Femicid - ne udaraj ženu

Zapravo niko nikoga ne treba da udara, čak ni da se dere na nekoga, prvo sam se našalio sa onim prvim postom da mi "zvuči kao prenos boks meča", crni humor, tema nije za šalu i pogrešio sam u afektu.

Znam šta pričaš, život nije film sa J. Lopez koja trenira da prebije muža većeg 4 puta od nje.

Bilo bi najbolje da smo iste veličine ali to je već šbbkbb.
Upravo tako.

Ako ćemo iskreno , to nema veze sa ljubavi ili ako uopšte onda bolesni oblik ljubavi

Istina je da muškarac bira ženu sa kojom može da vlada i da se izivljava kad je premlati kupi joj nešto ili dokazuje kako ke pogrešio i opet do sledećeg ! Ako zena preživi tu torturu i ostane psihički zdrava uz to smogne snage da se iščupa iz tog pakla, ona teško da će biti kompatibilna sa bilo kojim muškarcem

Jedini mogući izlaz u svetliju budućnost jeste da zena, majka , kraljica odgaja jake, samostalne devojke kojoj nije primarni cilj da se dobro uda već koja ima misiju da se ostvari kao ličnost , da se ostvari u poslu koji voli , da nije ovisnik bilo koga

Za to je potrebna uredjena država koja funkcionise normalno !
Potrebna su radna mjesta , potrebno je zdravo razmišljanje evo npr posle 3 maja u Beogradu mnoge žene (čitam po komentarima na drustvenim mrežama ) diče se kako sjede kući i odgajaju djecu makar do srednje škole da deca ne postanu Kosta, diler, kriminalac.

što znači da će ženama biti još teže
E izvini ovo već nije tačno.

Mene je iznervirao uvodni post jer je patetično opisano i hiljadu puta pročitano kojekuda.

Zapravo niko nikoga ne treba da udara, čak ni da se dere na nekoga, prvo sam se našalio sa onim prvim postom da mi "zvuči kao prenos boks meča", crni humor, tema nije za šalu i pogrešio sam u afektu.

Znam šta pričaš, život nije film sa J. Lopez koja trenira da prebije muža većeg 4 puta od nje.

Bilo bi najbolje da smo iste veličine ali to je već šbbkbb.
Ali vidi kolko sam protracio vremena na verbalno ugrozavanje i dalje ce nastaviti,kapiras nema kraja,da su dobili po samar vec bi otiso na pivo

Postoje sasvim legitimni načini da se s tim izađe na kraj. Nasilje je znak nemoći da se na normalan način rešavaju konflikti.
Ne,uzmes na pr nepismenog cigana i s njim bi verbalno da se kao jaca nadjebavas,nece moci drugacije da ti odgovori,ti biras slabijeg verbalnog protivnika,pomiri se s tim da ce koristiti jedino oruzje koje ima,pesnice.

To da li neko ima ili nema mozga je nebitno, dokle god si ti nasilnik koji ne može da se kontroliše, ili može ali koristi fizičku prednost da dominira. I još preti pri tome.

Проблем је можда и друге врсте. Он зна да не може да се контролише и упозорава те на то. Ти добијаш до знања информаију да он не може да се контролише и ипак га провоцираш. Ко је онда ту колико крив?

Postoje sasvim legitimni načini da se s tim izađe na kraj. Nasilje je znak nemoći da se na normalan način rešavaju konflikti.
Pa oni, ti ljudi, oni ni nisu "normalni", pa šta očekivati? NISU NORMALNI. To je to. Nema razgovora, veruj da znam ljude sa kojima nijedan psihijatar ni psihoterapeut ne može da ostvari komunikaciju a kako će žena? Koliko muškaraca doktora je bilo fizički napadnuto od strane ludaka i ništa im ne možeš. 2-3 meseca zatvora i tako u krug.

Проблем је можда и друге врсте. Он зна да не може да се контролише и упозорава те на то. Ти добијаш до знања информаију да он не може да се контролише и ипак га провоцираш. Ко је онда ту колико крив?
Bravo
Ja mogu da se kontrolisem,ali necu jer nicim nisu zasluzili to

Ne,uzmes na pr nepismenog cigana i s njim bi verbalno da se kao jaca nadjebavas,nece moci drugacije da ti odgovori,ti biras slabijeg verbalnog protivnika,pomiri se s tim da ce koristiti jedino oruzje koje ima,pesnice.
Tema je o partnerskom nasilju, pod jedan, a pod dva ti si prvi ovde izjavio da treba birati partnere. I to verbalno nasilje počinje i razvija se postepeno, nije to odmah prva svađa pa se poubijaju.

А кад убије другог мушкарца, да ли је онда маскулоцид? Уствари, сад кад размислим, нисам сигуран ни шта фемицид тачно значи.
Фемицид је убуство жене брате колки ја знам

Ал свакако је страшно шутирати било кога на земљи, још ако је жена...баш пи

Мсм схватам шта хоћете да кажете и ти и нина. Мислим да је то иживљавање без обзира на све, и да не мушко у питању. А то што је жена му само даје на још већој тежини и јези

Back