- Poruka
- 60.291
Elem, koja forumashica je obrnula najvishe forumasha?
diskrecija 100%
diskrecija 100%Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
diskrecija 100%

Dakle nema je,uglavnom na osnovu mog stručnog mišljenja koje proizilazi iz postavljanja slika,izlaganja,ponašanja,privatnih prepisaka,glasina i ostalih materijala koji se ipak ne uzimaju zdravo za gotovo ali mogu da navedu ka istini....ja smatram da je Hepi okrenula najviše forumaša,misim nemam dokaze ali tvrdim![]()

nje nema 100 godina
Dakle nema je,uglavnom na osnovu mog stručnog mišljenja koje proizilazi iz postavljanja slika,izlaganja,ponašanja,privatnih prepisaka,glasina i ostalih materijala koji se ipak ne uzimaju zdravo za gotovo ali mogu da navedu ka istini....ja smatram da je Hepi okrenula najviše forumaša,misim nemam dokaze ali tvrdim![]()
Ko zna sta ce sada ljudi pomisliti o meni?![]()

inače ontopik nije forumašica al mislim da je gerogejune najvišnje forumaša izokretao i preokretao![]()

inače ontopik nije forumašica al mislim da je gerogejune najvišnje forumaša izokretao i preokretao![]()

Nači ti si george bio sa Galorčicom dok je bila muško ako shvatam dobro?

Šokirana sam![]()
Šokirana sam![]()
Vidim brzo sise odsokirala