Ferrari team fan

mhm, ma ja kontam samo da ako iash ferari da onda budes clan neceg kao sto imate vi...

al pogresih... inace,lamburdzini je za mene lepsi i bolji

a od ferarija.....ja ne znam da l postoji lepse od

za ovaj model nisam znao da se rade i sa ofarbanim zadnjim delom u boji karoserije. mislio sam svaki da ima ovo crno

a za f50 sam cuo da nema ni elektro podizace, ni er begove...punokrvni trkac...

kako vama ovo moze da bude lepo??

Pa boze kako sam pocela gledala ocigledno...............zezam se......pa kad sam prvi put gledala smorila sam se,ali posle sam videla kako je to extra sport..................a pocela sam navijati za ferari zato sto mi je bio najboljii prvo sam navijala za shumahera................

pola sata?

ja izmedju ona dva gore sto sam dalo sliku birao bih pre spavanja pola noci...

pazi da je f50 citroen pravio ili nissan totalno ne bitno,ne lozim se ja na njega jer je ferrari, nego je toliko lep da je to chudo jedno...

koji motor on ima? on nema beshe veliku kubikazu?

Meni je definitivno Enzo najlelepši, ko ovom može da odoli:

image.php

Samo da se zna da nisam mislio na uvredljiv nacin . . . .

Ni ja se nisam uvredio, samo sam napomenuo da se zna.
Ali šta mogu kad mi je Ferrari u krvi i za mene je Crvena boja najjača na svetu, a opet sa druge strane Mečku ne mogu da smislim očima. Smatram da je mercedes za one koji vole šminkeraj, a da nema pravih kvaliteta. Neki će reći da sam pristrasan, a i jesam jer volim propetog konića više od svega na svetu.

Ubrzanje Ferrari-ja od 0 do 60 mph:

3.5 seconds 1985 Ferrari Koenig Competition Evolution
3.6 seconds 1995 Ferrari 333 SP
3.6 seconds 1997 Ferrari F50
3.0 seconds 1999 Ferrari Koenig F50
3.6 seconds 2000 Ferrari Koenig 360 Modena

Ovo su modeli koje sam imao prilike lično da vidim na delu, ali kao suvozač nažalost :cry:

Back