tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ja idem u novi sad za pola sata,sat,dva...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko god da mislis da si sj.ebala kompas ti si dobar drug Novalsta...bar meni, sudeci po postovima koje saljes na moje teme..
ja idem u novi sad za pola sata,sat,dva...![]()
tek sada videh da sam promasila temu skrooz,mislila sam da je pusto ostrvo,ali nema veze...
novalsta,smem li molim te da odem do novoga sada na kratko?samo da pokupim danu...
aj pokupi je brzo dok mi utovaramo ugalj za masinui posle, tutanj..ABORIDZANIJA!!!
...ja oduvek zelim goloruk sa Maorima da lovim ribu. Oni su komsije sa tim Aboridzanima...![]()
To nisu moderne, a još manje emancipovane devojke. Evo ovde postoji knjiški primer, ali ako je prozovem bojim se da će me opet nazvati debelom brkatom masturbatorkom...moderne emancipovane zene/devojke ( ova emancipacija je za vecinu isto sto i sminka, samo jos jedan detalj koji stavljaju na sebe da se ukrase i budu IN), cesto podrzavaju patrijahalne stavove kada im to ide u prilog. Stvara se vakum i cela musko/zenska situacija je 'cardak ni na nebu ni na zemlji'. Zasto? Cemu toliko licemerje?
To nisu moderne, a još manje emancipovane devojke. Evo ovde postoji knjiški primer, ali ako je prozovem bojim se da će me opet nazvati debelom brkatom masturbatorkompa ću ostati suzdržana (koga zanima neka se javi na PP
)
prvo ugalj posle fatajte ribe![]()
prevedi mi ovo, molim te. cak ne znam ni d ali je pozitivno ili negativno![]()
e ovo sam vec dobila od jedne osobe....i nisam ja za to....vise bih volela potentnog dedicu :rolleyes:....ako je to ikako mogucno....
gadna baba rasteš
'bro jutro neisprošena moja
e ovo sam vec dobila od jedne osobe....i nisam ja za to....vise bih volela potentnog dedicu :rolleyes:....ako je to ikako mogucno....
A tebi da vise pacovi, e nece da moze![]()