FBU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na sajtu ne pise sta si posle ove skole, bar ja nisam nasao. Mislim da si posle ovog diplomirani nindza!!

Inace, borilacke umetnosti na daljinu, pa to je stvarno smesno. Dobra je ideja, ali je cena dosta jaka, narocito za neko klasicno studiranje, vise od 9.000 evra godisnje. Strasno.

ljoodi,fbu ne postoji vec godinama,koliko sam ja upoznat sa problematikom,glavni nindza iliti mile vasiljevic je u rekordnom roku,24h valjda,izvadio svu potrebnu dokumentaciju i vizu i otpalio za kinu.sad trenira u saolinu,valjda se sprema da se vrati i obracuna sa sadasnjom vlascu.koliko znam pobegao je da ne bude uhapsen.
p.s.tako sam procitao negde na forumu,mislim da je u pitanju okinawa karate

ljoodi,fbu ne postoji vec godinama,koliko sam ja upoznat sa problematikom,glavni nindza iliti mile vasiljevic je u rekordnom roku,24h valjda,izvadio svu potrebnu dokumentaciju i vizu i otpalio za kinu.sad trenira u saolinu,valjda se sprema da se vrati i obracuna sa sadasnjom vlascu.koliko znam pobegao je da ne bude uhapsen.
Sudeći po sajtu, FBU i dalje radi...Samo ne znam ko im daje 9000e za školarinu. Ovo je neka mutljavina žešćca. Ima li još ko informacija o ovome?

Mislim da ovoj temi ne treba komentar , za toliko novca se plati skolarina za dva dobra privatna fakulterta , recimo ekonomskog ili pravnog usmerenja ,i od drzave i medjunarodno priznata . Ljude koji ovo drze bi trebalo pohapsiti , cista prevara.

нешто овде не штима....
некако ми доста неубедљиво делује цела прича око овог "факултета"...

hm, evo kazu da su knjige obezbedjene, ja bih voleo da narucim i procitam neku sa spiska iako necu da pohadjam fbu, da li je moguce naruciti ...?

Nije u pitanju Mile Vasiljevic nego druga licnost i o tome je pisano na podforumu Politika a ne na temi okinawa karate.
A i takvu vrstu informacija ,bi trebalo uzeti sa rezervom.Pored toga ta vrsta diskusije ne spada u pdf.Borilacke vestine i sportovi.

Poslednja izmena:
Pa, mozda svetlu tradiciju nastavlja njegov sin Marko, veliki megavelemajstor kung fu-a, dakle projektovani nastvljac Miletovog dela (a dobrim delom i lika).

Hahaha pazi ima studiranje borilackih vestina na DALJINU i kosta samo 1600 eura. Sitnica brate... Ma daj bre ovo sve treba spaliti i pohapsiti, ja ne znam dal je ovo neka sala ili ozbiljno... A klasicno treniranje kosta "samo" 9350 eura... Brate.. najskuplji fax u celoj zemlji trenutno :D . A verovatno i na balkanu...
ovo je totalno skrvnavljenje uopste koda borilackih vestina i tako tih stvari...

Pa nemam bas nekog mentora :D... Ne znam dal je ovo sarkazam bio ili.. :D
My spider senses can not decipher it :D. Mada zaista smatram da poenta BV nije da neko zaradi 9k eura po studentu, ida na osnovu toga uci(zaradi). Mada moguce da je ovaj sajt samo neka sala, mada ima raznih slika i tako to. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back