Fenomen ženskog stenjanja tokom sexa

Mastrangello

Aktivan član
Poruka
1.741
Ja... nisam bio dovoljno sposoban i srecan da ovom fenomenu prisustvujem uzivo, a kamoli da budem njegov uzrok... pa me sve u vezi njega fascinira i zanima.

O njemu sam samo slusao ili gledao tudje dozivljaje, pa me zanima...

- Koliko je voljna, a koliko nevoljna radnja?
- Koliko svesna, a koliko nesvesna radnja?
- Moze li da se kontrolise ili ne?

Naprimer, video sam da su neke toliko glasne da nema sanse da ih u okolini ne cuju. Da li su svesne? Kako/zasto ih nije briga?
Puna kuca ukucana, starije, mladje, babe, roditelji, komsije...ona vristi ko...

Neki lik sa druge platforme je u komentarima rekao da mu riba toliko vristi, cela zgrada cuje, njega sramota od komsija kada sretne nekog u hodniku, a riba - "Dobar dan" i prodje...

Drugi kaze kako kad se je8u kod njega u stanu, riba vristi na sav glas, a kada se je8u kod nje u stanu, ni glasa da pusti?!

O cemu se radi?

moaning-during-sex-1600x900.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
pre par godina setam ja iznad Sokobanje kad iz grma upravo to..."uhhh ahhhh Joooj...."i ja produzim dalje kad sretne me starija Gospodja i kaze "jel gore ocna klinika" rekoh jeste ali znate kako mladi ljudi opustili se ..nije zgodno... a ona ce "ma sta me briga" i ..sta je videla i cula ne znam ..ja pobegoh :eek:

Ja... nisam bio dovoljno sposoban i srecan da ovom fenomenu prisustvujem uzivo, a kamoli da budem njegov uzrok... pa me sve u vezi njega fascinira i zanima.

Naprimer, video sam da su neke toliko glasne da nema sanse da ih u okolini ne cuju. Da li su svesne? Kako/zasto ih nije briga?

Neki lik sa druge platforme je u komentarima rekao da mu riba toliko vristi, cela zgrada cuje, njega sramota od komsija kada sretne nekog u hodniku, a riba - "Dobar dan" i prodje...

Drugi kaze kako kad se je8u kod njega u stanu, riba vristi na sav glas, a kada se je8u kod nje u stanu, ni glasa da pusti?!

O cemu se radi?

Stenjem i ja. To je prosto izraz zadovoljstva...

O cemu se radi?

Ја могу да слушам нека стењања и само на то да га шиљим и без гледања пропратног видео материјала

pre par godina setam ja iznad Sokobanje kad iz grma upravo to..."uhhh ahhhh Joooj...."i ja produzim dalje kad sretne me starija Gospodja i kaze "jel gore ocna klinika" rekoh jeste ali znate kako mladi ljudi opustili se ..nije zgodno... a ona ce "ma sta me briga" i ..sta je videla i cula ne znam ..ja pobegoh :eek:
A gde tačno? 😁 Na Devici ili na Ozrenu?
Put za golemi kamen?
Pitam onako :flert:

Bio sam sa jednom devojkom koja mi je prvi put rekla: nemoj da se iznenadis ali ja glasno orgazmiram.
I sad, pomislih: ma da ova ne folira, fazon da me istripuje sta vec i reko: pa ok, bitno da nam je lepo, nisam neko ko insistira na orgazmima, bitan mi je ceo put, bla bla da skapira da se opusti.
Kad ono "opera" I to je imala neki svoj fazon, kako da dodje do vrhunca, sad to i to radi, sad sad sas i ono lllaaaaaaaaa...
A skapirao sam da ju je ta glasnost zapravo oslobadjala...

Bio sam sa jednom devojkom koja mi je prvi put rekla: nemoj da se iznenadis ali ja glasno orgazmiram.
I sad, pomislih: ma da ova ne folira, fazon da me istripuje sta vec i reko: pa ok, bitno da nam je lepo, nisam neko ko insistira na orgazmima, bitan mi je ceo put, bla bla da skapira da se opusti.
Kad ono "opera" I to je imala neki svoj fazon, kako da dodje do vrhunca, sad to i to radi, sad sad sas i ono lllaaaaaaaaa...
A skapirao sam da ju je ta glasnost zapravo oslobadjala...
sokole
ti sta si sve prosao i ne cudi sto se ne ozeni

dje si ih samo pokupio ...

Kako mislis gde sam ih pokupio? Zvuci kao da su nekakav trash?
pa kad ti napominje prije kako da nazovemo to prvog seksa, pazi napominje?

ej napominje?
znas dragi nemoj te brine ja sam malo mahnitija tokom orgazma i glasnija?

jel za to treba napomena ?

ili vodite ljubav pa stta bude bice neces krepati... cim ta napominje tako nesto sigurno nije iz crkvenog hora?

tri pokusaja moze?

net kombinejshn?

kasirka

konobarica

iz trafike?

Back