Fašizam u EU proklamovan preko fudbala

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
49.138
Poslednja izmena od moderatora:
Kada bi na Evropskom prvenstvu ucestvovali samo Nemacka, Danska, Norveska, Holandija, Svedska, Svajcarska, Austrija itd... Prvenstvo bi bilo mirno i bez incidenata...Ako bi na njemu ucestvovali samo Albanija, Srbija, Hrvatska, Madjarska, Bugarska, Grcka, Turska prvenstvo ne bi moglo da se odrzi od incidenata... U svakom slucaju zbog incidenata na Evropskim prvenstvima mi cemo kriviti Evropu, pogotovo ove zemlje koje bi bez nas i slicnih mogle da organizuju mirno Evropsko prvenstvo...

Kada bi na Evropskom prvenstvu ucestvovali samo Nemacka, Danska, Norveska, Holandija, Svedska, Svajcarska, Austrija itd... Prvenstvo bi bilo mirno i bez incidenata...Ako bi na njemu ucestvovali samo Albanija, Srbija, Hrvatska, Madjarska, Bugarska, Grcka, Turska prvenstvo ne bi moglo da se odrzi od incidenata... U svakom slucaju zbog incidenata na Evropskim prvenstvima mi cemo kriviti Evropu, pogotovo ove zemlje koje bi bez nas i slicnih mogle da organizuju mirno Evropsko prvenstvo...
jasno, pošto imaju važnije stvari....spremaju se za nuklearni rat...pa im odgovara da sa malo svojih štancovanih para plaćaju bolesnike da divljaju...

Koliko je sada jasnije da EU forsira fašizam? Ko je organizovao ustaše i šiptare da skandiraju "Ubij Srbina"?
Pa nemačka nacipartija....sa malo evra lože glupe šiptare, ustaše i četnike.

Medju srpske navijače ušao četnik i pljuje po crncima i niko od srba ne reaguje, samo fašistički fotograf...jeftini srpski ustašoidi...
РТС је требало да прекине пренос ове утакмице.

Колико ненормалан мораш да будеш да певаш "Убиј Србина" на утакмици која нема везе са Србијом?

Шта ће ФСС да предузме?

Ta nasa mrznja se desava svuda, Hrvati pevaju na utakmicama, Albanci, a i mi pevamo ono noz, zica, Srebrenica i slicno...
Немој сада да изједначаваш Србе са њима. Да ли си чуо да је данас неко на утакмици Словенија - Србија певао "нож, жица, Сребреница"? Да ли си чуо да је то неко певао на утакмици против Енглеске?

Бедан покушај релативизације.

А што стављаш Србију у исти кош са њима? Да ли су српски навијачи певали "убиј Шиптара" на мечу против Енглеске?

Немој сада да изједначаваш Србе са њима. Да ли си чуо да је данас неко на утакмици Словенија - Србија певао "нож, жица, Сребреница"? Да ли си чуо да је то неко певао на утакмици против Енглеске?

Бедан покушај релативизације.
Ne lupaj, kako da ne iznjednacavam, mi uvek prevamo te provokativne pesme, gadjamo igrace tudje, pskujemo i pljujemo...Daleko od toga da to svi rade i kod nas i kod njih... I oni sa Slovencima, Svajcarcima, Austrijancima igraju takve utakmice, mirnije naravno,..

Ne lupaj, kako da ne iznjednacavam, mi uvek prevamo te provokativne pesme, gadjamo igrace tudje, pskujemo i pljujemo...Daleko od toga da to svi rade i kod nas i kod njih... I oni sa Slovencima, Svajcarcima, Austrijancima igraju takve utakmice, mirnije naravno,..
Немој ти мени да говориш да ја не лупам, а под 2. наведи да ли је неко певао "убиј Шиптара" на утакмици са Енглеском или Словенијом? Да ли навијачи Србије певају "убиј Хрвата" када Србија игра са Немачком или Португалијом?

Nisu ni Siptari pevali to kad su igrali protiv Italijana... Oni uvek pokazuju onaj njihov znak orla, kao mi nasa tri prsta...
Што сада правдаш Шиптаре и Хрвате и што релативизујеш шовинизам на фудбалској утакмици?

Српски навијачи нису никога провоцирали на мечевима, нити су певали "убиј Шиптара".

Певали су сада на сав глас, а Србија није ни играла са њима.

Болест.

Čudno, niko u srbiji to ne zna i ne peva....ali, zar vam srebrenica nije opomena da klanje srba ne može nekažnjeno?
Oooo ubi ustasu nije pevljivo i ne moze tako da se peva, zato se ne peva...Peva se ko ne skace taj je siptar, ustaske ICKE, noz, zica Srebrenica, skandira se generalima koji su naredjivali streljanja civila te su osudjeni za to, ubi Hrvata da siptar nema brata, udri zakolji da hrvat ne postoji i tako to sto je pevljivo...

Oooo ubi ustasu nije pevljivo i ne moze tako da se peva, zato se ne peva...Peva se ko ne skace taj je siptar, ustaske ICKE, noz, zica Srebrenica, skandira se generalima koji su naredjivali streljanja civila te su osudjeni za to, ubi Hrvata da siptar nema brata, udri zakolji da hrvat ne postoji i tako to sto je pevljivo...
Kolega, to na šta ti aludiraš je bolesno, pošto je sasvim poznato svima koje interesuje da su ustaše koljači, kao i šiptari, a da su švabe masovne ubice i genocidni narod....možete da branite štahoćete, ali je sve poznato....
Očigledno da glupi ljudi nikad ne nauče iz svojih greški, da li stvarno mislite da bi sada prošli kao u dva rata bez uništanja? Ja ne verujem, današnji srbi vas ne bi pustili do blajburga....

Back