju curica. Žalosno je kaj sam se ja za to boril!

Ja sam bio u Šibeniku na moru sva sreća ljetovao sam kod tipa koji ljudima popravlja aute pa me nisu dirali ali da sam malo glasnije rekao kaj dobil bi po piksi.A kada sam se vraćao sa Pelješca rekli su mi da mi je sigurnije ići preko Bosne jer mi tamo nitko neće uništit auto.
Eto Ceca mirno ljetuje i vjerovatno dijeli autograme dok se ja moram bojat da me neće nabit.
Pa kaj nismo primitivna-banana država!?

ja turska, tko normalan ide još ovdje. prvo preskupi, drugo usluga nikakva, treće ksenofobni do bola, iz čista mira možeš dobiti batina. odo ja u tursku 10 dana, mir i tišina, prijatni ljudi.

ko dođe u dalmaciju i bilo kako pokaže ukaže na dinamo dobija batina, jedan je reka dinamo u zajebanciji u splitu ovo lito vrat su mu iskidali isti sekund. kad kažemo nema na more onda nema na more.

Obične blitvarske neodgojene ***** koje pjevaju cijelu godinu o galbeovima i ništa ne rade, i onda kad im dođeš napunit džepove oni te maltretiraju...gamad....

Mo ko **** ove tovare. Tak i tak će se uskoru kotrljatu u svojim govnima kad im propadne sezona a i buducnost im je upitna. nit je dalmacija toliko ?prekrasna? nit su oni ljudi koji mogu nešto konkretno i stvorit. Nemaju oni tradiciju ni kulturu. Zato valjda i mrze istrane (uz purgere) koji ih šišaju za milijon svijetlosnih godina u svemu. A bili smo im dobri kad smo im branili Šibenik, Zadar, Split itd... A oni u Italiji i šatro studiraju u Zagrebu A sad svi imaju kupljene mirovine i ako prolupani su ;) PAAAAAAPCI!
Ne zna chovek vishe za kog da navija....:mrgreen:

Poslednja izmena:
Elem, ovako....Govorim Vam ovo pošto sam ja u tom kraju odrastao i živeo: muslimani i Hrvati su se vazda mrzeli u donjoj Hercegovini. Srbi, su po pravilu, gotovo uvijek bili ili aktivno držali stranu Hrvatima. Za vrijeme II svjetskog rata ustaše koje su klale Srbe i bacali ih u jame i vrtače bili su 80-90% muslimani, domoroci, a ostatak su činili muslimani iz ostalih dijelova Bosne ili Hrvati iz Hrvatske. Jedini zločin Hrvata-Hercegovaca je rušenje saborne Crkve u Mostaru i manastira Žitomislić..Ali, veliki je broj Srba koji su ti isti Hrvati spasili sigurne smrti od mudžahedina i džihadlija..:sad2:
Несрећни човече! Оправдаваш усташе који ти пола фамилије побише, а пола полатинише. Није теби лако чим џелате оправдаваш!
Читај мало о комплексу поистовећивања жртве са мучитељем, наћићеш се у тој причи сигурно!

Бог нека ти помогне, тешко је гушти своју савест обманом без додатних компликација и тежине. Најискреније ми те је жао.

ma brate ja ne ocajavam niti sam dalje od vjere ... ali mogu samo da glumim da ne navijam za krv ... kada je istina drugacija

Back