FBI: Ванземаљци остали на Земљи

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
FBI: Vanzemaljci ostali na Zemlji

V. N. | 11. april 2011. 21:05 | Komentara: 6
Agencija FBI obelodanila dokumenta o padu nepoznatih letećih objekata pedesetih godina prošlog veka

Jedan od snimaka FBI

Srodne vesti

VANZEMALJCI su, izgleda, zaista pohodili Zemlju. I ne samo da su je posetili, nego neki i zauvek ostali na našoj planeti, i to u blizini meksičkog gradića Rozvela, u Novom Meksiku.
[SIZE=+0]
[/SIZE]
[SIZE=+0]U najnovijem otkriću, odgonetnutom u tajnim dokumentima FBI, specijalni agenti koji su se bavili „neidentifikovanim tajnim objektima“ pedesetih godina prošlog veka, navode da „ ne samo da su tri leteća tanjira pala na Rozvel, nego da je u svakom od njih bilo po jedno biće izvan planete“. U tim, nepoznatim letećim objektima, obeledanjuje se ovih dana, pronađena su tela ljudskog oblika,“ svega 91 centimetar visoka i obučena u odeću od nepoznatog materijala, nalik pilotskoj“.[/SIZE]

[SIZE=+0]Agenti FBI pozivaju se na izjave svedoka i inspektora Vazduhoplovnih snaga, pripisujući im zasluge za ovo otkriće, posle koga se , eto, saznaje da su letelice srušene, a vanzemaljci stradali zbog „jakih radarskih snaga koje su omele upravljačke mehanizme NLO“.[/SIZE]

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:301686-Vanzemaljci-sabotirali-nuklearke
[SIZE=+0]*******************************************************************************[/SIZE]

[SIZE=+0]Ову тему отварам на пдф политика стога што ме интересује ваше мишљење о томе ЗАШТО ЈЕ ФБИ ЋУТАО И СКРИВАО ОВЕ ЧИЊЕНИЦЕ ЦЕЛИХ 60 ГОДИНА???
[/SIZE]

ЗАШТО ЈЕ ФБИ ЋУТАО И СКРИВАО ОВЕ ЧИЊЕНИЦЕ ЦЕЛИХ 60 ГОДИНА???
Због светске завере тровања, наравно.

Следећи пут кад те занима да ли је нешто тачно,
прво потражи да ли има у угледним новинама, а не само у факинг Куриру.

можда због остваривања доминације на планети технолошким напретком добијеним обрнутим инжењерингом од срушених летелица

можда због социолошке катастрофе за коју се верује да би уследила услед објављивања таквих информација, па нам истину дају на кашичицу да је лакше стваримо

а можда су у шуми, ко би то знао

Кад сам био мали и читао о Розвелу, истина је да су тамо смештени врхунски нацистички лекари, стручњаци разних области и тако је читаво насеље изграђено у Новом Мексику. И сви ванземаљци су највише тамо виђани, падали итд. Некако ја мислим да је тамо рађен генетски инжењеринг навелико и да су процуреле фотке, па да је некако морало да се да и објашњење, а најлакше рећи ..ето, то су ванземаљци.

не видим како заташкавање истине о ванземаљцима сакрива чињеницу да Америка пљачка цео свет, објасни

Истина ти је дата у Светом писму. Да га познајеш, разумео би требутна паламуђења о "ванземаљцима".
Ближе се моменти кад ће цео (неуки)свет бити сведок разних "чуда" које ће одређена бића изводити пред(у неморалу) отпалим људима, а то ће се приказивати као "ванземаљско деловање".
Већ сад се спремају за то, па најављују формирање неког тела за комуникацију за "ванземаљцима" у УН.
Неук наорд је лако преварити.

Истина ти је дата у Светом писму. Да га познајеш, разумео би требутна паламуђења о "ванземаљцима".
Ближе се моменти кад ће цео (неуки)свет бити сведок разних "чуда" које ће одређена бића изводити пред(у неморалу) отпалим људима, а то ће се приказивати као "ванземаљско деловање".
Већ сад се спремају за то, па најављују формирање неког тела за комуникацију за "ванземаљцима" у УН.
Неук наорд је лако преварити.

ух, свашта си сад написао од Светог писма, преко чуда до УН

можеш ли то мало детаљније да елаборираш?

Кад сам био мали и читао о Розвелу, истина је да су тамо смештени врхунски нацистички лекари, стручњаци разних области и тако је читаво насеље изграђено у Новом Мексику. И сви ванземаљци су највише тамо виђани, падали итд. Некако ја мислим да је тамо рађен генетски инжењеринг навелико и да су процуреле фотке, па да је некако морало да се да и објашњење, а најлакше рећи ..ето, то су ванземаљци.
vrlo verovatno...

hoce vanzemaljci da slecu samo u ameriku, ona im je nekako najmilija:lol:
ja tim firmama FBI, CIA i tome sl. nista ne verujem, to su masine za sejanje lazi i ratova....

Back