felne za renault scenic

popkeeee

Aktivan član
Poruka
1.697
izvinjavam se sto ovako trazim,i sto postavljam ovde oglase,ali ne mogu da nadjem najnormalnije celicne felne za renault scenic sa sledecim kriteruijumima:
rupe 4x100
15 coli sirina 6 inci
centralna rupa 60,1mm...
treba mi zbog mrtvog zakona za mrtve zimse gume,jer sa ovim sportskim felnama su gume prevse skupe....
hvala unapred!

U tom slucaju - ja sam pravi covek za kombinat :D

Felne za Renoa se generalno tesko nalaze i dosta su skupe - jesenas sam trazio 13" za Twinga i bile su 20e komad. Naci te 15" je skoro nemoguce, jer je Laguna, a mislim i Safrane, isla samo sa 14".

Ono sto ti preporucujem, a sto sam sredio i jednom drugaru za Lagunu, jeste da uzmes 15" sa Vectre. Sa razbusivanjem srednje rupe sve 4 felne izadju 50 evra.

uh,imao sam srecu :D
nasao sam gume 50e komad za ove moje felne...16ice ali su sire od obicnih...ne razumem se,ali su sire,tako je rekao lik neki,jer su sportske...ma Boga pitaj :D i dao mi par za 100e polovne alu tako dobre da su bolje od letnjih :D
inace hvala na odgovoru :)
ako nekom zatreba broj,javite se :) inace zivim na relaciji BG-NS...pozz :)

:dontunderstand:
Ti si ustvari kupio dve alu felne sa gumama?
Jeftinije bi te kostalo da si kupio dve nove zimske gume i namontirao ih na postojece alu felne.
Ovo stoji pod uslovom da si kupio ono sto sam naveo jer sad ce ti napred biti i drugacije felne a i sire.Na sta ce to liciti?:think:

Evo ti telefon a nalazi se na raskrsnici sa semaforom kad krenes od Novog Sada ka Šapcu iza Rume.Ko je isao tim putem zna o cemu pricam.022-430-544
Mada kad ih nazoves oni uvek kazu da ima dobrih guma mada i ne mora da bude tako.Bitno je da se uleti u frišku robu jer se najbolje uvek prvo proda.

Felne prodaje jedan moj drugar i mislim da ih daje od 40 do 60 eura za komplet.Polovne su i nemojte ocekivati da su kao nove za te pare.
Te kao nove ja imam npr za Focusa i nedam ih ispod 80 eura.
Ono sto je sigurno je da treba sto vise izbegavati voznju po ovom snegu jer divljaka imam da ne poverujes .Mene danas zamalo nije otkinuo jedan sa Lagunom koji je mislio da ce da zakoci kao po suvom.

Back