G
gost
Gost
ima li neko da ga zanima ovo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gost:ima li neko da ga zanima ovo?[/quote
Da li su to saveti kako da uredimo prostor u kome zivimo itd. ispravi me ako gresim....u svakom slucaju kazi nesto vise zanima me
Bimba-Eki:gost:ima li neko da ga zanima ovo?[/quote
Da li su to saveti kako da uredimo prostor u kome zivimo itd. ispravi me ako gresim....u svakom slucaju kazi nesto vise zanima me
jeste, to je bas to i ima mnogo zanimljivih detalja... pisi sta te zanima, jesi li ikako probao/la da uredjujes kucu po tim pravilima... sta te tacno zanima?
bambina:mene zanimaju kursevi da li znas nesto o tome kada?gde i koliko kostaju Feng Shui kursevi i njihov sajt
bjanka:Interesuje me koje knjige koristite ili bolje receno sta preporucujete.Ja imam "Korak po korak" od Rafaela Sajmonsa ali mi to nije sasvim dovoljno.Nasla sam izdanja na ruskom jeziku kao recimo " Feng shui za profesionalce" gde je mnogo bolje uradjen pregled i u odnosu na kineski kalendar pa intersuje da li postoji knjige na nasem jeziku slicne tome.
gost 1:Bimba-Eki:gost:ima li neko da ga zanima ovo?[/quote
jeste, to je bas to i ima mnogo zanimljivih detalja... pisi sta te zanima, jesi li ikako probao/la da uredjujes kucu po tim pravilima... sta te tacno zanima?
Bubili:Caos.Jako mi je drago sto sam pronasla ljude koji se interesuju za Feng Shui.Mene to jako zanima i probala sam svoj stan da uredim(koliko je to bilo u mogucnosti)zahvaljujuci Feng Shuju.
Za pocetak nadji ponesto na internetu i procitaj, ima toga ,da bi ti bilo sve jasnije.Prosto receno to je kineska filozofija uredjenja zivotne sredine.gigule:Pa dobro,dajte onda...Pričajte.
Feng Shui je nešto u šta se ne razumem ali bi da naučim...Pa...čekam...
Bimba-Eki:Saveta ima mnogo.Recimo treba voditi racuna da vam sve instalacije budu ispravne u kuci.Ako voda otice to otprilike znaci da vami novac otice iz kuce.gost:ima li neko da ga zanima ovo?[/quote
Vrata od kupatila i wc bi trebala stalno da budu zatvorena.To mesto se ne savetuje sa vam se nalazi u centralnom delu stana ili kuce.
Ne prenatrpavajte stan.
Ne spavajte nogama okrenutim ka vratima,narocito ne izlaznim.
Vodite da vam je ulaz u kucu cist i uredan kao i da su vam vrata sredjena (ne popucala ili polomljena).To je ne samo olicenje vas nego i pretpostavka da se sa tih vrata u stan moze uneti samo lepa i prijatna energija (svi mi nosimo sa sobom nekakvu energiju)
:wink:
ona:Dragi moji
Feng Shui nije samo premetacina po radnom ili licnom[intimnom ]prostoru. Treba u to uci sa jednim dubljim pristupom. Drevni kinezi a i ovi sadasnji i dalje grade i uredjuju svoj zivotni prostor i ne samo njega vec i trgove, parkove u skladu sa ovim drevnim znanjem o pet kosmickih elemenata.Znate delotvornost feng Shui-a nije samo u rasporedu, jer ako samo premestite ili se ponasate u skladu sa datim uputstvima a ne osecate iznutra to sto uradite....nece imati efekta.Dakle trebamo imati makar elementarno osecanje jednog drugacijeg pristupa svetu[prostoru]u kome zivimo,ali malo nas je spremno da u to udje dublje u otkrivanje visedimenzionalne stvarnosti u kojoj je ovaj nas svet samo jedan nivo.Na zalost u danasnjem vremenu postoji previse izrazena tendencija da se ta nepoznata stvarnosttj,globalni odnos prema zivotu, nasem postojanju, svetu u kome zivimo organicava pa cak i ignorise, time sto se materijalno suprostavlja duhovnom,a licno univerzalnom.