cronnin
Veoma poznat
- Poruka
- 13.795
Па нисам ни мислио само на наше.Ko je rekao da je to problem samo u našem društvu?![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Па нисам ни мислио само на наше.Ko je rekao da je to problem samo u našem društvu?![]()
Idi slušaj Jelenu Karleušu, ličiš mi na takvog lika.Ne znam koja je poenta to što si ti meni napisao? Ja sam se tebi obratio jer si tražio opravdanja za nasilnike koje prebiju ženu. Kao niste od kamena i imate emocije. Ma kako da ne vi i vaše emocije.
Zaboli tebe šta ću ja slušati ili ne. To nije tema nego nasilnici koji biiju ženu i ti ih opravdavaš. Ko bije ženu treba da se obilježi za sva vremena i postane otpadnik društva. S ko će šta slušati ili neće ti nije tvoja stvar. To što je Karleuša dobila batine nije opravdanje da i ostale dobiju batine nego je žalosno i bijedno.Idi slušaj Jelenu Karleušu, ličiš mi na takvog lika.
Ups...i ona je dobila batine.
I ti ćeš biti "pravi" muškarac kada prebiješ ženu koja je te opsovala? E pa nećeš biti druže. Kako god to je nasilje. Taman da tako prebiješ i muškarca iz istog razloga. Ako ti je djevojka takva okreneš se i nikada je više ne vidiš. Ako je supruga pa izvini ko je birao?Ne,ako meni opsuje mrtvu majku treba da je odrobijam,a ne budem jebeni pravi muskarac koji ce da se okrene i ostavi je s pustenim mudima,najebace neko drugi gore od tog pustanja muda razumes
Ne postoji apsolutno nikakvo opravdanje da zbog verbalnog nasilja nekoga prebiješ. Koliko god žena bila đubre,koliko god zvocala, švalerala se ne postoji opravdanje da je prebije.Ko zna koliko godina je nije ni pipnuo i što bi rekao pokojni Balašević "i prekardašilo".
Žene misle da sad mogu sve, da su zaštićene kao beli medvedi pa ne vide kada pređu sve mere i granice, pogotovo ako su slabijeg obrazovanja i nižeg staleža. Mada i intelektualacu može da se smrkne pred očima kakvih žena ima. Nismo ni mi od kamena, imamo emocije.
xaxaxaI ti ćeš biti "pravi" muškarac kada prebiješ ženu koja je te opsovala? E pa nećeš biti druže. Kako god to je nasilje. Taman da tako prebiješ i muškarca iz istog razloga. Ako ti je djevojka takva okreneš se i nikada je više ne vidiš. Ako je supruga pa izvini ko je birao?
Ne postoji apsolutno nikakvo opravdanje da zbog verbalnog nasilja nekoga prebiješ. Koliko god žena bila đubre,koliko god zvocala, švalerala se ne postoji opravdanje da je prebije.
Dobro. I demantovao si me kako?xaxaxa
Smesno jeDobro. I demantovao si me kako?
Muškarci su po pravilu fizički jači od žena. Zato ne može postojati nikakvo opravdanje za fizičko nasilje muškaraca nad ženama (osim ako se ne radi o samoodbrani). Ako te teroriše, iživljava se nad tobom, lujka je i više ne možeš da trpiš...pa otkači se od nje, pokupi se i otidi. Nemoj da je udaraš.
Ne. Žalosno je da odrasla osoba ima stav kao tvoj. Da žena istuče muškarca zbog toga što je psuje nešto ne vjerujem da bi to podržao.Smesno je
Ja sam napisala da ima žena koje maltretiraju muškaraca psihički/fizički ali to je uvek nekako okrenuto na karikiranje. Ne piše da muškarac treba da udari ženu ako je veštica, nemojte mi stavljati reč u usta ako to nisam napisala.Nikad žena fizički ne može ugroziti muškarca kao on nju. Muškarci nemaju ni jedan jedini razlog da prebiju ženu ma kolika da je vještica. Tu treba biti nulta tolerancija. Ako ne možeš sa njom idi id nje i to je to.
И то је упитно и може да се расправља. Ако са молотовом кренеш на тенк, нећеш добити по носу ватрогасним апаратом. Добићеш свакако прекомерном силом.Ne postoji apsolutno nikakvo opravdanje da zbog verbalnog nasilja nekoga prebiješ.
Svakog bi podrzao ko ne zeli verbalno da odgovara na to nametnutim oruzjem na koje ne pristaje,ako nisi razumeo procitaj par putaNe. Žalosno je da odrasla osoba ima stav kao tvoj. Da žena istuče muškarca zbog toga što je psuje nešto ne vjerujem da bi to podržao.
Da, da sve ti vjerujem. Svako ko fizički napadne drugu osobu zbog verbalnog nasilja je u očima zakona nasilnik. Nasilje nije način rješavanja problema. Naravno izuzetakje ako te neko prvi fizički napadne ili ti prijeti oružjem.Svakog bi podrzao ko ne zeli verbalno da odgovara na to nametnutim oruzjem na koje ne pristaje,ako nisi razumeo procitaj par puta
Procitaj iznadDa, da sve ti vjerujem. Svako ko fizički napadne drugu osobu zbog verbalnog nasilja je u očima zakona nasilnik. Nasilje nije način rješavanja problema. Naravno izuzetakje ako te neko prvi fizički napadne ili ti prijeti oružjem.
Barem koliko ga i ti imaš ili nemaš.Dakle ja vam kazem,nemojte me verbalno ugrozavati ,lepo vas zamolim,nemojte mi dirati majku odrobijacu vas redom i vi mi opsujete nicim izazvano,pa imate li vi mozga
To da li neko ima ili nema mozga je nebitno, dokle god si ti nasilnik koji ne može da se kontroliše, ili može ali koristi fizičku prednost da dominira. I još preti pri tome.Dakle ja vam kazem,nemojte me verbalno ugrozavati ,lepo vas zamolim,nemojte mi dirati majku odrobijacu vas redom i vi mi opsujete nicim izazvano,pa imate li vi mozga
Ako si ti primjer pameti drago mi je da sam tupavProblema nema,samo budala nedokazanih koji cackaju mecku
Tupav si,aj sacemo verbalno
U 21 veku ces svakog verbalno da ugrozavas bez posledica,vaziTo da li neko ima ili nema mozga je nebitno, dokle god si ti nasilnik koji ne može da se kontroliše, ili može ali koristi fizičku prednost da dominira. I još preti pri tome.
Javno propagiranje nasilja iznošenjem ovakvih stavova da ne spominjem. U 21. veku treba da raspravljamo pod kojim uslovima je OK udariti nekog a da to nije samoodbrana, da se prekrsti čovek.
Mene je iznervirao uvodni post jer je patetično opisano i hiljadu puta pročitano kojekuda.Jeste, sve to ide tako kao u filmu. Upišu kurs samoodbrane i sve bude divno.
Ne opravdavam nasilje ni u kom pravcu, ni muškarac da udari ženu a ni obrnuto.
Da ne pomisliš da te napadam, ne radim to nego ne treba ovako suditi, nikad ne znaš šta se kome dešava iza zatvorenih vrata. Ima žena koje trpe zbog dece, koliko god zvučalo kao kliše. On ima pare, veze, može da joj uzme decu, ko zna čine je ucenjuje itd.. Mnogo žena strada od ruke takvih šonja..
Meni je ovo teška i tužna tema.. Naravno ima i veštica koje maltretiraju muškaraca samo se to u većini slučajeva karikira. Gledala sam pre nekog vremena socijalni eksperiment, muškarac "udari" ženu svi okolo počnu da skaču na njega, kamermani bacaju kameru da im objasne da je eksperiment a posle toga kad žena "udari" muškarca svi okolo se smeju i gurkaju. I tome treba stati na kraj.
Odbrana nije nasilje .Ima li ijedna tema ovde da se lepo i ljudski iznese mišljenje bez svađe... Jao...
June razmišljanje ti je pogrešno skroz. Nema opravdanja za nasilje i tačka.
Pogledajte prilog 1349969
"Mel je opet udario.Bol je polila po jagodici i vilici zaslepivsi joj levo oko.Otrgla se od njega stiteci se rukom.Kliznula je niz zid, na pod.Udaro je nasumice,ciilo se da nema druge zelje ni namere osim da je bije.Njegove cizme su udarale po njenim rebrima i prsima ostavljajuci je bez daha kada je pala.Udario je nogom u trbuh,zatim u kicmu.Buljila je u njega nesposobna da se pomeri,da misli,osecajuci kako je ponovo udara nogom po telu.Lice mu je bilo bezizrazajno,hladno.Izraz necoveka je bio u njegovim ocima.Pogled joj je bio zamucen od bola.Izgubila je svest.":
Kao uvod u temu posluzio mi je ovaj kratak odlomak iz romana Brdo zime.
Uvek sam se pitala koja je granica izmedju ljubavi i mrznje i od kuda potreba muskaraca da biju i zlostavljaju zene.
Zar se svaki nesporazum ne moze resiti razgovorom.
Kakav je osecaj kada udarite zenu..jel ste vise muskarac tada ili vam skace potencija..ego, hrabrost ?
O cemu se tu radi i sta mislite o svemu ovom ?