zemunski kej
Elita
- Poruka
- 22.328
Kako drugacije nazvati ovaj dogadjaj.Kad neko izbaci zenu sa petoro dece i monahinju zato sto su Srbi. Isto mislim da ko zabranjuje objavljivanje ovakvih tema cini veliku stetu jer prikriva fasizam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako drugacije nazvati ovaj dogadjaj.Kad neko izbaci zenu sa petoro dece i monahinju zato sto su Srbi. Isto mislim da ko zabranjuje objavljivanje ovakvih tema cini veliku stetu jer prikriva fasizam
Читма крчму му демолирали али нсиу је спалили...и власника на ражањ изроштиљали. Треба ло је и крме потуричко на ''Огњену Марију'' изроштиљати.
Dzaba si otvorio temu, bice "premestena" negde, ja sam sad na toj "premestenoj" ostavila komentar da su Beranci danas demolrali objekat iz kojeg je fasista izbacio decu...Protiv njega je podneta krivicna prijava (kao) neki Beranci su uhapseni, ali, vlasnik se uplasio!
Kaze: Prete mi!
Posle demoliranja objekta, pa nek vidi sam koliko je dobro biti fasista jer on to zaista jeste!

Drugo im ne preostaje, narocito vlasniku!Nek zatvore ,ipak se o ovome pise svuda okolo kao udarna vest.
Drugo im ne preostaje, narocito vlasniku!

Pazi ovo jesu opasne stvari koje ako se razbuktaju moze svasta da ispadne. Nije ovo prvi put, seti se kad je policajac ubio onog Srbina usred Podgorice ,Srbi u CG moraju da se organizuju i zastite.
А како је знао да су Срби?
Црногорска православна црква нема монахиње?![]()
A,jeste,vala,konjina - taj đetić !
On je ugostitelj i njega treba samo da zanima promet i profit.
I nije važno ko je koje nacije.
Ako je pristojno odeven i ima novac da plati uslugu.
Ovde se išlo direktno na efekat šovinizma i velikocrnogorštinu !
Pa,sada kmeči u strahu od Crnogoraca,koji se osećaju Srbi.
Нису знали да напишу Ś или Ź?Tražio gilipter ausvajs !?

“Ne sudite, da se ne bi sudilo vama. Jer, kakvim sudom sudite, takvim će se i vama suditi; i kakvom mjerom merite, takvom će se i vama mjeriti.”
Kadija tvrdi da nije izbacio iz restorana monahinju i Veselinku Rajković
CETINJE – Vlasnik Etno sela „Kadmi” na Njegušima Milo Kadija tvrdi da nije u subotu veče izbacio iz svog restorana Veselinku Rajković, njeno petoro maloljetne djece i monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske kako je to javio tabloid Vijesti, a prenijeli brojni mediji iz Srbije.
Nije tačno da ih je bilo ko izbacio, to može da posvjedoči i konobarica, koja je inače iz Srbije, i koja je razgovarala sa njima – kazao je Kadija Pobjedi naglasivši da on u restoranu zapošljava čak osam radnika iz Srbije.
- One su došle i tražile srpsku cicvaru, na šta sam im odgovorio da kod nas ima samo crnogorskog kačamaka, ali da moraju sačekati bar sat i po do dva sata, da se skuva kako treba – kazao nam je Kadija.
Prema njegovim riječima monahinja je nakon toga kazala da je „ovdje sve pola srpsko – pola crnogorsko“, na šta je Kadija reagovao riječima „ovo Boga mi nije nego moje, i samo crnogorsko.“
- Nudili smo im pršute, sira, priganica, meda, onoga što ima na Njegušima. Kod mene u restoranu nema pljeskavica, ćevapa i „srpskih mućkalica“- kazao je Kadija naglašavajući da gošće same izašle iz restorana.
http://www.pobjeda.me/2012/07/30/kadija-demantuje-da-izbacio-iz-restorana-monahinju-i-rajkovicku/
А како је знао да су Срби?
Црногорска православна црква нема монахиње?![]()
lepo zid prema cg,svi studenti da placaju duple skolarine sva imovina da se oporezuje kao strancima,dr ndati ih kada treba da udju u srbiju traziti im prvu pomoc itd itd
i da vidis sto ce drugacije da pevaju