light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
nije valjda da se ni tebi ne dopada ovaj C.Ronaldo?
ma ja ne pricam o tome...to tumacenje termina je uvek nezahvalno jer cesto ljudi gledaju na isti termin drugacije
e fudbaleri su posebna prica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije valjda da se ni tebi ne dopada ovaj C.Ronaldo?
ma ja ne pricam o tome...to tumacenje termina je uvek nezahvalno jer cesto ljudi gledaju na isti termin drugacije
e fudbaleri su posebna prica![]()
ok, svasta bih ti rekao nego imam 2 poena vec. Ae poz
Samo da ne uvedu prva rezerva,druga,druga pocasna....Status Fenser![]()
Sad da uvedu Moodovi i to umjesto domacin,zasluzan clan,pocetnik,fenser,darker,metalac,roker,splavar itd itd![]()
![]()
fensi... kad cujem to fensi prva asocijacija mi je roza boja i sljokice
haha,i kad kazem za nekoga da je fensi,ne mislim nista lepo,smatram ih za neke blede kopije,ljude bez stila i tako dalje... neukus...
nema veze sa firmiranom garderobom i slicnim stvarima...
primer... nakvarcovani tipovi,u uskim farkama (msm,ne znam odakle im ideja i kako im testisi ne stradaju),roza maja,neki seljacki logo preko cele majce,shanirana,obavezno neki lanachic izbacen,da se vidi,naocare preko pola lica...zvace zvaku,onako seljacki,jer misli da je to hot da svi vide njegove krajnike,sedi za stolom,pije cedjenu narandzu,a na stolici je zauzeo polulezeci polozaj,sa jednom nogom opruzenom,kao s reklame za donji vesh...i mirishi ko pestanska kur.va,na tri kilometra dalje...i da,osmeh onaj,vestacki,porculanski zubi,sa malo nakrivljenom usnom,jer tako rade smekeri![]()
jebbe se njima za testise.
mislimda im se jebbe i za jebbanje..
to se dotera, pogleda se u ogledalo i svrši ....
obriše se i ode u grad.
pokaže se.
onda vidi nekog čiji su testisi stešnjeniji, pa se ijao izbedači.
pa kupi još uže...