mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.246
E ovo sam ja imao više puta, dolazile su da ih napumpam a posle čujem udale se mesec dana kasnije. Zanimljivo i da smo kalkulisali a rođenje deteta se poklapa sa tim dolaskom.Пријатељ ми је једном рекао да му је једна жена на првом састанку одмах предложила брак.
Ово понашање му се учинило чудним и питао ме је шта би то могло бити. Ја сам му, наравно, отворио очи и објаснио да ту нема ничег чудног.
Ви сте, наравно, већ погодили у чему је ствар: ова жена је у раној трудноћи од неког алфа мушкарца. И сада хитно тражи жртву на коју може да пребаци трошкове будућег детета. Алфа мушкарци не брину за своју децу, то je посао мушкарца ниског ранга...
Супротно популарном миту, мушкарци желе да се ожени. Већина младих (и не тако младих) људи дубоко погрешно верује да је једини начин да се сексају ово je „званични брак“. И као резултат, у браку добијају или потпуно одсуство секса или секс изузетно лошег квалитета.
Више тога, према различитим изворима, мушкарци подижу 20-40% туђе деце. Неке жене имају жељу да затрудне од згодног, харизматичног мушкарца и живе са ресурсним, меканим (по могућству управљивим) мушкарцем.
И сами знате колико је тешко и скупо подизати децу. Шта ако су то joш и туђа деца? Ово није само проституција, то је још горе – то је брачна проституција. И кошта много више него обична.
Наравно, за еволуцију је нормално затрудњети од јаког и здравог алфа мушкарца, и одгајати потомство са ресурсима и богатством. Али мислим да вам ово није баш пријатно, јер желите да уткате свој геном у ланац еволуције?
Sodoma i gomora ako se ja pitam. Imao sam i tih trudnih koje ne znaju što su ko kitovi odjednom. Isto pitaju za brak.
Stim što sam ja alfa mužjak.
Poslednja izmena: