Femicid - ne udaraj ženu

U demokratiji ne može svako da radi šta hoće.
Kod nas jos uvek ne moze al ako ocemo u evro-atlanske integracije moracemo prihvatiti kompletnu americku demokratiju.............a kako ona izgleda, baci pogled na americko drustvo i ono sto se tamo dogadja. Bezgranicna "demokratija". Sve im je dozvoljeno i jedino sto "moraju" to je da redovno placaju porez drzavi...............kolji i ubijaj, pljackaj , spaljuj, rusi, siluj..........nema problema, al porez moras placati.

Pogledajte prilog 1349969

"Mel je opet udario.Bol je polila po jagodici i vilici zaslepivsi joj levo oko.Otrgla se od njega stiteci se rukom.Kliznula je niz zid, na pod.Udaro je nasumice,ciilo se da nema druge zelje ni namere osim da je bije.Njegove cizme su udarale po njenim rebrima i prsima ostavljajuci je bez daha kada je pala.Udario je nogom u trbuh,zatim u kicmu.Buljila je u njega nesposobna da se pomeri,da misli,osecajuci kako je ponovo udara nogom po telu.Lice mu je bilo bezizrazajno,hladno.Izraz necoveka je bio u njegovim ocima.Pogled joj je bio zamucen od bola.Izgubila je svest.":

Kao uvod u temu posluzio mi je ovaj kratak odlomak iz romana Brdo zime.
Uvek sam se pitala koja je granica izmedju ljubavi i mrznje i od kuda potreba muskaraca da biju i zlostavljaju zene.
Zar se svaki nesporazum ne moze resiti razgovorom.

Kakav je osecaj kada udarite zenu..jel ste vise muskarac tada ili vam skace potencija..ego, hrabrost ?

O cemu se tu radi i sta mislite o svemu ovom ?
Nikad nisam udario devojku (nisam nikad bio u braku), niti mi je padalo na pamet, a i ne nameravam, ni u kom slučaju.

Fizička sila protiv partnera jedino i isključivo može da bude opravdana u slučaju da branimo svoju decu - nije zamislivo u normalnim porodicama (vezama), ali kad pročitaš neke stvari onda osetiš da bi bilo strašno šta bi prosto morao/morala da uradiš. Na primer partner alkoholisan/alkoholisana tuče dete! Ili još groznije i užasnije: nadrogiran/nadrogirana ko zna šta radi detetu! U tom slučaju ne bih mogao da garantujem za sebe, odrobijaću ako treba, ali moje dete neće biti maltretirano! Nemam dece, ali ukoliko bih uhvatio majku svoje dece da ih tuče bez razloga, ili ne daj bože npr da se iživljava nad njima, e tad bi bilo strašno!

U međusobnim odnosima/raspravama, ni slučajno! Ni u kakvim nastupima besa, a umem da podivljam da je strašno, kontrolušeš se, pobegneš negde i gotovo, prosto, sa kim živiš imaš da deliš dobro i zlo, i ni slučajno ne smeš da postupaš prema njoj/njemu onako kako se tebi ne bi svidelo da se postupa prema tebi, a ko hoće da ga tuku i maltretiraju?. Važi za oboje.

Ovako nešto je već van svake normalnosti, ko bi ovakvu jezivu grozotu mirno podneo?! Prosto da biješ pa da odrobijaš! Sadističke muževe očajne žene nekad trpe godinama i decenijama, po pravilu ih ubiju tek kad počnu da im prete da će nešto da urade deci, ili primete da su počeli da se i nad njima iživljavaju - tad ubiju i mirno čekaju rasplet na sudu. Ne daj bože nikome ovakvog užasa: ima monstruma, a neki koji možda i nisu otkriju alkohol ili drogu pa postanu monstrumi po sopstvenom izboru:

7ACB4442-9142-430F-ACD5-3E4835A09AC9.jpeg

HOUSTON — A jury has sentenced a Texas mother convicted of mutilating her infant by cutting off his genitals to 99 years in prison.

Jurors deliberated for about two hours on Monday before sentencing 28-year-old Katherine Nadal. They chose among possible sentences ranging from probation to life in prison.

The same jury had convicted her last week of first-degree felony injury to a child.

Prosecutors asked for life in prison. Nadal's attorneys did not request any specific sentence but had asked the jury to not punish her out of hate or revenge.

Nadal's defense attorneys said the family dog, a 6- to 7-pound dachshund, attacked the infant in March 2007, but prosecutors said she was high on drugs when she mutilated her son.

Ovako nešto je jedini zamisliv razlog za onakve batine, Inače, za iživljavanje nad slabijim, a posebno iz sadističkog pobuda, za kaznu treba nasilniku minimum bar 20-30 puta po onoliko istovetnog tretmana kakav je priredio nekom drugom, čisto da bi ostali sadisti i antisocijalne siledžije imali opipljivih razloga da obuzdaju svoje izopačene nagone.

Poslednja izmena:
Nikad žena fizički ne može ugroziti muškarca kao on nju. Muškarci nemaju ni jedan jedini razlog da prebiju ženu ma kolika da je vještica. Tu treba biti nulta tolerancija. Ako ne možeš sa njom idi id nje i to je to.
Uglavnom ne mogu, ali ko je videlo moju feminističku drugaricu ne bi baš bio toliko siguran i da ne bi mogla, a još da nas vidi u teretani ili na kombat džudou, ili kad krene da boksuje i šutira boksersku vreću… Čisto sumnjam da bi baš svaki muž koji bije ženu i decu bio mnogo oduševljen da mu se ponudi ili propisan zatvor ili da okuša sreću sa njom. Inače je neverovatno fina i draga osoba, veoma pametna i uvek nasmejana - znam da joj uopšte nikad nije palo na pamet da istuče partnerku, a par njenih bivših su je ostavljale uplakanu i u depresijama od po mnogo meseci, pa posle ponovo, i opet joj ni na pamet nije padalo tako nešto odvratno - družim se sa lezbejkama, i iako sam strejt iz par razloga me percipiraju kao svog, i među njima isto ima svega i svačega, pa i nasilja - o tome na žalost u sredinama gde nisu prihvaćene/prihvaćeni ne sme ni da se govori, a to ne rade oni koji su jači, nego oni koji su nasilni, naročito kad su sigurni da druga strana neće da im odgovori, ili i ne može. Isto i u muško - ženskim odnosima.

Uglavnom ne mogu, ali ko je videlo moju feminističku drugaricu ne bi baš bio toliko siguran i da ne bi mogla, a još da nas vidi u teretani ili na kombat džudou, ili kad krene da boksuje i šutira boksersku vreću… Čisto sumnjam da bi baš svaki muž koji bije ženu i decu bio mnogo oduševljen da mu se ponudi ili propisan zatvor ili da okuša sreću sa njom. Inače je neverovatno fina i draga osoba, veoma pametna i uvek nasmejana - znam da joj uopšte nikad nije palo na pamet da istuče partnerku, a par njenih bivših su je ostavljale uplakanu i u depresijama od po mnogo meseci, pa posle ponovo, i opet joj ni na pamet nije padalo tako nešto odvratno - družim se sa lezbejkama, i iako sam strejt iz par razloga me percipiraju kao svog, i među njima isto ima svega i svačega, pa i nasilja - o tome na žalost u sredinama gde nisu prihvaćene/prihvaćeni ne sme ni da se priča, a to ne rade oni koji su jači, nego oni koji su nasilni, naročito kad su sigurni da druga strana neće da im odgovori, ili i ne može. Isto i u muško - ženskim odnosima.
E baš će ta drugarica da bude takva i nasilna, da nađe muškarca koji će biti nejači od nje. Iako je ona sve to, ne znači da je nasilna ni da bi nekog maltretirala.

E baš će ta drugarica da bude takva i nasilna, da nađe muškarca koji će biti nejači od nje. Iako je ona sve to, ne znači da je nasilna ni da bi nekog maltretirala.
uopšte nije nasilna, i ima toliko strpljenje i toleranciju da je neverovatno - ja bih morao mnogo puta prosto da pobegnem glavom bez obzira iz nekoh situacija, baš trčeći, a ona ništa, samo nastavi da mirno vodi razgovor. Čisto sumnjam da bi muškarčine koje “biju žene da bi ih volele” bile oduševljene pored neke takve žene - obavezno bi pale batine i po našem mačou, a oni ljudi vole plašljive i submisivne, nije uopšte stvar samo u fizičkoj snazi.

Inače, ona je lezbejka, pa i nešto ne traži baš momke, mada je par puta bila sa muškarcima, to joj se nekako završavalo katastrofalnim krahovima.

Čini mi se da sam već pisala na ovu temu negde.
Uvek kažem, ako biješ bij da ubiješ, jer ako ja preživim, ti nećeš.
Doduše, nikada mi se nije desilo ništa slično, pa nemam neko konkretno iskustvo iz prve ruke,
ali poznajem sebe i svoje reakcije u takvim nekim trenucima.
Neće na takve, sadistička svinja traži plašljive i submisivne, koje može da neorgraničeno maltretira i zastrašuje.

Nikad nisam udario devojku (nisam nikad bio u braku), niti mi je padalo na pamet, a i ne nameravam, ni u kom slučaju.

Fizička sila protiv partnera jedino i isključivo može da bude opravdana u slučaju da branimo svoju decu - nije zamislivo u normalnim porodicama (vezama), ali kad pročitaš neke stvari onda osetiš da bi bilo strašno šta bi prosto morao/morala da uradiš. Na primer partner alkoholisan/alkoholisana tuče dete! Ili još groznije i užasnije: nadrogiran/nadrogirana ko zna šta radi detetu! U tom slučaju ne bih mogao da garantujem za sebe, odrobijaću ako treba, ali moje dete neće biti maltretirano! Nemam dece, ali ukoliko bih uhvatio majku svoje dece da ih tuče bez razloga, ili ne daj bože npr da se iživljava nad njima, e tad bi bilo strašno!

U međusobnim odnosima/raspravama, ni slučajno! Ni u kakvim nastupima besa, a umem da podivljam da je strašno, kontrolušeš se, pobegneš negde i gotovo, prosto, sa kim živiš imaš da deliš dobro i zlo, i ni slučajno ne smeš da postupaš prema njoj/njemu onako kako se tebi ne bi svidelo da se postupa prema tebi, a ko hoće da ga tuku i maltretiraju?. Važi za oboje.

Ovako nešto je već van svake normalnosti, ko bi ovakvu jezivu grozotu mirno podneo?! Prosto da biješ pa da odrobijaš! Sadističke muževe očajne žene nekad trpe godinama i decenijama, po pravilu ih ubiju tek kad počnu da im prete da će nešto da urade deci, ili primete da su počeli da se i nad njima iživljavaju - tad ubiju i mirno čekaju rasplet na sudu. Ne daj bože nikome ovakvog užasa: ima monstruma, a neki koji možda i nisu otkriju alkohol ili drogu pa postanu monstrumi po sopstvenom izboru:

Pogledajte prilog 1352156

HOUSTON — A jury has sentenced a Texas mother convicted of mutilating her infant by cutting off his genitals to 99 years in prison.

Jurors deliberated for about two hours on Monday before sentencing 28-year-old Katherine Nadal. They chose among possible sentences ranging from probation to life in prison.

The same jury had convicted her last week of first-degree felony injury to a child.

Prosecutors asked for life in prison. Nadal's attorneys did not request any specific sentence but had asked the jury to not punish her out of hate or revenge.

Nadal's defense attorneys said the family dog, a 6- to 7-pound dachshund, attacked the infant in March 2007, but prosecutors said she was high on drugs when she mutilated her son.

Ovako nešto je jedini zamisliv razlog za onakve batine, Inače, za iživljavanje nad slabijim, a posebno iz sadističkog pobuda, za kaznu treba nasilniku minimum bar 20-30 puta po onoliko istovetnog tretmana kakav je priredio nekom drugom, čisto da bi ostali sadisti i antisocijalne siledžije imali opipljivih razloga da obuzdaju svoje izopačene nagone.
ovo je monstrum nije majka.. zene nasilnice znaju da budu nasilnije od muskaraca na primer ubiju muza sekirom na spavanju ili kao ovaj slucaj da odsece detetu genitalije ili zena ubila muiza isekla mu genitalije pa kuvala u loncu....sta reci osim strasno

U Srbiji je prvi put u istoriji bilo suđeno nekom mužu za nasilje nad ženama i decom za vreme regentstva Kraljice Natalije Obrenović, i to je kraljica lično, u svojstvu suverena preuzela slučaj kad je saznala od jedne beogradske gospođe za težak slučaj - muž notorni alkoholičar tako strašno pretukao ženu da se nije znalo da li će da preživi, a jednom detetu je slomio ruku. Onda ga beogradski sud oslobodi da ne bi išao na robiju, ali tad zaglavi kod nje lično. U novinama je pisalo da je posle slanja u policijski podrum zbog laganja pod zakletvom pred drugostepeni većem kojim je predsedavala lično kraljica bio trenutno otrežnjen i potpuno preobražen, a i uopšte nije mogao da sedi više od mesec dana - kraljica je naredila da ga ispituje žandarm koji je rastao kao siroče jer mu je pijani otac u nastupu ludog besa ubio majku.

ovo je monstrum nije majka.. zene nasilnice znaju da budu nasilnije od muskaraca na primer ubiju muza sekirom na spavanju ili kao ovaj slucaj da odsece detetu genitalije ili zena ubila muiza isekla mu genitalije pa kuvala u loncu....sta reci osim strasno
Samo u takvim situacijama je opravdano primeniti silu protov monstruma, sve ostalo je apsolutno nedopustivo - ako ne ide rastanak i gotovo.

Sve u cilju smanjenja populacije i uništavanja porodice i država:

Decu mogu da usvoje dva muškarca da bi dete bilo vaspitano kao gej i da ne bi imalo potomstvo, a žene šalju u vojsku da ginu jer žena je viđena kao glavni uzrok viška ljudi na planeti.

MENJA SE PORODIČNI ZAKON, OVE 2 STVARI VIŠE NEĆETE SMETI DA RADITE S DECOM! Ministarstvo obrazložilo novine, prioritet je jasan!​

Društvo
sanja djordjevic 04.06.2023. 11:50h
12:16h

Povodom 4. juna, Međunarodnog dana dece žrtava nasilja Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju saopštilo je da su zaštita dece i njihova bezbednost apsolutni prioritet.
Ministarstvo je u tom cilju, pored ostalog, pripremilo tekst izmena i dopuna Porodičnog zakona, o kojima će uskoro početi javna rasprava, a koje predviđaju još jaču i efikasniju zaštitu dece od nasilja.

Porodica, Dete, Razgovor
foto: Shutterstock
- Jedna od predloženih izmena se odnosi na uvođenje zabrane fizičkog kažnjavanja dece u čuvanju i vaspitanju. Prema Strategiji za prevenciju i zaštitu dece od nasilja za period od 2020. do 2023. godine i Opštem protokolu za zaštitu od nasilja iz 2022. godine, telesno kažnjavanje deteta kao vaspitno sredstvo predstavlja jedan od oblika fizičkog nasilja nad detetom - navedeno je u saopštenju u kome se ističe i druga zakonska novina:
- Predloženo je i ukidanje mogućnosti da sud daje dozvolu za sklapanje dečijih brakova, koji su, prema Strategiji za prevenciju i zaštitu dece od nasilja i Opštem protokolu za zaštitu dece od nasilja, oblici nasilja nad decom.
Dodaju da se novim izmenama predlaže i uvođenje novih oblika nasilja u porodici, koji uključuju decu.
Podsećaju da je Vlada Srbije u prethodnom periodu posvećeno radila na daljem razvoju platforme "Čuvam te", što je, kako ocenjuju, još jedan pokazatelj da država čini sve da suzbije i prevenira nasilje, da ima nultu toleranciju na sve oblike nasilja i da deci i mladima želi da bude snažna podrška i oslonac, kako da nasilje prepoznaju, kako da reaguju i imaju poverenje u institucije.
- Jedini način kako možemo da postignemo ovaj cilj je multisektorski pristup, koji uključuje sve nadležne državne organe i njihovu još efikasniju reakciju na pojave nasilja. Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju daće i u narednom periodu snažnu podršku razvoju ove platforme, čiji je cilj zaštita od zlostavljanja, zanemarivanja, nasilja i eksploatacije dece - saopštilo je ministartvo.
Napominju i da je Vlada Srbije nakon tragedija u školi "Vladislav Ribnikar" i u Mladenovcu osnovala i Savet za sprečavanje vršnjačkog nasilja, koji će u narednom periodu rad usmeriti ka još efikasnijoj prevenciji, edukaciji i sprečavanju vršnjačkog nasilja.
Kurir.rs

Кад ово усвоје, да се родитељи договоре и редовно доводе клинце испред Скупштине да је мало изгађају јајима, мало запишке и ишарају кредом по зидовима, а онда каменчићима почну цртати по вратима и хаубама кола паркираних на скупштинском паркингу... Играју се дјеца, шта ћеш, имају на то пуно право. :mrgreen:

Niko mene ne može napraviti nasilnikom ako ja to nisam.
Hajde....ej, ja sam bio u vojsci....i to spec jedinice....tvoja recenica je smesna, 6 nedelja i spreman si da ubijas koga ti pokazem.....totalno nebitno da li su odrasli ljudi zene ili deca....
Tacno je da postoje ljudi koji nece da ubiju na neki nacin....ali za to moras da budes mag nad magovima, tj prosecan mlad covek do 26 godina to ne moze da postane jer mu fali iskustva i sigurnosti..

Usput zene vole kad muskarci zavrse vojsku....a ne budu meksi posle vojske, nikako..

Postoje psiholoski profili izuzetne stabilnosti....ali ih je malo , to je retkost, jedan na 100 000 sigurno , mozda i redje....1 u pet generacija , mozda i redje...

Hajde....ej, ja sam bio u vojsci....i to spec jedinice....tvoja recenica je smesna, 6 nedelja i spreman si da ubijas koga ti pokazem.....totalno nebitno da li su odrasli ljudi zene ili deca....
Tacno je da postoje ljudi koji nece da ubiju na neki nacin....ali za to moras da budes mag nad magovima, tj prosecan mlad covek do 26 godina to ne moze da postane jer mu fali iskustva i sigurnosti..

Usput zene vole kad muskarci zavrse vojsku....a ne budu meksi posle vojske, nikako..

Postoje psiholoski profili izuzetne stabilnosti....ali ih je malo , to je retkost, jedan na 100 000 sigurno , mozda i redje....1 u pet generacija , mozda i redje...
Zašto je moja rečenica smiješna ako nikad ne bi bio nasilan prema ženi? Kakve veze imaju oni koji su u specijalnim jedinicama i znaju zašto su tu sa nasilnicima koji biju ženu koja je sa njima?

Zašto je moja rečenica smiješna ako nikad ne bi bio nasilan prema ženi? Kakve veze imaju oni koji su u specijalnim jedinicama i znaju zašto su tu sa nasilnicima koji biju ženu koja je sa njima?
Pa smesan je deo da ako nisi nasilan da nece postati....
prvo alkohol, npr, drugo stalno maltretiranje, trece strah....ajd strah mislis da ne moze da izazove nasilje nad zenom....emotivno ucenjivanje je mocan alat....bio spec ili ne bio spec..

Uradicu ovo ako ne uradis ovo....prevaricu te ako ne operes sudje...npr...
Zatim ponizavanje...vidis nikakav si , ne vredis nista....sve kilav...
Toga npr nema u spec jedinicama, nece te niko oblikovati umanjenjem vrednosti ali hoce ponizavanjem da te profilisu...
Nije sija nego vrat...na neki nacin....

Ako ti nadju tacku , onda se svo emotivno ucenjivanje prebacuje preko te tacke...npr volis majku....onda se ubacuju reci , kilav si , to te majka takvog napravila, i slicno..a ona sama ko zna koliko muskaraca prebacila preko sebe...

Danas ne kazu ja te vredjam nego ja iznosim svoje misljenje, a ti si mekan pa te to vredja...

Pa smesan je deo da ako nisi nasilan da nece postati....
prvo alkohol, npr, drugo stalno maltretiranje, trece strah....ajd strah mislis da ne moze da izazove nasilje nad zenom....emotivno ucenjivanje je mocan alat....bio spec ili ne bio spec..

Uradicu ovo ako ne uradis ovo....prevaricu te ako ne operes sudje...npr...
Zatim ponizavanje...vidis nikakav si , ne vredis nista....sve kilav...
Toga npr nema u spec jedinicama, nece te niko oblikovati umanjenjem vrednosti ali hoce ponizavanjem da te profilisu...
Nije sija nego vrat...na neki nacin....

Ako ti nadju tacku , onda se svo emotivno ucenjivanje prebacuje preko te tacke...npr volis majku....onda se ubacuju reci , kilav si , to te majka takvog napravila, i slicno..a ona sama ko zna koliko muskaraca prebacila preko sebe...

Danas ne kazu ja te vredjam nego ja iznosim svoje misljenje, a ti si mekan pa te to vredja...
Sve to što si naveo ne može biti razlog da budem nasilan niti nekoga opravdati nešto poput alkohola ili to što će me prevariti. Jednostavno to ne prolazi, nasilnici se rađaju i to postaju zato što su u glavi veoma siromašni. Njihova su viđenja kratkovida. To su u biti kukavice jer mogu udariti na nekoga ko im ne može uzvratiti.

Sve to što si naveo ne može biti razlog da budem nasilan niti nekoga opravdati nešto poput alkohola ili to što će me prevariti. Jednostavno to ne prolazi, nasilnici se rađaju i to postaju zato što su u glavi veoma siromašni. Njihova su viđenja kratkovida. To su u biti kukavice jer mogu udariti na nekoga ko im ne može uzvratiti.
Cekaj dok dobijes decu pa npr zena u razvodu koristi decu da te omalovazava ili da preti preko dece.....ima tu milion caka, ja sam se nagledao ljudi koji misle da su jaki psihicki, ali su jaki samo u uverenju.....to nije ni priblizno isto...Ako postoji tacka da ti je do necega stalo , postoji i tacka gde se trzalicom moze dovesti do nasilnosti....kod vecine..

Da se razumemo , moj stav je suprotan, a to je da se skoro uvek moze i zaobici nasilje....ne znam zasto sam napisao skoro uvek, ne moze jedino ako je vec krenulo , ti momenti vec zapocetog nasilja su druga prica...
Tako da nasuprot tezi relativizacije ja ne zastupam teoriju da smo svi mi nasilnici, nego drugo nesto...da smo svi potencijalno i nasilnici i potencijalno oni koji mogu izbeci svako nasilje..
Ali je nekad bas vestina izbeci nasilje....bas velika vestina...

Back