A
Anpasan
Gost
Lažna matematika? Šta je 5000 a šta 1200 košta? I gde da nabavim pozadinsko za Hisense kršomi?Posle tih 5 godina zameniš pozadinsko za još 5.000 din ili sam ako nisi smotan 1200 dinara te sve košta.
Lažna matematika? Šta je 5000 a šta 1200 košta? I gde da nabavim pozadinsko za Hisense kršomi?Posle tih 5 godina zameniš pozadinsko za još 5.000 din ili sam ako nisi smotan 1200 dinara te sve košta.
Prc milojko opet ti kršomi spameru stari raspaliМа то је лажни терен и лажна трава!
Konkretno za ovaj foks u bg elektroniku dva štapa nova sa led diodama koštaju 1200 dinara. U servisu je zamena oko 5000 dinLažna matematika? Šta je 5000 a šta 1200 košta? I gde da nabavim pozadinsko za Hisense kršomi?
Aha, dobro.🤞 Da vidim imali sta za Hisense tamo.Konkretno za ovaj foks u bg elektroniku dva štapa nova sa led diodama koštaju 1200 dinara. U servisu je zamena oko 5000 din
Умеш ли ти ишта да напишеш а да не кукаш и не пљујеш?Prc milojko opet ti kršomi spameru stari raspali![]()
Konkretno za ovaj foks u bg elektroniku dva štapa nova sa led diodama koštaju 1200 dinara. U servisu je zamena oko 5000 din
Ei Niš 26 godina, 3X niskonaponski osigurač od par dinara i 2X kaskada kad je ispuštao dušu proletersku.ma 2 i po godine tv...mislim sta ocekivati vise..to svaki dan moze da pregori..elektronika..
Ja da mogu da vidimo da Ajfon kosta realno 250 300 evra da ga svako sebi kupi. Da vidimo komentare da li vredi za te pare. To bi bilo hit.iPhone 14 - телефон кад се склопи кошта 250€, телефон код нас по "регуларној" цени 1200€![]()
Ne znam kako danas racunaju te telefone, ali sve sto Apple prodaje je zestoko nabiflana cena...iPhone 14 - телефон кад се склопи кошта 250€, телефон код нас по "регуларној" цени 1200€![]()
kad sam kupovo televizor, odem do magacina , tip uzeo moj racun i krenuo na levu stranu magacina a onda jos jednom pogledo racun i okrenuo na desno uz opasku "a, ovo je sa dodatnim osiguranjem"................ma 2 i po godine tv...mislim sta ocekivati vise..to svaki dan moze da pregori..elektronika..
Pokojni LG. 😁Ja pre 12 godina kupio nov 24" lg monitor za komp. Posle 3-4 godine crče. Odem ja u mikroprinc i kupim elektrolite napajanja 40 dinara i sam zamenim. Evo i dan danas radi. Dakle lg je ugradio neku najcrnju mizeriju.
Tu vidiš koliko poštuju kupca i korisnika.