Феномен брачне преварантне проституције: куповина секса лошег квалитета по невероватно великој цени.

Пријатељ ми је једном рекао да му је једна жена на првом састанку одмах предложила брак.
Ово понашање му се учинило чудним и питао ме је шта би то могло бити. Ја сам му, наравно, отворио очи и објаснио да ту нема ничег чудног.

Ви сте, наравно, већ погодили у чему је ствар: ова жена је у раној трудноћи од неког алфа мушкарца. И сада хитно тражи жртву на коју може да пребаци трошкове будућег детета. Алфа мушкарци не брину за своју децу, то je посао мушкарца ниског ранга...

Супротно популарном миту, мушкарци желе да се ожени. Већина младих (и не тако младих) људи дубоко погрешно верује да је једини начин да се сексају ово je „званични брак“. И као резултат, у браку добијају или потпуно одсуство секса или секс изузетно лошег квалитета.

Више тога, према различитим изворима, мушкарци подижу 20-40% туђе деце. Неке жене имају жељу да затрудне од згодног, харизматичног мушкарца и живе са ресурсним, меканим (по могућству управљивим) мушкарцем.

И сами знате колико је тешко и скупо подизати децу. Шта ако су то joш и туђа деца? Ово није само проституција, то је још горе – то је брачна проституција. И кошта много више него обична.

Наравно, за еволуцију је нормално затрудњети од јаког и здравог алфа мушкарца, и одгајати потомство са ресурсима и богатством. Али мислим да вам ово није баш пријатно, јер желите да уткате свој геном у ланац еволуције?
E ovo sam ja imao više puta, dolazile su da ih napumpam a posle čujem udale se mesec dana kasnije. Zanimljivo i da smo kalkulisali a rođenje deteta se poklapa sa tim dolaskom.

Sodoma i gomora ako se ja pitam. Imao sam i tih trudnih koje ne znaju što su ko kitovi odjednom. Isto pitaju za brak.

Stim što sam ja alfa mužjak.

Poslednja izmena:
I ja nikako ne kapiram na ovom potenciranju alfa mužjaka koji ostavi trudnu devojku, partnerku pa ona traži beta mužjaka da bi našla oca, jelte, za svoje potomstvo. I to čini tako što ga na prvom sastanku pita :hoćeš ti mene da ženiš :huh:
ima jos gore...da mu na prvom kaze da ga voli oduvek :lol:

Пријатељ ми је једном рекао да му је једна жена на првом састанку одмах предложила брак.
Ово понашање му се учинило чудним и питао ме је шта би то могло бити. Ја сам му, наравно, отворио очи и објаснио да ту нема ничег чудног.

Ви сте, наравно, већ погодили у чему је ствар: ова жена је у раној трудноћи од неког алфа мушкарца. И сада хитно тражи жртву на коју може да пребаци трошкове будућег детета. Алфа мушкарци не брину за своју децу, то je посао мушкарца ниског ранга...

Супротно популарном миту, мушкарци желе да се ожени. Већина младих (и не тако младих) људи дубоко погрешно верује да је једини начин да се сексају ово je „званични брак“. И као резултат, у браку добијају или потпуно одсуство секса или секс изузетно лошег квалитета.

Више тога, према различитим изворима, мушкарци подижу 20-40% туђе деце. Неке жене имају жељу да затрудне од згодног, харизматичног мушкарца и живе са ресурсним, меканим (по могућству управљивим) мушкарцем.

И сами знате колико је тешко и скупо подизати децу. Шта ако су то joш и туђа деца? Ово није само проституција, то је још горе – то је брачна проституција. И кошта много више него обична.

Наравно, за еволуцију је нормално затрудњети од јаког и здравог алфа мушкарца, и одгајати потомство са ресурсима и богатством. Али мислим да вам ово није баш пријатно, јер желите да уткате свој геном у ланац еволуције?
dal je bas sve tako ?

moz da se valjas, al zamisli realnu scenu napr. ebaca koji se slucajno izlane pred nekom sa kojom je duze u semi onako polupijan i letargican posle qaranja u nekoj novoj pozi..... da je voli...pa se ugrize u milisekundi za jezik jer ona direktno u trenu iz te njegove erektilne srece se uspravi na keca, uozbilji i u ocima na izjavu ljubavi dobije onaj zenski pogled ko kad vuk vidi u snegu ranjeno lane :rotf:

Deluje mi da je ova tema zamišljena kao pljuvanje žena, ali se nekako, okrenula protiv muškaraca koji ne spadaju u tzv alfa mužjake..
a sto bi neko pljuvo zene kad moze od njih sasvim lepo da zivi i uziva :lol:

moz da se valjas, al zamisli realnu scenu napr. ebaca koji se slucajno izlane pred nekom sa kojom je duze u semi onako polupijan i letargican posle qaranja u nekoj novoj pozi..... da je voli...pa se ugrize u milisekundi za jezik jer ona direktno u trenu iz te njegove erektilne srece se uspravi na keca, uozbilji i u ocima na izjavu ljubavi dobije onaj zenski pogled ko kad vuk vidi u snegu ranjeno lane :rotf:
Ma kontam ja da to miškarci rade, al zamišljam zblanutog muškarca kome žena na prvom sastanku kaže :volim te oduvek i zauvek :mrgreen: FFFFFF ;)

Ovo je krivo. U stabilnim i civiliziranim društvima, zapadnima, postotak je oko 5%.

Ma kontam ja da to miškarci rade, al zamišljam zblanutog muškarca kome žena na prvom sastanku kaže :volim te oduvek i zauvek :mrgreen: FFFFFF ;)
sta da ti kazem osim da ne govorim nista napamet :sad2:

ima jedan post odavde jedne koja mi to rekla i objasnila nasiroko iako je ne znam..mozda ga iskopam :sad2:

I ja nikako ne kapiram na ovom potenciranju alfa mužjaka koji ostavi trudnu devojku, partnerku pa ona traži beta mužjaka da bi našla oca, jelte, za svoje potomstvo. I to čini tako što ga na prvom sastanku pita :hoćeš ti mene da ženiš :huh:
Takav tip ponašanja nije rijedak u, npr., SAD.

Имаш ли ти, брт, нека друга интересовања у животу?

Иди мало на потфорум Политика, нумизматика, економија, спорт, разонода, хумор, а не да отвараш једну исту тему на ЉиС већ седамнаест пута.

Deluje mi da je ova tema zamišljena kao pljuvanje žena, ali se nekako, okrenula protiv muškaraca koji ne spadaju u tzv alfa mužjake..
Dosta ovisi o sociokulturnom ambijentu. Nije isto u SAD kao u Danskoj, a opet je drugačije u Italiji.

Niz tih šablona se preslikava i prepisuje iz američke kulture i društva, a ne vrijede univerzalno ni za zapad, a kamoli za druge kulture tipa istočne Azije i razvijenije Latinske Amerike.

I susjedne zemlje kao Češka i Slovačka se radikalno razlikuju po nekim tipovima ponašanja, npr.

IGVwD6s4lglPIwxM2_KIQB6ccxifgWaAGPMq5rDK7lk.jpg

Имаш ли ти, брт, нека друга интересовања у животу?

Иди мало на потфорум Политика, нумизматика, економија, спорт, разонода, хумор, а не да отвараш једну исту тему на ЉиС већ седамнаест пута.
Код нас je диктатура, за политику може и у затвор... спортом не бавим, економија је у тешкој ситуацији, хумор више није смешан због рата... Остаје само да срамотим неправедне жене...

Код нас je диктатура, за политику може и у затвор... спортом не бавим, економија је у тешкој ситуацији, хумор више није смешан због рата... Остаје само да срамотим неправедне жене...
Ostaje i da se baviš humanitarnim radom, na primer..

Ostaje i da se baviš humanitarnim radom, na primer..
европска наивност... humanitarnim radom у диктаторским друштвима не можете се бавити самоиницијативно... само под контролом службених лица коjи овим humanitarnim radom прикривају крађу државног новца... Диктатура је крађа и ништа друго.
то jecт друштво нема користи од икаквог хуманитарног рада: само бутафориja

Poslednja izmena:
европска наивност... humanitarnim radom у диктаторским друштвима не можете се бавити самоиницијативно... само под контролом службених лица коjи овим humanitarnim radom прикривају крађу државног новца... Диктатура је крађа и ништа друго.
A negde ni, nazovi demokratija nije ništa drugo, nego krađa, al pod drugim imenom :mrgreen:

E pa da pratiš ostale podforume bio bi malo bolje obavešten, a ne samo žene pa žene :cool:
Русија ће расти брже од свих напредних економија, каже ММФ
Како да обjaсним... Овај раст долази на рачун пљачке ресурса земље. на пример, потражите крчење шума у Русиjи на интернету. Односно, сада се троши будућност земље...

Ако баците неки хемијски отпад у свој Дунав, имаћете и Ви економску корист. Да ли Вам треба овакав економски раст?

Poslednja izmena:
ако се неки хемијски отпад баци у ваш Дунав, такође ћете подстаћи економију. Да ли Вам треба овакав економски раст?
Globalni problem, naravno da nema rasta bez zagađenja, ali si napisao da je ekonomija u krizi, ne ekologija.
Како да обjaсним... Овај раст долази на рачун пљачке ресурса земље. на пример, потражите крчење шума на интернету. Односно, сада се троши будућност земље...
Ma da, svemu se može naći zamerka, kad te nijedna neće :D
A da li je onda pozitivna stvar opadanje nataliteta, ako se uzme u obzir da višak populacije najvise troši resurse?

A da li je onda pozitivna stvar opadanje nataliteta, ako se uzme u obzir da višak populacije najvise troši resurse?
Наравно, смањење броја становника је главна брига „светске владе“. Могуће је да филм "Children of Men" (2006) ће постати стварност...

за еволуцију је нормално затрудњети од јаког и здравог алфа мушкарца
Како сад то? Не рече ли на претходној теми да су алфа мушкарци "оплоди од најодвратнијег сточног генетског смећа"?

Poslednja izmena:
Hvala brate za ove teme:ortaci:

Хвала ти брате за хвала ти брате за ове теме! :pivce:
....
занимљиво је колико је њих скочило као опарено од ове теме!
те немаш мала слова, те немаш добар наслов!
хахахах! доказ да је тем убола у сриду!

Pre bi postavljač @rusdrugsrba mogao ove priče da ispriča nekom svom life coach-u pa da uz dobronamerne savete dobije analizu zašto su mu takve priče i teorije potrebno kao ventil i kanalisanje zbog nemogućnosti nošenja sa životnim izazovima.:whistling:

Kad neko ne može da reši životne izazove i probleme mora sa njima da živi. Prihvatanje postojanja problema je prvi korak ka rešavanju istog.

ево узмимо рецимо за пример овог мода, уместо о теми, решио да је бисти о постављачу теме!
класично скретање пажње! заправо само доприносе форумском животу теме, што је добро!

Наравно, смањење броја становника је главна брига „светске владе“. Могуће је да филм "Children of Men" (2006) ће постати стварност...

само напред!
кад престану да те нападају, запитај се где грешиш!

Back