Фаучи изјављује да СВИ невакцинисани грађани морају бити затворени ове зиме

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
258.129
...sad si malo i ti pobrkao,-Tab...:(
nisam..garantovano osim ako nesto nisu menjali poslednjih par meseci nema sanse da dobijes vizu ako nisi vakcinisan..provereno znam, imam rodbinu u usa i idem povremeno kod njih.

poslednje sta sam cuo od prosle godine je da je bajden ukinuo obavezno testiranje dan pred let..oni su cak i to imali, osim vakcinisanja i obavezno testiranje 1 dan pred put.

nisam..garantovano osim ako nesto nisu menjali poslednjih par meseci nema sanse da dobijes vizu ako nisi vakcinisan..provereno znam, imam rodbinu u usa i idem povremeno kod njih.

poslednje sta sam cuo od prosle godine je da je bajden ukinuo obavezno testiranje dan pred let..oni su cak i to imali, osim vakcinisanja i obavezno testiranje 1 dan pred put.
menjali su :aha:

On bi trebao biti prva prica ,Atomski, jer glede njegov broj kontakata...
djokovic je prosao jer amerika u pravilu za ulaz u zemlju za vakcinisane ima malu klauzulu koja kaze da u odredjenim uslovima nevakcinisan moze da udje u zemlju i to je djokovic iskoristio jer i amerima odgvoara da je on na turniru.

...ne mogu sad da pozovem sina jer cu sje..ti noc sebi a njemu popodne...:(

ma sve je to ok i oni su usaglasili pravilo sa tim, ali amerika je specificna zemlja
da li znas da i ako ti odobre vizu carinik na erodromu moze iz cista mira da te vrati i ne dozvoli ti ulaz u usa samo zato sto smatra da si ga popreko pogledao?
prosto, nema sanse da odobre obicnom coveku vizu ako nije vakcinisan, to smem sad da potpisem.

Back