Fejsbuk prijatelji

vissnja

Početnik
Poruka
11
Naše druženje na fejsbuku počelo je sasvim obično. Poslao mi je zahtev za prijateljstvo, i ja sam ga prihvatila bez mnogo razmišljanja. Obično nisam prihvatala poziv od nepoznatih, ali imali smo nekoliko zajedničkih prijatelja i što je bilo još važnije, zahtev je stigao preko neke igrice koju sam tad iz dosade igrala. Trebalo mi je što više prijatelja u toj igrici, tako da sam ga sa zadovoljstvom prihvatila među svoje prijatelje.

U početku nisam obraćala pažnju na njega. Redovno je igrao igricu, kao i ja, svakog dana smo razmenjivali glupave poklone koji su tamo bili važni, i to mi je bilo dovoljno da budem zadovoljna sa njim kao prijateljem.

A onda je počeo da mi šalje poklone na zid. Kao, iz zahvalnosti za nešto iz igre i te fore. Slao je neke slikice iz raznih aplikacija, cveće, mačke i ’’dobro jutro/dan/veče’’ animacije. To je potrajalo nekih desetak dana, a onda sam shvatila da se stvarno primio i da to nema veze sa igrom koju smo zajedno igrali.

Tad sam po prvi put pogledala njegov zid. Imao je profilnu sliku nekog muškarca u farmerkama, golog do pojasa. Slika je bila crno-bela, na njoj se video mišićav ali ne nabildovan muškarac. Jedna ruka mu je bila podignuta, dlanom je prolazio kroz kosu dok mu je biceps pucao od zategnutosti. Na stomaku su se lepo videle mišićave pločice, presijavale su se od znoja, kao i čitav njegov torzo. Bila sam ubeđena da je slika lažna, toliko je bila savršena.

Zbog toga me je njegov zid iznenadio. Između spotova i linkova koje je šerovao, povremeno bi stavio i neku svoju fotografiju. Tako sam videla da je slika sa profila stvarno njegova. Neke slike koje je delio bile su još i bolje od nje. Svaka ta slika je imala gomilu lajkova, njegovim brojnim prijateljicama su se očigledno sviđale. Osećala sam kako nešto podrhtava u meni dok sam gledala slike. Nije to bilo samo uzbuđenje zbog toga što sam se svidela nepoznatom zgodnom mladiću. Bilo je to i od nepoznanice – zbog čega se uopšte naložio na mene? Imao je brdo lepih obožavateljki, činilo mi se da je mogao da bira.

Kad sam pregledala sve slike, već sam bila odlučila. Duboko sam udahnula i mogla sam da se zakunem da sam odnekud čula glas – ’’Nadam se da znaš šta radiš’’. Obrisala sam sve njegove javne poruke postavljene na moj zid, a onda mu poslala privatnu poruku, ćutljivu, sa samo slikom jedne crvene ruže.

Za razliku od njega, nisam bila sama. Bila sam udata, već nekoliko godina, i te večeri sam legla pored muža. Već dugo vremena mi se činilo da to nije pravi brak. On je živeo u Americi, i trebala mu je devojka iz Srbije, da bi ugodio roditeljima koji nisu želeli strankinju za snajku. Meni je, realno, trebao neko ko će da mi pruži udoban život van Srbije. Moj muž je lepo izgledao, ne bih baš pristala da budem sa bilo kim. Skoro da sam bila zaljubljena u vreme kad me je zaprosio. Ali njemu je izgleda bilo svejedno ko mu je žena. Ponekad pomislim kako je on gej, i da mu nije trebala Srpkinja, nego bilo koja žena da bi maskirao svoja prava interesovanja. Ne pamtim kad smo poslednji put u krevetu radili bilo šta drugo osim spavanja. Zbog toga nisam osećala kajanje što sam pisala svom fejsbuk prijatelju.

Odgovorio je odmah sutradan. Izgledalo je da mu je drago što sam mu pisala, i odmah smo počeli da se aktivno dopisujemo. Saznala sam da živi u Nemačkoj, da je iz jednog malog grada u Srbiji, i da nije u vezi. Bilo mi je čudno da je neko ko tako izgleda sam, ali mi je objasnio da zbog posla nema vremena da izlazi, a i da nema želju da se druži sa našim ljudima tamo. Imali smo nekoliko zajedničkih interesovanja, i oni su nam pomogli da ubrzo dođemo do teme koja nas je oboje interesovala, do erotike. Nismo imali dovoljno seksa u životu, pa mi je nekako bilo i normalno da se dohvatimo te teme.

Vrlo brzo smo postali jako bliski. Ne sećam se da sam ikad ranije prema nekome bila toliko otvorena. Doživljavala sam ga kao najboljeg prijatelja, ili prijateljicu, kome sam mogla baš sve da kažem. Znao je šta najviše volim u krevetu, koje su mi omiljene poze, kakve muškarce volim, šta mislim o obrezanim i neobrezanim... Baš sve. I on je prema meni bio otvoren. Znala sam sve o njegovom seksualnom životu, iako realno nisam znala ništa o njemu. Otvoreno mi je pisao o svojim iskustvima sa devojkama, i prepričavao ih je tako dobro da su mi ličile na erotske priče. Svaki put kad bih dobila novu takvu priču, znala sam da ću od čitanja ovlažiti.

Jednom mi je pisao svoje iskustvo sa dve devojke koje je doveo u stan. Poruka mi je stigla kasno uveče, kad sam već bila legla. Neodlučno sam gledala u telefon, pitajući se da li je pametno da otvaram poruku. Moj muž je već spavao pored mene, i svetlo u sobi bilo je ugašeno. Otvorila sam poruku i počela da čitam. Nisam stigla ni do polovine, a moj dlan je već bio u vlažnim gaćicama. Deset minuta kasnije, stiskala sam kolena i grizla usnu dok sam u tišini svršavala pored muža.

Ložio me je moj prijatelj sa fejsbuka, a bila sam sigurna da se i on loži na mene. Nadala sam se da je i on drkao maštajući o meni, pomisao na to mi je prijala. Ali sve to mi je bilo potpuno bezazleno. Zbog toga smo i bili otvoreni jedno prema drugome, zato što smo znali da se nikad nećemo videti. Znao je da sam u braku i da planiranje susreta i prevara nisu dolazili u obzir. Za slučajni susret nije postojala nikakva šansa. Ne samo što živimo na dva različita kontinenta, nego čak ni u Srbiji ne živimo u istim gradovima, čak ni u istom delu Srbije. Zbog toga smo mogli da se opustimo na fejsbuku.

Onda je došlo vreme za posetu rodnom kraju. Najavila sam prijatelju da putujem kući sa mužem i nekako smo oboje podrazumevali da ćemo napraviti pauzu u onlajn druženju dok se ne vratim. Muž i ja živeli smo u istom gradu, tako smo se i upoznali. Posetili smo rodbinu, videla sam roditelje, družila se sa prijateljima... Pravila sam dosta fotografije sa tih susreta i redovno ih kačila na svoj zid. Moj prijatelj ih je uredno lajkovao, svaku od njih. Valjda se plašio da ga ne zaboravim, pa je mislio da će me tako podsetiti na sebe. Nisam ga zaboravila. I samu sebe sam začudila, ali hvatala sam sebe kako se pred susrete sa drugaricama oblačim za njega. Znala sam da ćemo se slikati, i znala da će on te slike videti. Nisam želela da on mene zaboravi.

Nakon desetak dana, krenuli smo na planirani put u Beograd. Muž je imao prijatelje tamo, a ja još neku rodbinu. Bila je to dobra prilika da ih vidim a i znala sam da ću imati dosta vremena za šetnju gradom. Prvo smo otišli do nekog lepog restorana u blizini Slavije. Tamo smo pozvali sve koje smo poznavali, mislili smo da svi tako započnemo zajedničko druženje od nekoliko dana.

Restoran je bio tih, i skoro prazan. Svi ostali gosti sedeli su napolju. Došli smo prvi i ljubazni konobari su spojili nekoliko stolova za naše društvo. Gosti su počeli da pristižu, upoznala sam njegove prijatelje, a on moju rodbinu, i vrlo brzo smo sedeli u velikom, glasnom i veselom društvu. Napravila sam i nekoliko fotografija, stavila ih na fejs i tagovala restoran.

A onda sam se sledila od iznenađenja. Videla sam kako on, moj prijatelj sa fesbuka, mirno ulazi u restoran. Mogla sam da čujem kako mi srce ubrzano lupa. Njega nikako nisam očekivala. Nisam znala otkud je on tu, zašto je došao i šta hoće. Pitala sam se da li je on uopšte registrovao da sam udata? Smirila sam se malo kad sam videla da ne obraća pažnju na nas. Preleteo je pogledom preko mene, na trenutak mi se skoro neprimetno nasmešio, a onda je mirno seo za sto u blizini našeg. Izgledao je kao da mu je situacija jasna. Ali i dalje mi nije bilo jasno otkud on tu, i zbog čega je došao.

Pogledala sam oko sebe. Niko nije primetio ni njega, ni moju zbunjenost i uzbuđenost. Svi su se i dalje smejali i mirno pričali, nesvesni onoga što se dešava sa mnom. Mogla sam da osetim kako mi otkucaji srca dolaze u normalu, ali ubrzo sam mogla da osetim drugu vrstu uzbuđenosti. Sama pomisao da je on tu, za susednim stolom, činila je da osetim blagu vrtoglavicu. Nekoliko puta sam preletela pogledom preko njega, i zaključila da uživo izgleda još bolje nego na slikama. Sedeo je u majci sa kratkim rukavima i činilo se preuska za njegove bicepse i torzo. Izgledao je smireno i opušteno, a opet mi se nekako činilo da nategnut i spreman da svakog trenutka skoči na mene. I opet pitanje u glavi – zbog čega i otkud on ovde?

Dok sam se pretvarala da slušam priču za stolom, trgnuo me je zvuk pristigle poruke. Uzela sam mobilni sa stola i pročitala – ’’Lepo izgledaš’’.

Znala sam od koga je. Malo sam pocrvenela od tih reči. Podigla sam glavu, nasmešila se za njega, a onda preletela pogledom preko stola, usput pogledavši i njega. Nadala sam se da će to shvatiti kao osmeh zahvalnosti. Želela sam da mu uzvratim kompliment, ali moj muž je sedeo pored mene, i nisam se usuđivala. Nervozno sam lupkala nogom ispod stola, pitajući se šta je sledeće. Nakon nekoliko minuta, nova poruka. Uzela sam mobilni i uspravila se u stolici, skrivajući ekran od muža. Trgnula sam se kad sam videla reči – ’’Digao mi se *****’’.

To nije bilo neuobičajeno u našoj prepisci. Odavno smo ’’prešli na ti’’ i takve reči smo svakodnevno koristili. Ali dosad smo to radili dok smo bili hiljadama kilometara daleko. Nije mi smetalo ako bi mu se digao ***** na neku moju sliku, dok je ležao u krevetu negde u Nemačkoj. I nisu mi smetale priče o tome šta je sa tim kurcem radio drugim devojkama. Ali sad je bio tu, sedeo je nekoliko metara ispred mene, i odjednom sam postala svesna da je ***** u mojoj blizini, dignut zbog mene i spreman za mene.

Ponovo sam se pretvarala da slušam priču za stolom, ali ništa nisam čula. Nisam smela ni da pogledam u njegovom pravcu, nisam znala kako bi protumačio moj pogled. Mobilni mi je i dalje bio u ruci kad je stigla nova poruka. Sačekala sam nekoliko trenutaka, a onda duboku udahnula i pročitala njegove reči – ’’Hoću da te *****’’
 
Oči su mi same poletele ka njemu, nisam izdržala. Nasmešio mi se. I dalje je delovao smireno, ali je izgledao kao da se trudi da sakrije napaljenost. Prsti su mi sami krenuli po ekranu, otkucala sam samo – ’’Kako?’’. Nije više ni bilo pitanje da li hoću, naravno da sam jako htela, samo mi nije bilo jasno kako, kako je uopšte zamislio da tako bane iz Nemačke i da očekuje da me tek tako tuca.

Odgovor je odmah stigao, izgleda da je njemu sve delovalo jednostavnije. Napisao je samo ’’Idi u wc’’. Naravno, wc. Razmenjivali smo naša maštanja o tucanju u toaletu, oboje to nismo radili a oboje smo to želeli. Pretpostavljao je da je to najlakše, i da to ne mogu da odbijem. Duboko sam uzdahnula. Sama pomisao na to da bi mogao da me tuca u wc-u me je dodatno uzbudila, ali nisam mogla sebe da nateram da ustanem. Nekako mi je sve bilo prebrzo. Kad sam ulazila u restoran, nisam očekivala ni da ga vidim, a kamoli da se tucam sa njim. A osim toga, sedela sam pored muža. Bilo je glupo da tek tako ustanem od njega da bih se pojebala u toaletu.

I dalje sam se pretvarala da je sve u redu sa mnom. Ali moje gaćice su već bile potpuno vlažne i imala sam utisak da sam crvena u licu. Osećala sam kako mi uzbuđenje raste i nisam znala koliko dugo ću još moći to da krijem. Tek nekoliko minuta je prošlo kad sam shvatila da nema svrhe da lažem sebe. Želela sam da se tucam i bilo je bolje da to i uradim, pre nego što neko primeti da se nešto dešava sa mnom.

Pogledala sam oko sebe i kad sam se uverila da niko ne obraća pažnju na mene, polako sam ustala. Nisam želela da neka od mojih rođaka predloži da krene sa mnom. Zbog toga sam se ćutke brzo okrenula i pošla ka dnu restorana. Psovala sam sebe što sam obukla visoke štikle. Imala sam utisak da ću pasti dok sam hodala. Kolena su mi klecala i činilo mi se kao da sam na nekom brodu.

Čim sam ušla u wc prišla sam ogledalima i naslonila se na umivaonik. Zagledala sam se u svoj odraz. Moglo je lako da se vidi koliko sam napaljena. Da je bilo ko za stolom obratio pažnju na mene, mogao je to da primeti. Duboko sam disala, lice i vrat su mi pocrveneli i koža mi je nekako sijala. Da su bradavice mogle da se provide, svako bi mogao da vidi koliko su očvrsnule. Tek tada sam shvatila koliko sam verovatno bila lep prizor za svog prijatelja. Nosila sam usku belu suknju, beli blejzer ispod koga sam imala samo tanki crni korset. On se jedva primećivao, ispod dubokog izreza na blejzeru koji je otkrivao moje poprsje. Njegova jedina svrha bila je da podigne sise da bi izgledale što bolje. Da, mogla sam da vidim zbog čega mu se digao.

Trgnula sam se kad sam začula zvuk otvaranja vrata. Činilo mi se da sam prestala da dišem kad sam u ogledalu videla da je ušao. Odjednom sam postala svesna da ga ja uopšte ne poznajem, da ga nikad ranije nisam videla i da sad treba da se tucam sa njim u wc-u. Okrenula sam se i naslonila na umivaonik. Gledala sam ga dok je prilazio. Nije ništa rekao, nije se ni nasmešio. Samo me je gledao pravo u oči. Poželela sam da mu pružim ruku, da nešto kažem, da se zvanično upoznamo i barem nešto popričamo.

Ali naše fejsbuk upoznavanje bilo je drugačije. Samo mi je prišao, obuhvatio rukom oko struka i strasno me poljubio. Zavrtelo mi se u glavi od tog poljupca. Istog trenutka zaboravila sam na svu nelagodu oko našeg susreta, bilo mi je i drago što nismo pričali. Osetila sam kako mi rukom zadiže suknju, a onda me je okrenuo ka ogledalu. Naravno, znao je šta volim. Nagnula sam se još više napred dok sam osećala kako mi rukom sklanja vlažne gaćice u stranu. Pogledala sam ga u ogledalu dok je otkopčavao svoj šlic. Izgledao je napaljen kao i ja, disao je brzo dok je gledao u moje dupe.

Osetila sam njegov glavić između usmina i odmah zatim počeo je da ulazi. Zatvorila sam oči. Bio je tvrd i debeo, toliko da me je skoro bolelo. Činilo mi se da njegov ***** nema kraja, da je minutima ulazio u mene. Ćutke sam stenjala i savila glavu još više. Nisam znala da li mu je stvarno toliko veliki ili se previše dugo nisam tucala. Onda sam konačno osetila njegova bedra na sebi. Otvorila sam oči i pokušala da uživam u tolikom ***** u sebi. Sačekao je nekoliko trenutaka, a onda je počeo da me ****.

Slušala sam sebe kako glasno stenjem od uživanja. Njegov debeli veliki ***** me je boleo, ali je uživanje bilo veće od bola. Osećala sam stisak njegovih dlanova na kukovima, čvrsto me je stezao dok se nabijao u mene. Dugačak lančić koji je visio sa mog vrata, udarao je o ivice umivaonika, i čitava prostorija odzvanjala je od toga. Slušala sam taj zvuk, i tek tad postala svesna da bi neko svakog trenutka mogao da uđe. Moj plan je bio da odemo do neke od kabina. Nisam očekivala da ovako brzo počnemo.

Razmišljala sam kako da mu to sad kažem. I dalje sam bila savijena ispred njega, i uživala u njegovom ***** u sebi, ali sam znala da je bolje da to nekako prekinem. A onda sam osetila njegove prste u kosi. Zgrabio me je i podigao gore dok se i dalje nabijao u mene. Tek tad sam videla da je skinuo majcu. Njegov mišićavi torzo presijavao se od znoja. Gledao me je poluotvorenih očiju i glasno dahtao. Jednom rukom me je zgrabio za sisu dok me je i dalje čvrsto držao za kosu. Zaboravila sam na ideju da odemo do kabine. U tom trenutku bilo mi je potpuno svejedno da li će neka moja prijateljica ili rođaka ući unutra. Uživanje me je potpuno obuzelo i prekinulo svako razmišljanje.

Moj prijatelj me je ***** sve brže. Zavukao je dlan ispod mog blejzera i snažno mi gnječio sisu. Stenjali smo sve glasnije. Mogla sam da osetim kako sam sve bliže orgazmu, svako pomeranje njegovog ***** vodio me je sve bliže tome. Gledala sam nas u ogledalu i uživala u tom osećaju laganog penjanja. A onda je počelo. Zatresla sam se i na kratko zatvorila oči. Osećala sam kako talasi uzbuđenja prolaze mojim telom. Stenjala sam glasno dok je on sve brže nabijao ***** u mene. Činilo mi se da je drhtanje trajalo satima, svršavala sam snažno i dugo.

Pogledala sam ga i videla da je i on blizu svršavanja. Brzo sam se nagnula napred i izvukla ***** iz sebe. Kleknula sam ispred njega. Želela sam da ga osetim. Nije bilo vremena za čekanje. Skinula sam kondom na brzinu, stavila ga u usta i dlanom mu brzo drkala. Zatvorila sam oči kad sam osetila spermu u sebi. Topla sperma mi je punila usta i ja sam je spremno gutala. Želela sam da osetim to, i znala sam da je to ono što on voli.

Kad je završio, polizala sam mu glavić još jednom a onda ga izvadila iz usta. Tek tad sam imala vremena da ga pogledam. Bila sam u pravu. Bio je to stvarno veliki *****. Veliki, debeo, još uvek nabreknut i prošaran sitnim venama koje su pulsirale u mom dlanu. Nekoliko trenutaka sam ga zadivljeno posmatrala, a onda sam ga poljubila i polako ustala.

Bio je to prvi put da smo stajali jedno ispred drugoga, nakon nekoliko meseci priče na fejsbuku. Nasmešili smo se jedno drugome. Pružila sam mu ruku i rekla svoje ime. On je prihvatio i tako smo se zvanično upoznali. Sve bi ličilo na normalan fejsbuk susret, da nisam stajala zadignute suknje, a on spuštenih pantalona iznad kojih je visio njegov dugi *****. Posmatali smo se nekoliko trenutaka, a onda je on raširio ruke. Prihvatila sam njegov zagrljaj, i meni je on trebao.

Obukli smo se na brzinu, on je vratio ***** u pantalone, a ja sam spustila suknju, ispravila blejzer i popravila frizuru. Ćutke smo krenuli napolje. Na vratima sam osetila kako me je uhvatio za članak ruke. Okrenula sam glavu ka njemu. Izgledalo je kao da okleva pre nego što je progovorio.

’’Hoću da te *****’’

To je bilo prvo što mi je rekao, prvi put da sam čula njegov glas. Bio je to pravi muški, napaljeni glas. Uzdrhtala sam od tih reči.

’’Zar se nismo već... malopre?’’

Uzeo mi je dlan u povukao ga ka sebi. Otkopčao je šlic i stavio mi ga u ruku. Već je ponovo bio sasvim tvrd, nabreknut i spreman da uđe u mene. Koliko god da sam ga želela, naterala sam sebe da odmahnem glavom. Okrenula sam se ka vratima.

’’Moramo napolje, mogao bi neko da naiđe’’

Bilo mi je skoro žao kad sam čula kako je uzdahnuo. Ali nisam smela da toliko dugo budem odsutna. Otvorio je vrata i izašli smo napolje. Ostavila sam ga iza sebe u hodniku dok sam se polako vraćala u salu.

Nije izgledalo kao da sam nekome nedostajala. Društvo je i dalje bilo veselo. Pažljivo sam sela na svoje mesto, nadajući se da niko neće obratiti pažnju na mene. Sve je izgledalo potpuno isto, a ipak, sve je bilo drugačije. Bila sam daleko opuštenija nego ranije, glasno sam se smejala i ponovo sam učestvovala u razgovoru. U sebi sam još nosila pamćenje na veliki ***** koji je do nedavno bio duboko u meni. Na jeziku još uvek osećala ukus njegove sperme, koju namerno nisam htela da isperem sokom koji je stajao ispred mene.

I moj muž se nekako promenio. Bio je pripit, ali to je bilo očekivano. Ono što nisam očekivala je da mi stavi ruku na koleno. Odavno me nije ni dodirnuo. I dalje je razgovarao sa prijateljima, ali znala sam da mu je pažnja usmerena ka meni. Njegov dlan je polako šetao preko mojih butina. Da ga nisam poznavala, rekla bih da je napaljen. Nisam znala šta je hteo s tim, ali nisam obraćala pažnju na dodire. Pričala sam sa prijateljicama i rođakama, sve dok me nije prekinuo njegov glas. Nagnuo se ka meni i pogledao me.

’’Kako si, mala?’’

’’Super. Kako si ti?’’

Samo me je gledao svojim pripitim očima. Kad je ponovo progovorio, zvučao je napaljeno.

’’Hoćemo da odemo do hotela?’’

’’Ma jok, rano je još’’

’’Mislio sam’’, ruka mu je ušla ispod moje suknje, ’’Možda bismo mogli da se družimo ti i ja... Odavno nismo’’

Trgnula sam se od tih reči. To je bilo poslednje što sam očekivala od njega. Pitala sam se da li je moguće da je nekako nesvesno osetio da sam bila sa drugim muškarcem, da sam se malopre tucala? Da li je moguće da se zbog toga napalio?

Odmahnula sam glavom.

’’Ne ide mi se još’’
 
Nisam znala šta drugo da kažem. Klimnuo je glavom. Nije bio neraspoložen, znao je da me svejedno tucati kasnije. Okrenuo je glavu od mene ponovo ka prijateljima, sklonio dlan sa moje butine i uhvatio me za ruku. Privukao je moj dlan svom međunožju i naslonio ga preko svog *****. Osetila sam kako mu se digao, što se odavno nije desilo u mom prisustvu. Uzbudilo me je to, bilo mi je drago što se napalio. Čim sam osetila tvrdi ***** pod prstima, instinktivno sam podigla pogled ka svom prijatelju. Nekoliko trenutaka smo se posmatrali u oči, dovoljno da oboje osetimo koliko smo napaljeni.

Ponovo mi je bilo nelagodno u društvu, ona opuštenost posle jebanja je nestala. Osetila sam kako sam ponovo uzbuđena i spremna da ga ponovo primim. Dok sam razmišljala kako bih mogla da se ponovo pojebem sa svojim fejsbuk prijateljem, odsutno sam rukom prelazila preko muževljevog *****. On je to izgleda protumačio drugačije. Ponovo se okrenuo ka meni.

’’Oćeš da odemo do wc-a? Ne moramo da čekamo na hotel’’

Nisam ništa odgovorila. Nisam znala šta bih mu rekla. Znala sam da su dva ***** dignuta u blizini, i oba su čekala da uđu u mene. Ako ustanem sa stolice, znala sam da će i muž i prijatelj krenuti za mnom. Možda bi se i sudarili na vratima. Pogledala sam čašu sa tekilom koja je stajala ispred mog muža. Uzela sam je i naiskap popila. Nasmešio se kad je to video.

’’Javi kad budeš bila spremna’’

Ponovo se okrenuo svom društvu. Dok sam osećala kako me tekila polako udara u glavu, shvatila sam da ću, ako želim da se ***** sa prijateljem, morati da se ***** i sa mužem. Dlan mi je i dalje bio na njegovom *****. Prešla sam nekoliko puta preko njega i on se okrenuo. Pogledala sam ga u oči.

’’Jel imaš kondom?’’

Nadala sam se da neću morati da mu objašnjavam da dugo nismo zajedno, i da nisam imala pojma da li je za to vreme bio sa još nekom. Ali, nije bilo potrebe za tim. Razumeo me je, ili ga nije bilo briga. Malo je razmislio, a onda se okrenuo ka prijatelju koji je sedeo pored njega. Pričao mu je nešto, i kad me je njegov drugar pogledao, znala sam šta ga je pitao. Istog trenutka pocrvenela sam kao bulka. Osetila sam se kao ukras na jelki, imala sam utisak da svi znaju o čemu se radi i da svi zure u mene. Moj muž je stavio nešto u džep, a onda se okrenuo ka meni.

’’Sad imam’’

Gledao me je netremice, očekujući da odmah krenem. Ali bila sam neodlučna. I dalje nisam znala kako će moj prijatelj da reaguje kad budem ustala. Želela sam da mu pošaljem poruku, da mu objasnim šta se dešava, ali muž me je i dalje čekao. Pogledala sam u novu čašu tekile ispred njega, uzela je i otpila malo. Onda sam mu uputila dug pogled i polako ustala.

Dok sam koračala ka toaletu, osećala sam da me barem dva para napaljenih očiju posmatraju kako hodam. Ali tog puta više nisam bila nesigurna. Odlučno sam koračala prema vratima, spremna da se pojebem. Okrenula sam se nakratko i pogledala iza sebe. Na moj užas, videla sam da su obojica ustali i krenuli za mnom.

Čim sam ušla, stala sam na isto mesto kao i ranije. Nisam skidala pogled sa vrata. Nadala sam se da je moj prijatelj shvatio šta se dešava. Nisam mogla da zamislim šta bi bilo kad bi obojica došli do vrata u isto vreme. Bila sam napaljena i u tom trenutku bila sam spremna da se sa obojicom pojebem istovremeno, ali nisam bila sigurna da bi moj muž bio isto toliko oduševljen time. Sekunde su mi prolazile kao večnost.

A onda su se vrata otvorila i kroz njih je ušao moj dragi suprug. Nasmešio se zadovoljno kad me je video. Još u hodu je otkopčao šlic i izvadio ga. Dok je stavljao kondom, prošaptala sam.

’’Ajmo u kabinu’’

Nije ništa odgovorio. Ćutke ga je navlačio preko *****. Onda ga je prislonio uz moju ***** i gurnuo u mene.

’’Ma nema veze’’, nehajno je odgovorio, ’’Možemo i ovde’’

Znala sam da ga nije bilo briga. Čak mi se činilo da bi mu odgovaralo da neka od mojih rođaka uđe i zatekne na tako. Verovatno ga je to još više ložilo, to da ga neka od njih vidi kako im **** rođaku. Nisam navaljivala. Na istom mestu sam se ****** sa prijateljem, bilo mi je bezveze da muža odbijam.

Prijalo mi je da ga osetim u sebi. Dugo pre toga nisam. Bio je manji i nekako mekši od ***** mog prijatelja, ali ništa manje uzbudljiv. Setila sam se naših jebanja s početka veze i uživala što ga ponovo vidim isto toliko napaljenog. Dahtali smo glasno jedno pored drugog dok mu je ***** brzo ulazio u mene. Obgrlila sam ga rukama oko vrata i napaljeno šaputala njegovo ime. Znala sam koliko ga to loži. Moja bedra su se sve brže pomerala ka njemu, želela sam da ga što brže primam.

Onda se jednom snažno zabio u mene i glasno zastenjao. Pomalo razočarano sam osećala kako mu telo drhti. Nepomično sam sačekala da svrši. Onda ga je izvadio, skinuo kondom i bacio ga u korpu. Obrisao je ***** papirnim ubrusom. Gledao me je nekoliko trenutaka, a onda me je poljubio i izašao napolje. To je bio moj muž. Nije se ni zapitao da li sam uživala.

Nisam mogla da se pomerim. Nije trebalo da me iznenadi što je tako brzo završio i otišao, a opet, bila sam zatečena i iznenađena. I dalje sam stajala naslonjena na umivaonik, sa zadignutom suknjom i gaćicama spuštenim do pola butina. Trebalo je da prođe nekoliko trenutaka da bih se setila svog prijatelja. Tek što sam pomislila na njega, vrata toaleta su se ponovo otvorila. Nasmešila sam se kad sam ga videla. Ipak neću ostati tako nedojebana.

I on se smeškao. Verovatno sam bila lep prizor za njega. Oznojana i naslonjena na umivaonik, raširenih nogu i gole počke, potpuno spremne da ga odmah primi. Prišao mi je i izvadio ***** ispred mene. Kad sam videla kondom u njegovoj ruci, zaustavila sam ga. Na trenutak sam oklevala, a onda progovorila odlučnim glasom.

’’Ne treba nam to’’

Rekao mi je da dugo nije bio sa devojkom, i verovala sam u to. Izgleda da je i njemu to više odgovaralo. Poljubio me je, nekoliko puta mi pomilovao usmine, a onda ga je naglo gurnuo u mene.

Videla sam zvezdice pred očima. Glasno sam zastenjala dok je ulazio. Već sam bila zaboravila koliko kurčinu ima. Zgrabila sam ga za mišićavo dupe, napaljeno sam ga stiskala i uživala u jebanju. Uhvatila sam sebe kako uzbuđeno šapućem novo muško ime. Osetila sam se kao prava kurvica koja se ****** sa dva muškarca na istom mestu, ali prijao mi je taj osećaj. Znala sam da imam pravo na to. Izgovarala sam njegovo ime sve glasnije i brže a onda sam prislonila glavu uz njega. Zubima sam ugrizla njegove grudi da ne bih vrisnula od orgazma. Osećala sam kako drhtim u njegovom zagrljaju dok se ***** bez prekida nabijao u mene.

Izvadio ga je kad je osetio da je orgazam prošao. Upitno sam ga pogledala. Vratio je ***** u pantalone i pružio mi ruku.

’’Idemo na drugo mesto’’

Nekoliko minuta kasnije, stajala sam na vratima muškog wc-a. On je prvo proverio da li je prazan, a onda me je pozvao da uđem. Bila sam uzbuđena kad sam koraknula unutra. Osećala sam se nestašno i napaljeno, smejuljila sam se kao šiparica. Nikad ranije nisam bila u muškom toaletu, a još manje mi je padalo na pamet da ću se tamo i tucati.

I tu je sve bilo čisto. Ali prvo što sam osetila, bio je miris muškaraca. To verovatno oni ne bi osetili, ali čim sam koraknula unutra, zapuhnuo me je snažan miris testosterona. Uzdrhtala sam zbog toga. Posmatrala sam pisoare ispred sebe, i zamišljala gomilu muškaraca koji su dolazili tu. Kad me je uhvatio za ruku, poželela sam da me pojebe odmah tu, ispred ogledala, pa makar svi muškarci iz restorana ušli i videli me. Ali oboje smo znali da to ne bi bilo pametno. Poveo me je pored pisoara ka kabinama. Gledao me je dok smo hodali. A onda je naglo zastao. Uputio je brzi pogled ka vratima, a onda me je uhvatio za glavu i povukao dole. Odmah sam mu otkopčala šlic i izvadila ga.

Stajali smo pored pisoara, čučala sam pored njih dok sam mu pušila. Obuhvatila sam ga rukama, uhvatila ga za dupe i brzo nabijala glavu na njega. Po načinu na koji je dahtao, znala sam da neće dugo trajati. I dalje me je držao za glavu. Povukao me je unazad, i izvadio ***** iz mojih usta. Gledala sam ga dok ga je brzo drkao. Stenjao je i dlanom brzo prelazio preko *****. Mlaz tople sperme me je pljusnuo po licu. Zatvorila sam oči. Osetila sam kako se sperma sa čela slivala ka obrvama. Nadala sam se samo da će biti pažljiv i da mi neće isprskati blejzer. Savio mi je glavu u stranu i nastavio da me prska po obrazima. Zatvorenih očiju sam slušala kako stenje dok su se tople kapljice izlivale na moje lice.

Otvorila sam oči kad sam osetila da je završio. Krenula sam ka umivaoniku, želela sam da se brzo sredim pre nego što se vratim u salu. Ali, zgrabio me je za članak ruke.

’’Nismo završili’’

Ponovo me je povukao ka kabinama. Nije čak ni vraćao ***** u pantalone. Zatvorio je vrata kad smo ušli i naslonio me na zid. Stao je ispred mene i pogledao me. Odjednom sam postala jako svesna ogromne količine sperme koja mi je curila niz lice, i bilo me je nekako sramota zbog toga. I dalje je zurio u mene, a onda je prošaptao.

’’Kako si dobra *****’’

Odavno mi to niko nije rekao. Obrisao je malo sperme sa mojih usana, a onda me je poljubio. Spustila sam ruku i milovala mu jaja dok su nam se jezici preplitali. Otkopčao mi je blejzer i spustio ruke na sise. Sve više sam se borila za vazduh dok ih je gnječio. Onda sam osetila kako mi je polako otkopčao korset. Raširio ga je u stranu a onda me ponovo zgrabio za sise. Zastenjala sam glasno kad sam osetila njegove prste na nabreklim bradavicama.
 
Zenama se samo jebacina vrti po glavi i sve su misli o toj temi osim u situaciji kad ih juri besna dzukela ili kad prelaze zaledjeno brvno preko provalije.Dakle pod hitno besnu dzukelu dovodite posto od mraza nema nista
 
Otvorila sam oči kad je prestao da me ljubi. Pogledala sam ga začuđeno kad se odmaknuo. A onda sam shvatila da je samo želeo bolje da me vidi. Naslonio se na suprotni zid male kabine i odmeravao me pogledom. Još više sam raširila korset i blejer sa sisa i isprsila se. Uzeo je ***** u ruku i polako ga drkao. Ponovo sam ga čula.

’’Kako si ti dobra *****’’

Onda je izvadio mobilni iz džepa. Samo na trenutak sam se trgnula zbog toga. Slegnuo je ramenima.

’’Za uspomenu’’

Nisam brinula da će slike završiti na internetu. Znala sam da to znači da mu treba uspomena da bi drkao na nju u svom stanu u Nemačkoj. Zamišljala sam ga kako leži u svom krevetu, jednom rukom drži mobilni sa slikama, a drugom brzo prelazi preko svog ***** i mašta o meni. Napaljeno sam pozirala za njega, sa sve spermom koja se i dalje slivala niz moje obraze. Onda više nisam mogla da izdržim.

’’Dođi’’, napaljeno sam prošaptala.

Vratio je mobilni u džep i prišao mi. Uhvatila sam ga za *****. Još uvek nije bio sasvim dignut. Polako sam mu drkala dok sam drugom rukom zadizala suknju. Sklonila sam gaćice sa ***** i prislonila njegov glavić uz vlažne usmine. Gledali smo se u oči dok sam polako trljala ***** o *****. Prelazila sam glavićem čitavom dužinom, a onda sam ga prislonila uz klitoris. Zadrhtala sam kad sam osetila dodir. Znala sam da sam blizu svršavanja. Dok sam prelazila preko njega, spremna za uživanje, čula sam kako su se otvorila vrata od wc-a. Trgnula sam se i zastala.

Čula sam dva glasa. Moj muž je ulazio sa nekim od prijatelja. Slušala sam kako pijano i glasno pričaju, i shvatila da bio sa onim od koga je pozajmio kondom.

’’I jel ti koristio onaj kondom?’’

’’Dobro sam ga upotrebio’’

’’A za koga ti je trebao?’’

’’Za ženu. Znaš kako sam je izjebao...’’

U svakoj drugoj situaciji, taj pijani razgovor bi mi u najmanju ruku smetao. Ali tad, dok sam raširenih nogu u mokrim prstima držala ***** ispred svoje *****, takve reči su me još više uzbuđivale.

’’A gde ste bili?’’

’’U ženskom wc-u. Da znaš kako je vrištala, razvalio sam je od *****’’

Moj prijatelj je i dalje stajao ispred mene, i on je slušao priču. Osetila sam kako mu se ***** diže u mom dlanu.

’’Jel bi **** ti moju ženu?’’

’’Pa kako da ti kažem, ******, žena ti je’’

’’Nema veze, ozbiljno te pitam’’

’’**** bi je, što da ne bi, dobra je *****’’

Ponovo sam trljala dignuti ***** između svojih usmina. Nagnula sam se ka svom prijatelju i prošaptala.

’’Jebi me’’

Polako ga je gurnuo u mene i počeo da me ****. I dalje sam mogla da čujem pijanu priču mog muža dok je drugi ***** ulazio u mene. Pitala sam se šta bi rekao kad mi me tad video, dok se oblivena spermom ***** sa drugim. Da li bi se kajao što me godinama nije tucao? Ili bi nam se možda pridružio? Uživala sam u tome što se ***** tako blizu muža, a da on ne zna za to. Maštala sam kako ulazi u kabinu, hvata nas na delu, a onda nam se pridružuje. Zamišljala sam ga kako me guzi dok mi prijatelj nabija kurčinu od napred. Zabacila sam glavu unazad, snažno ugrizla usnu i svršavala u tišini. Nisam pustila ni glasa iako mi se vrtelo u glavi od snažnog orgazma. Imala sam utisak da talasi uživanja traju satima.

Kad sam otvorila oči, više nisam čula glasove. Toalet je ponovo bio prazan. Moj prijatelj je i dalje polako ulazio u mene. Gledali smo se u oči dok mi se disanje polako smirivalo. Nagnula sam se napred i sa kurcem još uvek u sebi polako ga gurnula do suprotnog zida. Raširila sam noge što sam više mogla i nabila ga bedrima uz zid. Onda sam se malo odmaknula i počela brzo da ga *****. Njegov ***** je ulazio duboko u mene. Prislonila sam usne njegovom uvu i prošaptala.

’’Obožavam tvoju kurčinu’’

Samo je nepomično stajao dok sam ga ******. Dlanovi su mu bili na mom dupetu dok sam se divlje nabijala na njegov *****. Sise su mi bile prislonjene na njegove mišićave grudi, osećala sam kako mi bradavice klize preko njegove zategnute kože. Moji prsti su bili na klitorisu, brzo sam prelazila preko njega, drkala sam i uživala u osećaju tvrdog ***** u sebi.

Onda sam osetila kako me podiže. Napravio je jedan korak i seo na šolju. Oslonila sam se rukama na njegova ramena i odmah počela da ga jašem. Videla sam kako je zurio u moje sise koje su brzo skakutale ispred njegovog lica. Spustila sam dlan i nastavila da drkam dok sam to gledala. Onda ih je zgrabio rukama i čvrsto stegnuo. Zastenjala sam i zatvorila oči. Osetila sam kako se primaknuo, stavio je glavu između sisa, ljubio ih je i lizao bradavice. Slušala sam ga kako zadovoljno stenje, a onda sam glasno kriknula. Nisam razmišljala da li će neko čuti, svršavala sam glasno i jako, zatvorenih očiju dok sam divlje skakala u njegovom krilu. Dok sam osećala talase zadovoljstva koji su mi preplavili telo, u istom trenutku sam osetila toplotu u sebi. Svršavao je u mene, nije mogao da izdrži. Imala sam osećaj da tome nema kraja, punio me je dugo dok smo oboje drhtali jedno pored drugog.

Zadovoljno sam mu se nasmešila kad sam otvorila oči. Videla sam da mu je malo neprijatno.

’’Izvini, ******’’

’’U redu je’’

Poljubila sam ga da bi shvatio da je stvarno tako.

Ostala sam još neko vreme tako na njemu, nije mi se ustajalo. Želela sam da još uživam u tom velikom ***** koji je bio u meni. Kasnije smo se brzo obukli i vratili u salu. Ja sam ponovo sela pored muža, dobro izjebana, a moj prijatelj je otišao. Nije više bilo potrebe da sedi sam. Provela sam još nekoliko tih dana u Beogradu, i svakog dana se ponovo videla sa njim. Nakon toga, odlučila sam da češće posećujem Srbiju, a možda i Nemačku.
https://vissnja.wordpress.com/2018/11/03/fejsbuk-prijatelji/
 
Dobro napisanu u tom zanru, ali mesto prostackog klozeta, zena je trebala da pita tog (njenog) muza da ode do neke prodavnice ili butika dok oni cirkaju.
i tu se prica nastavlja od lifta do prvog hostela, motela ili bilo cega pogodnog a da nije Balkanski cw.

Hvala na komentaru. Moglo bi i tako, al onda ne bi bilo erotike:) Kao ono, zašto Pera nije otišao u policiju? Mogao je, ali onda ne bi bilo filma
 
Sad cemo da dobacimo jednu samsaru dzukelu da malko razdrma ovu lodachu i misli joj olabavi od torbanja.Zenski um je na nivou cureceg stim da ima vijugu vise pa kenjaju gde god stignu sto naravno nadomeste verbalnim fekalisanjem o curcu koji im ne izlazi iz glave.

- - - - - - - - - -

al si ipak pročitao možda detaljno ja nisam

Zar ti ja licim na dokonu budalu koja cita isprazne fantazije jedne gnjiloguze polovnjace.:think:
 
Ne samo da daju nego i nude i to navalentno :hahaha: pa polako majku mu staru gde su navalile.Pametan muskarac zna da kad su zene u pitanju hebacina je najzaludniji posao.To vam je isto kao da stapom tucete po vodi pa ko je jos vodu namlatio il zatrpao bunar bez dna.Zato torbaj onoliko koliko je tebi gust i zabava a njoj ako pase pase ako ne molim lepo neka nadje pride jos dzokeja koji su voljni vreme zalud trositi da umlate vodu.:hahaha:
 

a što tebe nisu izbacili hm nisi baš dobar??

- - - - - - - - - -

Sad cemo da dobacimo jednu samsaru dzukelu da malko razdrma ovu lodachu i misli joj olabavi od torbanja.Zenski um je na nivou cureceg stim da ima vijugu vise pa kenjaju gde god stignu sto naravno nadomeste verbalnim fekalisanjem o curcu koji im ne izlazi iz glave.

- - - - - - - - - -



Zar ti ja licim na dokonu budalu koja cita isprazne fantazije jedne gnjiloguze polovnjace.:think:

a nemoj se stideti
 

Back
Top