- Poruka
- 68.128
Primetio sam na pdf žene mislim da feministkinje pišu Žene sa početnim velikim slovom iako nije na početku rečenice. Jesam li ja nešto propustio u svom akademskom obrazovanju? Neki noviteti? Femi pravopis?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garant su te Žene iz "nacističkog" SNS -a.. to baš liči na njih.
Okani se Žutog satanizma.Не драшкај виртуелна Јаја.
da se zna- ja sam ova sto mu drka!Primetio sam na pdf žene mislim da feministkinje pišu Žene sa početnim velikim slovom iako nije na početku rečenice. Jesam li ja nešto propustio u svom akademskom obrazovanju? Neki noviteti? Femi pravopis?
Pogledajte prilog 1607643
koko uzimaš za rukeda se zna- ja sam ova sto mu drka!
rucakkoko uzimaš za ruke
ma vazi!ko koko da?
Ручак је ручка мушког рода, је л’ тако?
pili jesi video onaj senseijev kvadrat u trouglu? ja kažem da ne mož se reši a ostali tupe ma može ma ovo ono al rešenje ne dajuРучак је ручка мушког рода, је л’ тако?
jel jedeš jagnjeću čorbo tj jel voliš?
Нисам, откуд њему квадрат у трокуту? Мора да нешто муља.pili jesi video onaj senseijev kvadrat u trouglu? ja kažem da ne mož se reši a ostali tupe ma može ma ovo ono al rešenje ne daju
Korisnik Plant i Asketa su rešili zadatak, ko zna iole matematiku samo da dovrši, nije poenta u računanju kad se zna postupak. Ugl, rezultat je 8 zarez nešto.pili jesi video onaj senseijev kvadrat u trouglu? ja kažem da ne mož se reši a ostali tupe ma može ma ovo ono al rešenje ne daju
Јао немој ми то 8 зарез нешто, кумим те квадратом! Ко се иоле бави математиком, јежи се од тих „зарез нешто”. Нек је резултат и 187 пи кроз 37 коријена из 22, само не „зарез нешто”.Korisnik Plant i Asketa su rešili zadatak, ko zna iole matematiku samo da dovrši, nije poenta u računanju kad se zna postupak. Ugl, rezultat je 8 zarez nešto.
Pa nisam dužna da zapamtim tačan rezultat. Koga interesuje neka pogleda ili pita na temi, poenta je bila da može da se dođe do rešenja.Јао немој ми то 8 зарез нешто, кумим те квадратом! Ко се иоле бави математиком, јежи се од тих „зарез нешто”. Нек је резултат и 187 пи кроз 37 коријена из 22, само не „зарез нешто”.
(Може се на крају, након ТАЧНОГ резултата, додати да је то приближно једнако „нешто зарез нешто”.)
NEjel jedeš jagnjeću čorbo tj jel voliš?
tako je.Ручак је ручка мушког рода, је л’ тако?
kojasi ti nama ajtijevka ejdžarovka
dobar majstor dobro naplacuje rukekojasi ti nama ajtijevka ejdžarovka
Имаш ли ти сертификат??dobar majstor dobro naplacuje ruke
Pa nemoj to raditi. Ozbiljno.da se zna- ja sam ova sto mu drka!