Mastrangello
Aktivan član
- Poruka
- 1.741
Ja... nisam bio dovoljno sposoban i srecan da ovom fenomenu prisustvujem uzivo, a kamoli da budem njegov uzrok... pa me sve u vezi njega fascinira i zanima.
O njemu sam samo slusao ili gledao tudje dozivljaje, pa me zanima...
- Koliko je voljna, a koliko nevoljna radnja?
- Koliko svesna, a koliko nesvesna radnja?
- Moze li da se kontrolise ili ne?
Naprimer, video sam da su neke toliko glasne da nema sanse da ih u okolini ne cuju. Da li su svesne? Kako/zasto ih nije briga?
Puna kuca ukucana, starije, mladje, babe, roditelji, komsije...ona vristi ko...
Neki lik sa druge platforme je u komentarima rekao da mu riba toliko vristi, cela zgrada cuje, njega sramota od komsija kada sretne nekog u hodniku, a riba - "Dobar dan" i prodje...
Drugi kaze kako kad se je8u kod njega u stanu, riba vristi na sav glas, a kada se je8u kod nje u stanu, ni glasa da pusti?!
O cemu se radi?
O njemu sam samo slusao ili gledao tudje dozivljaje, pa me zanima...
- Koliko je voljna, a koliko nevoljna radnja?
- Koliko svesna, a koliko nesvesna radnja?
- Moze li da se kontrolise ili ne?
Naprimer, video sam da su neke toliko glasne da nema sanse da ih u okolini ne cuju. Da li su svesne? Kako/zasto ih nije briga?
Puna kuca ukucana, starije, mladje, babe, roditelji, komsije...ona vristi ko...
Neki lik sa druge platforme je u komentarima rekao da mu riba toliko vristi, cela zgrada cuje, njega sramota od komsija kada sretne nekog u hodniku, a riba - "Dobar dan" i prodje...
Drugi kaze kako kad se je8u kod njega u stanu, riba vristi na sav glas, a kada se je8u kod nje u stanu, ni glasa da pusti?!
O cemu se radi?
Poslednja izmena od moderatora: