Feminizam i pravopis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mario80

Legenda
Banovan
Poruka
68.128
Primetio sam na pdf žene mislim da feministkinje pišu Žene sa početnim velikim slovom iako nije na početku rečenice. Jesam li ja nešto propustio u svom akademskom obrazovanju? Neki noviteti? Femi pravopis?
Screenshot_2024-09-11-13-58-47-572-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Tom korisniku koji je smislio izraz *virtuelna jaja treba da odate priznanje zbog duhovitosti a ne da kukate.

Admini u njamanju ruku da mu dodele VIP lentu zbog autentičnosti i doprinosa forumu.

Za razliku od sveprisutne zlobe, osvetoljubivosti, plagiranja, autoplagiranja...

Korisnik Plant i Asketa su rešili zadatak, ko zna iole matematiku samo da dovrši, nije poenta u računanju kad se zna postupak. Ugl, rezultat je 8 zarez nešto.
Јао немој ми то 8 зарез нешто, кумим те квадратом! Ко се иоле бави математиком, јежи се од тих „зарез нешто”. Нек је резултат и 187 пи кроз 37 коријена из 22, само не „зарез нешто”.
(Може се на крају, након ТАЧНОГ резултата, додати да је то приближно једнако „нешто зарез нешто”.)

Јао немој ми то 8 зарез нешто, кумим те квадратом! Ко се иоле бави математиком, јежи се од тих „зарез нешто”. Нек је резултат и 187 пи кроз 37 коријена из 22, само не „зарез нешто”.
(Може се на крају, након ТАЧНОГ резултата, додати да је то приближно једнако „нешто зарез нешто”.)
Pa nisam dužna da zapamtim tačan rezultat. Koga interesuje neka pogleda ili pita na temi, poenta je bila da može da se dođe do rešenja.

da se zna- ja sam ova sto mu drka!
Pa nemoj to raditi. Ozbiljno.
Vidiš da se popale toliko da prosto zamrze žene čija je prepiska takva da im se ne titraju VJ.
Taj prezir ide dotle da neće ni da odgovore na poruku koja se tiče neke konkretne teme koju su sami spomenuli a ne tiče se VJ-a
Zaborave na elementarnu pristojnost.
:(
Ovde imamo bar još jedan slučaj.
Imaj milosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back