Fašizam albanskih navijača govori Srbima da moraju osloboditi srpsko more kada Rusi proteraju NATO sa Balkana

87-B0-B72-D-9-C92-4-BD4-82-D9-FAF8-E1181595.jpg

Vi Hrvati uopšte niste svesni da je ovaj forum prepun Srba iz Krajine i Bosne koji su izgubili svoje kuće i domove.
Probajte malo nekad da uđete u srpske cipele.
Da ne govorim da se nalazite i na srpskom forumu pa biste mogli malo da budete i tolerantniji i razumljiviji prema Srbima.
Jasno mi je što misliš, ali beogradski režim je 1990-ih doveo situaciju do ili-ili. Drugim riječima, ili bi bili popušili Hrvati ili Srbi. Kompromis nije bio moguć. Srbi iz Hrvatske su kolateralna žrtva Miloševićeve politike, kao što bi to bili i Hrvati da su kojim slučajem bili poraženi. Tolerancije je trebalo imati 1990-ih pa bi svi ostali u svojim kućama, neovisno o promjeni granica izazvanih raspadom federacije.

Pozivaš Hrvata, koji slavi Oluju, koja je bukvalno genocid i etničko čišćenje jednog naroda na razumnost?

Nemoj, brate, suludo je. I mi smo napravili zločin u Srebrenici, ali ja ne vidim da mi to slavimo kao državni praznik, već žalimo za tim.
Akcija Oluja je pravomoćnom sudskom presudom oslobođena optužbe da je bila etničko čišćenje (o genocidu je smiješno iti pričati). Ako već pišeš, koristi činjenice, a ne fantazije.

Ja sam rodom iz Knina.
U gradu Kninu uoči raspada SFRJ je bilo oko 82% Srba (80% deklarisanih i nekih 2% koji su se pisali kao Jugosloveni). U opštini Knin je bilo oko 89% Srba. U kninskoj opštini od 42 naseljena mjesta Srbi su bili jedino stanovništvo ili apsolutna većina u 39, a Hrvati u samo 3.
.

Upravo tako, tako da je to bio hrvatski grad ali malo sutra.

Akcija Oluja je pravomoćnom sudskom presudom oslobođena optužbe da je bila etničko čišćenje (o genocidu je smiješno iti pričati). Ako već pišeš, koristi činjenice, a ne fantazije.
i hilter je pravosudnom presudom dok je imao vlast bio oslobodjen genocida nad jevrejima kad je popusio rat doslo je na naplatu to ce biti i slucaj sa vama nista nije do veka prva prilika kad vam gazde ispuse vi ste gotovi ima da platite za sve

To šta priča sud nije bitno, imamo i sud u Hagu koji je sudio po nalozima stranaca, pravde ljudske na ovom svetu nema.

Ono što je činjenica je da je to bilo klasično etničko čišćenje i genocid jer si pripadnike jednog naroda jednostavno očistio uz pucanje po njima, izvođenja iz kolona, ubijanja i proterivanja.

Nevezano sad za fudbal već za mentalitete Balkanaca a i delom Evropljana.
Svi su zadojeni ,' kao' da su prvi gori od drugih ili obrnuto da su jedni mnogo bolji od drugih.
Qurčenje svih dok se nešto ozbiljno ne desi a onda bi ti koji se javno qurče prvi pobegli iz njihove zemlje.
Ili bi otišli u pljačku.
................................
Nikoga ne treba provocirati i svako svakog treba da poštuje .

Upravo tako, tako da je to bio hrvatski grad ali malo sutra.
1991. od opština u avnojevskoj Hrvatskoj jedino su Donji Lapac i Vojnić imali veći procenat Srba nego Knin. Opštine Knin i Dvor su imale podjednak procenat Srba. I u opštinama Benkovac, Gračac, Korenica, Kostajnica, Petrinja itd. Srbi su bili većina, ali ih je bilo procentualno manje nego u opštini Knin.

Poslednja izmena:
Nevezano sad za fudbal već za mentalitete Balkanaca a i delom Evropljana.
Svi su zadojeni ,' kao' da su prvi gori od drugih ili obrnuto da su jedni mnogo bolji od drugih.
Qurčenje svih dok se nešto ozbiljno ne desi a onda bi ti koji se javno qurče prvi pobegli iz njihove zemlje.
Ili bi otišli u pljačku.
................................
Nikoga ne treba provocirati i svako svakog treba da poštuje .
Bravo majstore!:worth: Žalosno je koliko ima zatrovanih mržnjom i na jednoj i na drugoj strani, umjesto da radimo na suradnji i jačanju dobrosusjedskih odnosa mi se i dalje mrzimo kao da je rat ove sekunde završio, a ne prije 30 godina. Mržnja nikom ništa dobrog nije donijela i može dovesti samo do novih krvoprolića. Jel zbilja želite da vam dijete ili unuk jednog lijepog dana ostavi kosti negdje u Hrvatskoj ili Bosni jer su se promijenile geopolitičke prilike pa je neki od Vučićevih nasljednika dobio ideju da malo proširi Srbiju?

Evo još jedne teme koja nema veze sa Srbima i Hrvatima je postala poligon za prepucavanje između Srba i Hrvata. Pa dobro, dokad više? Pitam se hoću li uopće za svog životnog vijeka doživjeti normalne odnose između Hrvata i Srba?

Vi Hrvati uopšte niste svesni da je ovaj forum prepun Srba iz Krajine i Bosne koji su izgubili svoje kuće i domove.
Probajte malo nekad da uđete u srpske cipele.
Da ne govorim da se nalazite i na srpskom forumu pa biste mogli malo da budete i tolerantniji i razumljiviji prema Srbima.
Primene se administratorska ovlašćenja.

Postaćeš drugosrbijanac i agitovati za NATO i EU na kraju imam utisak.:malav:
Inače ako je nešto Vučić pozitivno i dobro uradio to je što je uspeo dobar deo nacionalista da prevede sa teške rusofilije makar na neku pragmatičnu neutralnost ili čak na pro-EU i pro-NATO.
I ja sam bio rusofil i na neki način i sada volim Rusiju, ali opet za Srbiju nisu rešenje neki novi ratovi gde bi mladi momci ginuli za praznu i pustu zemlju, neke dalmatinske, ličanske i kordunske krševe i steve već je za Srbiju upravo rešenje razvoj ekonomije.
Lajk za ovaj post.
a) Da ji je Danke Deutschland stvorila sadasnju situaciju kad su mogli šta su hteli devedesetih da bi nekome u Srbiji bilo bolje?

b) Da li je ta ista Danke Deutschland to uradila “mirnim putem”?

Bravo majstore!:worth: Žalosno je koliko ima zatrovanih mržnjom i na jednoj i na drugoj strani, umjesto da radimo na suradnji i jačanju dobrosusjedskih odnosa mi se i dalje mrzimo kao da je rat ove sekunde završio, a ne prije 30 godina. Mržnja nikom ništa dobrog nije donijela i može dovesti samo do novih krvoprolića. Jel zbilja želite da vam dijete ili unuk jednog lijepog dana ostavi kosti negdje u Hrvatskoj ili Bosni jer su se promijenile geopolitičke prilike pa je neki od Vučićevih nasljednika dobio ideju da malo proširi Srbiju?

Evo još jedne teme koja nema veze sa Srbima i Hrvatima je postala poligon za prepucavanje između Srba i Hrvata. Pa dobro, dokad više? Pitam se hoću li uopće za svog životnog vijeka doživjeti normalne odnose između Hrvata i Srba?
Cavtislav bi da se koristi Pavelićevim i Tuđmanovim tekovinama? I još da bude miran? Pa gde toga ima Cavtislave?

80% srpskog stanovništva pre genocida i etničkog čišćenja koje ste uradili. Malo li je.

Nije to stvar Vučića, NATO ili EU, već situacija u kojoj mi pola familije pogine za neku zemlju, izgubimo sve što smo imali, pola života gledaš ratove i šta će te odakle pogoditi i ubiti, a onda shvatiš da prođem sad kroz istu tu zemlju i viđam samo neke babe i dede po selima, koji su ostali tu da umru i da se to selo ugasi, dok prijatelji i omladina idu preko da se ne vrate.

I sad na sve to, treba nam još ratova gde će da nam se iseli još pola miliona ljudi i da pogine još 100.000 na svakoj strani? Mislim, nije ni to problem, ali ne vidim tu bilo šta normalno.
Jedino što je bitno je dobiti onaj naredni. Ostalo su floskule.

80% srpskog stanovništva pre genocida i etničkog čišćenja koje ste uradili. Malo li je.

Nije to stvar Vučića, NATO ili EU, već situacija u kojoj mi pola familije pogine za neku zemlju, izgubimo sve što smo imali, pola života gledaš ratove i šta će te odakle pogoditi i ubiti, a onda shvatiš da prođem sad kroz istu tu zemlju i viđam samo neke babe i dede po selima, koji su ostali tu da umru i da se to selo ugasi, dok prijatelji i omladina idu preko da se ne vrate.

I sad na sve to, treba nam još ratova gde će da nam se iseli još pola miliona ljudi i da pogine još 100.000 na svakoj strani? Mislim, nije ni to problem, ali ne vidim tu bilo šta normalno.
Zašto bi bilo 100,000 poginulih na našoj strani? Evo čitam o razmeni tela poginulih u Ukrajini, Ukri juče predali 32 mrtva Rusa za 254 tela svojih, i to je Zapad još uvek u prednosti. Šta će biti sa našim susedima punim vrline kad na nebu bude grmela samo kineska avijacija? :kafa:

Autorska
Braćo Srbi valjda niste zaboravili kako su albanci iz albanije jurišali na Srpske karaule i kako su sa njihovih aerodroma leteli avioni NATO da seju smrt civila širom Srbije.
Ovo se mora jednom za svagda naplatiti šiptariji kad tad i doći će to vreme kada Rusija protera NATO sa Balkana jedino ostaje da mi budemo spremni a da lukavi zapadnjaci ne potpišu nekakav mirovni sporazum koji ih spašava.
Nje ljupaj, albanci su naša braća neprijatelji su englezi i njihovi poslušnici švabe....

Bravo, e da je više ovakvih koji razmišljaju kao ti svijet bi bio bolje mjesto.

Back